, 2022/6/15

Jennifer Lopez és Ben Affleck a hírek szerint zártkörű ceremónia keretében összeházasodtak! A hírességek párjának esküvőjét állítólag egy georgiai hotelben tartották meg.

ben affleck jennifer lopez

Az idő megváltoztatja az embereket, és bizonyos esetekben a hírességeket is, mint például Jennifer Lopez és Ben Affleck, akik úgy tűnik, megtanulták a leckét, hogy magánéletük bizonyos részeit titokban kell tartaniuk, és úgy tűnik, hivatalosan is házasok, miután egy zártkörű szertartás keretében összeházasodtak.

Alig pár nappal Britney Spears harmadik házassága után most Affleck és JLo következett, akik kevesebb mint egy év alatt újra felújították kapcsolatukat, eljegyezték egymást, és az Instagramon keringő és a CUORE-hoz hasonló médiumok által felkapott információk szerint össze is házasodtak.

Teljes titoktartás Bennifer esküvőjén

Az esküvő teljes titoktartás mellett zajlott volna le, ami pont az ellenkezője annak, ahogy a pár első közös szakaszukban megélte románcát és eljegyzését, amikor 2003-ban, miután a bulvársajtó "Bennifer"-nek keresztelte őket, és a paparazzók középpontjába kerültek, négy nappal a ceremónia előtt elhalasztották az esküvőjüket, hogy később bejelenthessék szakításukat.

Most Lopez és Affleck aláíratott egy titoktartási nyilatkozatot az esküvői vendégeikkel, valamint a szertartáson részt vevő dolgozókkal, bár egy apró, de fontos részletre nem figyeltek. Az esküvő helyszíne állítólag a Georgia állambeli Oconee-tónál lévő Ritz-Reynolds Hotel volt, és a hotel szomszédai voltak azok, akik beszámoltak az eseményről, bár fotók még nincsenek, ami annak is betudható, hogy a sztárpár esetleg eladta az esemény exkluzivitását egy médiumnak.

Azt egyelőre nem tudni, hogy kik voltak a vendéglistán, de említik, hogy köztük volt Lopez volt férje, az énekes Marc Anthony, a színésznő ikreinek apja, akivel jó kapcsolatot ápol.

Milyen helyszínen tartották JLo és Affleck esküvőjét?

A Ritz-Reynolds at Lake Oconee egy ötcsillagos szálloda, amely egy óriási tóra nyílik látványos kilátással, a természet közepén, a fák között megbújva, ami az egyik tényező lehetett, amiért Lopez és Affleck ezt a helyszínt választotta, hiszen így észrevétlenül, a sajtó elől elrejtőzve tudtak maradni.

Jennifer Lopez és Ben Affleck hosszú múltra tekint vissza

Jennifer Lopez és Ben Affleck a Gigli forgatásán találkoztak először, amikor Lopez még második férjével volt házas. Néhány hónappal később, 2002 nyarán, Lopez 32. születésnapi partiján látták őket csókolózni. 2002 novemberében Affleck már a "Jenny from the Block" című dal klipjében szerepelt, és eljegyezték egymást.

Még egy évig jártak - 2003 szeptemberében házasodtak volna össze, de a "túlzott médiafigyelem" miatt lefújták a találkozót -, majd 2004 januárjában szakítottak.

Lopez és Affleck külön utakon jártak, összeházasodtak, és gyerekeik születtek (Afflecknek három közös gyereke van exfeleségével, Jennifer Garnerrel, Lopeznek ikrei vannak exférjével, Marc Anthonyval), mielőtt 2021 áprilisában újra összejöttek, miután Lopez szakított Alex Rodriguezzel.

"Ez természetes közöttük, és a kémia irreális" - mondta akkoriban egy Lopez-forrás az E! "Ott folytatták, ahol legutóbb abbahagyták, és most is élvezik egymás társaságát". Hamarosan a paparazzók is kiszúrták őket, és 2021 szeptemberében (újra)debütáltak a vörös szőnyegen. 2022 áprilisában bejelentették eljegyzésüket - Affleck egy zöld gyémánt eljegyzési gyűrűvel kérte meg Lopez kezét, miközben ő a habfürdőben volt.

