, 2022/6/15

A szalonban történő színkezelés 75 dollártól több mint 500 dollárig terjedő összegbe kerülhet - ami megéri, ha teljesen meg akarod változtatni a megjelenésedet, de azok számára, akik csak finom fényeket szeretnének hozzáadni, vagy 10 dollárért vagy kevesebbért feldobni azokat a bosszantó szürkéket, abszolút megteheted otthon is.

hair dye

A mai otthoni hajfestési lehetőségek könnyen kezelhetőek, és gyors és olcsó megoldást kínálnak a megjelenés frissítésére anélkül, hogy a szalonba való eljutás költségei és gondjai nélkül. A bevált hajfestékmárkák legjobb otthoni hajfestékei a rendszeres hajmosás, a napozás és a rendszeres forró szerszámhasználat során is kitartanak, hogy fényesek, egészségesek és élénkek maradjanak.

De melyik dobozos hajfesték a legjobb? Hogy ezt kiderítsük, a GH Beauty Lab tudósai szigorúan tesztelik az otthoni hajfesték-készleteket és termékeket mind a laboratóriumban technikai eszközökkel, mind a fogyasztói tesztelőkön, hogy felmérjék a könnyű használatot és a hatásukat, beleértve a szín élénkségét, a víznek és UV sugárzásnak való kitettséget, a fényt, a haj kinézetét és tapintását a használat után, és még sok mást.

Íme, a GH Beauty Lab legjobb otthoni hajfestékeit tesztelő, megvásárolható termékek, valamint a szerkesztők és a fogyasztók által legjobbnak ítélt termékek, köztük a dobozos drogériás festékek a professzionális eredményekért és az ősz lefedettségért minden hajszínnél.

Természetes ösztönök Demi-Permanens hajszín

Nagy érték

Egyenletesen fed és ellenáll a fakulásnak

Fényes hajat hagy

A Clairol népszerű demi-permanens drogériás hajszínének számos árnyalata - különösen a sötét hajszín, mint a barna és a vörös - lenyűgözte a GH Beauty Lab értékeléseit. A laboratóriumi tesztek során az ammóniamentes otthoni festék egyenletes fedést nyújtott, láthatóan fényes hajat hagyott, és fakulásálló volt, amikor az ősz elfedésére használták.

ColorSilk gyönyörű színű tartós hajszín

Ammóniamentes

Teljes szürke lefedettség

Fenntartja a fényt

Ezt a kedvező árat nem lehet legyőzni: A GH Beauty Labot különösen lenyűgözte a Revlon ammóniamentes formulája, és a dobozos festék minden kategóriában tökéletes pontszámot kapott. Teljesen fedte a szürkéket, megtartotta a fényét, és négy hét után sem fakult el. Nagyszerű a sötét hajszínekhez (barnák, feketék) és vörös hajúakhoz, az őszesbarna árnyalat, a Burgundy a laboratóriumi tesztek legjobbja volt, jól fedte a szürkéket. A valódi hajminták, amelyeken tesztelték, többszöri mosás után is megtartották fényüket. "Használtam már más termékeket is hasonló eredménnyel, de azt mondanám, hogy ennek a terméknek a színe tovább tart fakulás nélkül, és hosszabb ideig fedte az ősz hajszálakat is" - számolt be egy tesztelő. Egy másik "az egyik legjobb hajszínezőnek nevezte, amit eddig használtam".

Olia Oil Powered tartós hajfesték

Garnier

Ammóniamentes és nem irritáló

Kondicionáló összetevőket tartalmaz

Kellemes illat

Ellenáll a fakulásnak

A GH Beauty Lab tesztelésében a legjobb eredményt elért Garnier tartós szín ammónia nélkül és magas koncentrációjú tápláló olajjal készül, így kíméletes az olyan kezelések által károsodott hajhoz, mint a keratin vagy a vékonyodó szálak. A formula magas pontszámot kapott a kellemes, nem kémiai illatával, könnyű kiöblíthetőségével és azzal, hogy nem irritál, és a felvitel után hetekkel sem fakult el. "Rendkívül egészségesnek éreztem a hajam, és nagyon természetesnek tűnt" - áradozott egy tesztelő.

Nice 'n Easy tartós hajfesték

Clairol

Teljes fedés szőke hajra

Természetes megjelenés, amely ellenáll a fakulásnak

Kondicionáló formula

A GH Beauty Lab tesztje során a szakértők úgy találták, hogy a Clairol Nice 'n Easy a legjobb választás világos hajra, és gyengédebb, kondicionálóbb formulával rendelkezik. Míg a szőke árnyalatokra tesztelt összes márka csak átlagos (vagy rosszabb) pontszámot kapott az ősz hajszálak elfedésére, a Nice 'n Easy kiemelkedett a fakulással szembeni ellenállás és a fény megtartása tekintetében. A laboratóriumi értékelésekben magas pontszámot kapott a természetes megjelenésért, a tesztelők 79%-a szerint puha és fényes lett tőle a hajuk, és 90%-uk szerint nem okozott irritációt. "Könnyű felvinni, és rendkívül puhává tette a hajat, még kondicionáló nélkül is" - jelentette egy tesztelő.

