, 2022/6/25

A világoskék köröm biztosan szenzációs, és ha néhány finom mintát készítesz, vagy egy kis csillogást adsz hozzá, elbűvölő megjelenést kapsz.

light blue nails

Amikor úgy érzed, hogy egyszerű, de nagyon hatásos megjelenést szeretnél a kezedre, próbáld ki a világoskék köröm manikűröket. Ez a pasztellszín örömet, melegséget sugall, anélkül, hogy feltűnő lenne.

Világoskék akril körmök

Ki mondta, hogy egy egyszerű manikűr nem szemet gyönyörködtető! A legjobb példa erre itt van: egy halványkék alap és néhány virágos körömdizájn igazán nagyot dobhat!

Kék körmök sötét bőrre

Ha sötét bőröd van, és halványkék színt választasz, körmeid minden figyelmet megkapnak, amit megérdemelnek. Az egyik körmödre válassz egy sötétebb árnyalatot csillámmal a csillogó érintésért.

Világoskék matt körmök

Hozz létre álomszép megjelenést, ha egy gyönyörű világoskék színt választasz lila árnyalatokkal. Fehér lakkozással finom mintákat is készíthetsz: absztrakt festményeket és félholdat.

Világoskék gélkörmök

Egy ilyen gyönyörű manikűrhöz, mint ez, akril zselét kell használnod a körmöd felépítéséhez. Fesd őket világoskék színűre, és az egyik körmödön adj hozzá ezüst csillámot.

Világoskék és fehér körmök

Az égszínkék körmök kétségtelenül szépek és elbűvölőek, különösen annak a gyönyörű ombre-nek köszönhetően, amely a világoskék lakkot fehérrel keveri.

Világoskék ombre körmök

Ha szeretnéd újraalkotni ezt a megjelenést, akkor akril zselével kell felépítened a körmeidet, és egy gyönyörű ombre-t kell létrehoznod a nude és a világoskék árnyalat között.

Kék és ezüst körmök

Meglepő megjelenést érhetsz el egy halványkék árnyalattal és néhány csillogó ezüst csillámos körömmel. Tartsd körmeidet négyzet ovális formában, és boldogságot fogsz terjeszteni, bárhová is mész.

Világoskék körmök csillámmal

Tedd kiemelkedővé ezt a világoskék lakkot néhány finom strasszkővel és dizájnnal. Készíts egy ezüstös csillámos ombre dizájnt a középső körmödre, és készülj fel a bulira!

Világoskék körmök csillámmal

Tedd kiemelkedővé ezt a világoskék lakkot néhány finom strasszkővel és dizájnnal. Készíts egy ezüstös csillámos ombre dizájnt a középső körmödre, és készülj fel a bulira!

Világoskék és arany körmök

Kék koporsós körmök

Világoskék stiletto körmök

Világoskék rövid négyzet alakú körmök

Amikor egy egyszerű manikűrre vágysz, ami nem maradhat észrevétlen, válassz egy világoskék árnyalatot a körmeidhez. Készíthetsz finom mintákat, kiemelheted néhány strasszkővel, vagy gyönyörű ombrákat készíthetsz, amelyek teljesen lélegzetelállítóan fognak kinézni. Mondd el nekünk a hozzászólásokban, miért szereted annyira ezt a színt!