Lopez a People-nek elmondta, hogy a növekedés, amin keresztülmentek, kulcsfontosságú ahhoz, hogy új kapcsolatuk működjön: "Idősebbek lettünk, okosabbak vagyunk, több tapasztalatunk van, máshol tartunk az életünkben, most már gyerekeink vannak, és ezeknek a dolgoknak nagyon tudatában kell lennünk". Affleck hálás a "második esélyért", mondta a WSJ magazinnak.

május 15, 2022

Jen és Ben egy ebéd-randira lépett ki Jen anyukájával, Guadalupe Rodríguezzel a malibui Soho House-ban. Jennifer egy tengerészkék miniruhát és semleges platform magassarkút viselt, Affleck pedig fekete öltönyzakót, fekete farmert és fehér gombos inget. Kézen fogva vártak az autójukra.

május 24, 2022

Lopez egy barnásbarna garbónyakú midi pulóverruhát viselt, miközben kézen fogva távozott Affleckkel egy vacsorarandiról Beverly Hillsben. "Csak azt akarom, hogy a jövőm tele legyen szerelemmel és boldogsággal, a gyerekeimmel és a párommal" - mondta Lopez idén korábban. "Azt hiszem, mindenki csak boldog akar lenni, valakivel, akivel együtt utazhat és akivel együtt öregedhet meg, és én most jól érzem magam ezzel kapcsolatban."

Április 8-án derült ki, hogy Jennifer Lopezt eljegyezte Ben Affleck, még 2021-ben, 17 évvel a szakításuk után találtak újra egymásra.

A pár már húsz évvel ezelőtt is jegyben járt egyszer, ám 2004-ben elváltak útjaik. Hogy miért ért véget a nagy szerelem, abban az énekesnő szerint a kritikusaikat terheli felelősség.

Húsz év után tényleg összeházasodhatnak.

Lopez elmondta: akkoriban a kapcsolatuknak esélye sem volt a túlélésre a kegyetlen kritikusaik miatt, akik állítása szerint megsemmisítették őket. Miközben közös jövőjüket tervezgették, kívülről elképesztő nyomást kellett elviselniük.

Az énekesnő szerint a kritikák azért tudták tönkretenni a kapcsolatukat, mert még túl fiatalok voltak ahhoz, hogy megértsék, melyek a legfontosabb dolgok az életben. A párra szatirikus műsorokban célozgattak a tévében, miközben a humoristák szinte napi rendszerességgel gúnyolódtak rajtuk. A South Park egyik epizódjában Jennifer Lopezt gonosz lelkületű picsaként emlegették, miközben latin származásán élcelődtek. Szerencsére ennek az időszaknak vége, és a pár ismét egymásra talált. Az énekesnő posztjai alapján hatalmas a szerelem közöttük. 

Jennifer Lopez és Ben Affleck eljegyzése

A lánykérést sok férfi lépésről lépésre megtervezi, egyesek például külföldre, egy romantikus helyre utaznak, mások egy meghitt vacsorával lepik meg a kedvesüket, mielőtt feltennék a nagy kérdést. Ben Affleck egy elég pikáns szituációt választott, hogy gyűrűt húzzon párja ujjára. Lopez elmesélte, hogy éppen habfürdőzés közben érte a kérdés. Csak ő volt meztelenül a kádban, Affleck a klasszikus módon letérdelt a földre.

Csak belenéztem a szemeibe, egyszerre mosolyogtam és sírtam, és igyekeztem felfogni annak tényét, hogy 20 év után ez ismét megtörténik. Szó szerint elállt a szavam, erre megkérdezte tőlem, hogy akkor ez most egy igent jelent-e, én erre azt válaszoltam, hogy igen, persze hogy igent mondok - fogalmazta.

Lopez szerint semmi extra luxus nem volt ebben a lánykérésben, mégis ezt gondolja a legromantikusabb dolognak, amit valaha el tudott képzelni.

- Csak egy nyugis szombat este volt, miközben két ember megígérte, hogy örökké ott lesznek egymásnak. Két nagyon szerencsés ember, akik kaptak egy második esélyt az igaz szerelemre.

J. Lo azt is bevallotta, hogy teljesen váratlanul érte a lánykérés, egy zöld színű gyémántgyűrűt kapott a színésztől, ami nem volt véletlen választás, ugyanis a barna szépségnek ez az árnyalat a szerencsét hozó színe. Hozzátette, most már élete végéig a zöld marad a kedvence.

2001-ben szerettek egymásba a Gengszter románc forgatásán, majd 2002-ben eljegyezték egymást, sajnos 2004-ben szakítottak, de végül 2021 áprilisában ismét egymásra találtak. Tavaly májusban cikkeztek először kettejükről, a pletykák pedig igaznak bizonyultak, mert tényleg ismét egymásba szerettek. A nyáron Lopez már közös fotót is posztolt az Instagramra, azonban a közösségi oldalán ritka alkalmakkor mutatja meg a színészt. Tavaly először a velencei filmfesztiválon léptek a vörös szőnyegre, azóta több alkalommal mutatkoztak premiereken.