, 2022/6/22

100% kiváló minőségű pamutból készült, vízálló és légáteresztő. Akril ragasztó, jó tapadás, nem irritálja a bőrt, nagy nyúlékonyság, az eredeti szalag 160%-áig nyújtható, szélesebb tartományt fed le. Olyanra vághatjod amilyenre szeretnéd, például Y alakúra, hogy nagyobb területet fedjen le.

kinesiology patch

95% pamutból, 5% spandexből és 100% lélegző akril ragasztóbevonatból készült, kineziológiai szalagcsíkjaink úgy készültek, hogy minden állóképességi sportban maximálisan ellenálljanak a mozgásnak. A minőségi ragasztó ellenáll az izzadságnak, a zápornak és a magas páratartalomnak, így 3-5 napig tartó tartósan viselhető. Az anyagok porózusak, így leadják a nedvességet és gyorsan száradnak. Latexmentes és hipoallergén anyagokkal készült.

Biztonságos a terhesség alatt.

Többféleképpen használható: Segít csökkenteni a szöveti nyomást és támogatja az izmokat és az ízületeket. Segít gyorsabban felépülni a fájdalomból. A hipertóniás izmok gátlása, a fascia korrekciója, az izmok védelme a túlzott igénybevétel ellen, az ízületek védelme, kissé megemeli a bőrt, hogy fokozza a vérkeringést, ami csökkenti a duzzanatot.

Erős tapadás:

Legújabb technológia, amely napokig tapad a bőr hatékony előkészítésével. Szintetikus, nedvességelvezető, légáteresztő anyagunk maximális víz-, izzadság- és nedvességállóságot biztosít. Az előre levágott lekerekített sarkok pedig segítenek elkerülni a foszlásokat. Vízálló és hipoallergén, szalagunk a legkeményebb edzések során is napokig a térdeken, könyökökön és lábakon marad, anélkül, hogy irritálná az érzékeny bőrt. Ezt a szintetikus kinetikus szalagot hivatásos sportolóknak, valamint otthoni elsősegélynyújtásra tervezték, és tökéletes az izomsérülések és a regenerálódás esetén.

Támogatja az izmot

A kineziológiai szalag stratégiai elhelyezésével az izmok és ízületek határai felett és körül a szalag csökkenti a szöveti nyomást, hogy enyhítse a fájdalmat, miközben stabilitást és merevítést biztosít az izmoknak, inaknak és szalagoknak. A prémium kategóriás sportkineziológiai szalagunk megfelelő alkalmazásával gyorsabban gyógyulhat a fájdalomból, és visszanyerheti teste homeosztázisát.

Vízzel fodrozódó kialakítás:

Az ergonomikus kialakításnak megfelelően a bőr alatt a vér és a nyirokfolyadék zavartalanul keringhet. A szalagos termékek hipoallergén, latexmentes, természetes gumi-mentes, könnyű, légáteresztő, kényelmes, könnyen használható és kényelmes viselet. Ez a ragasztószalag biztonságosan használható érzékeny bőrön terápiás és orvosi alkalmazásokhoz.

Emberi bőr minőség.

A legfelsőbb nyújtási képesség figyelemre méltó 170%-os, ami hasonló az emberi bőrhöz. Kineziológiai szalagunk az emberi bőrhöz hasonló súlyú és vastagságú szalaggal büszkélkedhet. És, 2 irányban nyúlik a nagyobb kényelem és hatékonyság érdekében. A lekerekített sarkok megakadályozzák, hogy a szalag megkopjon. Széleskörűen alkalmazható, világszerte használják a gyógytornászok és sportorvosok. A sportszalag alkalmas mindenféle sportgyakorlathoz, legyen az futás, úszás, tornagyakorlat, tenisz, foci, az olimpiai játékokon is alkalmazható a sportolók által. Segíthet hatékonyan megelőzni az izomhúzódást, és egyéb fájdalmakat.

Megjegyzés

Nincs meggyőző tudományos bizonyíték arra, hogy az ilyen termékek a placebónál nagyobb, kimutatható előnyöket nyújtanak, egyesek áltudományos kezelésnek nyilvánítják.

Történelem

Kenzo Kase, egy japán-amerikai csontkovács fejlesztette ki a terméket az 1970-es években. Az általa alapított cég "Kinesio" márkanév alatt forgalmazza a változatokat, és jogi lépéseket tesz annak megakadályozására, hogy a szót általánosított védjegyként használják. A termék népszerűségének megugrását az eredményezte, hogy a terméket a 2008-as pekingi és a 2012-es londoni nyári olimpiai játékok olimpiai sportolóinak adományozták.

A szalagok ismertségét és tömeges bevezetését a nagyközönségnek Kerri Walsh-nak tulajdonítják, aki a szalagot a vállán viselte, és aki Misty May-Treanorral együtt uralta a 2008-as strandröplabda versenyt. 2012-ben Brian Dunning tudományos újságíró találgatta, hogy miért nem látott "egyetlen sportolót, beleértve a profi strandröplabdázókat is, aki az olimpián kívül Kinesio Tape-et viselne". Úgy véli, hogy "a szponzori dollárok teljes mértékben felelősek lehetnek a Kinesio Tape népszerűségéért a televíziós események alatt".