, 2022/6/25

Gyönyörűen összeállított virágcsokraink tökéletes módja annak, hogy meglepd szeretteit, és feldobd a napjukat. Fedezd fel az egzotikus orchideákat és az aromás rózsaszárakat, amelyeket texturált lombozat ellensúlyoz. Minden virágcsokrunk bimbóban érkezik, hogy tovább tartson. Hogy még nagyobb mosolyt csaljon az arcokra.

special flower bouquet

Nagy vagy kicsi - a virágok az alkalomtól függetlenül színpompát árasztanak. Jelentős szerepet játszanak bármely örömteli alkalom feldobásában és a szívből jövő érzelmek közvetítésében. Tehát, ha valaki, aki kedves neked, születésnapot, évfordulót, esküvőt, előléptetést vagy érettségit ünnepel, és szeretnél neki egy csokor gyönyörű virágot adni, akkor a legjobb helyen jársz.

1

Repülj a színeiddel!

Ünnepi piros szalaggal díszített, vörös rózsákból és fehér százszorszépekből álló édes csokor. Ez a szeretetteljes ajándék formás piros vázánkban kerül bemutatásra, amelyet a különleges személy egész évben imádni fog. Tartalmaz piros permetrózsákat, fehér százszorszép krizantémokat, finom pitta negrát és fényes citromleveleket.

2

Egy kis érkezés megérdemel egy nagy fogadtatást! Ünnepeld az új életet ezzel a rózsából, mamából és delfiniumból álló luxuscsokorral, amelyet egy kedves üvegből készült babakockában készítenek.

Fehér rózsák, fehér alstroemeria, sárga gombos krizantémok és kék delfinium, bupleurummal, poros malomvirággal és bőrlevelű páfránnyal díszítve.

3

Csodálatos üdvözlő kocsi az édes kisfiúnak! Ez a dús sárga, fehér és kék virágokkal és friss zöldekkel teli, hűvös, piros szekér szeszélyes módja az új jövevény megünneplésének.

Sárga permetrózsák, fehér alstroemeria, miniatűr sárga szegfű és kék delfinium van elrendezve bupleurummal, kardpáfránnyal, huckleberryvel és bőrlevelű páfránnyal.

4

Kívánj a kis szerencsés kacsának a legmelegebb üdvözletet ezzel a klasszikus emlékkel! Ez a sárga és kék virágokkal teli, aranyos matrózsapkával ellátott kerámia kacsatartó biztosan a gyerekszoba egyik legkedvesebb kiegészítője lesz.

Ez a vidám csokor világossárga szálas rózsát, fehér gombos szálas krizantémot, sárga százszorszép szálas krizantémot, világoskék delfiniumot, spirális eukaliptuszt, pitta negrát tartalmaz.

5

Fiú, fiú, fiú! Ünnepeld a boldog érkezést ezzel az örömteli sárga rózsacsokorral, amelyet egy bájos kerámia mackó emlékbe csomagoltak.

Ez az örömteli csokor sárga rózsát, sárga alstroemeriát, zöld pók krizantémot, fehér gombos krizantémot, kék sinuata statice-t, bupleurumot, poros millert, szamócát és kardpáfrányt tartalmaz.

6

A babának volt egy kisbáránya! Ez a bájos különleges csokor valójában két ajándék egyben: egy gyönyörű csokor az új szülőknek, és egy bájos emlék a baba gyerekszobájának díszítésére! Exkluzív szeszélyes fa báránykánkat puha gyapjú borítja, és gyönyörű virágokkal töltjük meg, hogy egy értékes ajándékot kapjanak, amelyre mindig emlékezni fognak!

Ünnepeld az új jövevényt ezzel a fehér gerbera százszorszépből, harisnyából, gombos krizantémból és pitta negrából álló összeállítással.

7 Yara

Csinos barackszínben! Magas, elegáns csokor szegfűből, rózsából és viaszvirágból, amelyek együttesen hozzák el a meleg, bársonyos érzést.

8 esküvői csokor

Függetlenül az esküvő méretétől vagy helyszínétől, sok pár úgy véli, hogy a virágdíszek és csokrok kritikus elemet jelentenek a tervezési folyamat során.

Az esküvői virágtrendek évről évre változnak, a színek és a stílusok jellemzően a divat és a lakberendezés trendjeihez igazodnak. Sok pár a virágokat inkább az esküvő évszaka alapján választja ki. A vörös rózsa (a szenvedélyes szerelmet szimbolizálja) és a bazsarózsa (a boldog házasságot, a jólétet és a szerencsét jelképezi) azonban mindig népszerű választás az esküvői csokrok és összeállítások számára. Ha szeretnéd személyre szabni, hogy a virágaid milyen üzenetet jelentenek az esküvőd napján, íme néhány más esküvői virágkedvenc jelentése:

Amarillisz: szerelem és elszántság

Kála liliom: királyi és elegáns

Gardenia: öröm

Hortenziák: kitartás és szívből jövő érzelmek

9 Valentin-nap rózsák

A szerelmesek hagyományosan olyan virágokat adnak Valentin-napon, amelyek különleges kapcsolatukról szólnak. A legnépszerűbb virág ezen a napon még mindig a rózsa, annak minden gyönyörű árnyalatában.

Vörös rózsa: szenvedély

Fehér rózsa: tisztasági szerelem

Sárga rózsa: barátság

Korall rózsa: vágy

Rózsaszín rózsa: csodálat

Primrózsa: új szerelem, új kezdet

10 Különleges alkalmi virágok

A virágok színes módja annak, hogy megünnepeljünk egy különleges alkalmat, például egy munkahelyi előléptetést, egy szalagavatót, egy házassági évfordulót vagy egy érettségit. Szinte bármilyen virágfajta megfelelő, de még különlegesebbé teheti, ha figyelembe veszi bizonyos fajták szimbolikáját:

Kamélia: kiválóság és kifinomultság

Nárcisz: igazság és megbocsátás

Százszorszép: ártatlanság és játékosság

Dáliák: változás és izgalom

Írisz: a 25. évforduló hagyományos virága, amely a hitet, a bátorságot és a bölcsességet szimbolizálja.

Orchidea: szerelem, luxus, szépség, báj és erő

11 Részvét és temetési virágok

Az elhunyt családjának virágdíszeket küldhet otthonra vagy temetésen, illetve szertartáson való bemutatásra. Ha az elhunyt családja temetésre fogad el virágot, válasszon valami megfelelőt, amit a szertartás alatt megtekinthet, utána hazavihet, vagy később a sírra helyezhet.

A virágos temetési megjelenítés többféleképpen is történhet, például temetési kosarak, álló szóróanyagok, vagy koszorúk, keresztek és szívek formájában. Itt találhatók a virágok és azok különleges jelentése, amikor részvétnyilvánításként küldik őket:

Liliom: az elhunyt lelkének visszaadott ártatlansága.

Gladioli: jellembeli erő, erkölcsi feddhetetlenség és őszinteség.

Vörös szegfű: csodálat

Rózsaszín szegfű: emlékezés

Krizantémok: egy teljes élet tiszteletére

Fehér rózsa: tisztelet

Vörös rózsa: tisztelet, szeretet és bátorság

Bíbor rózsák: gyász és bánat

Orchideák: együttérzés és örök szeretet