Sugárzó hajszín készlet

Madison Reed

Bizonyos kémiai összetevők nélkül készült

Professzionális minőség

Amellett, hogy a Madison Reed "8-mentes" formulával büszkélkedhet (ami azt jelenti, hogy a márka azt állítja, hogy a hajfesték nyolc, gyakran vitatott vagy kémiai összetevő nélkül készült: ammónia, PPD, rezorcin, parabének, ftalátok, glutén, SLS és titán-dioxid), a Madison Reed kegyetlenségmentes minősítést is kapott a Leaping Bunny, egy állatvédő csoportok koalíciójától, amely nemzetközileg elismert szabványt hozott létre az állatbarát termékek azonosítására.

Superior Preferencia Glam Lights Brush-On kiemelések

L'Oreal

Tartalmaz kiemelő ecsetet a könnyű, célzott alkalmazáshoz

Világosítja a hajszínt

A hajad kiemelése elég trükkös saját magadnak (a legjobb eredmény érdekében javasoljuk, hogy menj el a szalonba), de a L'Oréal Glam Lights azt ígéri, hogy megkönnyíti a dolgod, mivel két lépésre csökkenti a folyamatot. Töltsd meg a mellékelt kiemelőkefét a formulával, majd fésüld át vele a hajadat a hajtövektől a hajvégekig. Bár a GH Beauty Lab nem tesztelte ezt a készletet, az értékelők megjegyzik, hogy ez a barkácsolt lehetőség világosabb szőkét adhat a már kivilágított vagy világosabb színű hajnak.

Root Concealer Touch-Up Spray

Fedezi a szürkeséget

Könnyen meghosszabbítja a hajszín élettartamát

A szépségszerkesztők kultikus kedvence, és az ikonikus sztárhajfestő, Rita Hazan által kifejlesztett vízálló és átvitelbiztos spray, amelyet a szuper fókuszált fúvókának köszönhetően könnyű ott alkalmazni, ahol a legnagyobb szükség van rá. A színezett spray elrejti az ősz hajtöveket, teltebbé varázsolja a hajat, és meghosszabbíthatja a hajfestés közötti időt.

Express Retouch szürke haj fedőfesték

Garnier

Ideiglenes szín

Pontosan megcélozza a gyökereket, hogy fedezze

Transzfer- és pelyhesedésálló

Rejtse el a szürkeséget a színezés között ezzel a GH Beauty Award-díjas Garnier gyökérfedővel, szivacsos applikátorral a pigment pontos felviteléhez. A GH Beauty Lab értékelésében a tesztelők magas pontszámot kaptak, mivel nem vándorol, nem hámlik, és a helyén marad. "Könnyen használható és nagyon célzott" - jegyezte meg egy tesztelő.

Színfokozó GLOSS+ mélykondicionáló kezelés

DpHue

Félig tartós szín

Fokozza a vörös árnyalatokat

Nem a szürke lefedettséghez

A kritikusok kedvence, ez a félig tartós színerősítő a dpHUE-tól mindössze három perc alatt fejti ki hatását, és réz és vörösesbarna árnyalatokban kapható, amelyek tökéletesek a vörös haj színezéséhez vagy a vörös haj erősítéséhez. És bár az árnyalatok nem fedik el a szürkeséget, a márka társalapítója, Justin Anderson szerint "a mélykondicionálásnak köszönhetően a hajad csodálatos érzést fog adni".

Színes lerakó maszk

Moroccanoil

Gyorsan ható

Egyenletes színt biztosít

Kondicionáló hatás

Tesztelj egy új hajszínt, vagy frissítsd fel a meglévőt, miközben mélyen kondicionálod a szálakat a Moroccanoil innovatív, ideiglenes színkihelyező maszkjával, amely GH Beauty Award győztes. A GH Beauty Lab hajmintákon végzett tesztje szerint a formula a felvitel után hét perccel egyenletesen színezetté, puhává és selymessé tette a szálakat.

Creamtone Perfect Pastel félig tartós hajfestékkrém

Manic Panic

Félig-állandó szín

Élénk és pasztell árnyalatok sorozata

Úgy tűnik, manapság minden márka sellőhajszínt készít, de a Manic Panic 40 éves tapasztalattal és hűséges követővel rendelkezik a vibráló hajszínek terén. A veterán fantáziafestékeket gyártó cég Creamtone félpermanens ideiglenes színei a legjobbak azok számára, akik pasztellesebb megjelenésre vágynak, amikor rózsaszínre, kékre vagy bármi másra vágynak.