Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kategóriák

Kövess a Facebookon

TOP termékek

Termékajánló

Szállítási információk

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Tudatos méregtelenítés

"Méregtelenítés – lúgosítás, és – lúgosítás lépésről-lépésre


"A megemésztetlen tápanyagok bakteriális bomlása (rothadása) során fokozottan mérgező anyagok keletkeznek, amelyek mérgező hatása érintheti a sejteket, a májat, a vért, az idegeket, az immunrendszert és a szaporodási rendszert. A túlzott mennyiségben bevitt táplálékot el kell raktározni valahol, ezért a kötőszövet elsalakosodik. A túlsavasodás jelensége a gyakori húsfogyasztáson, a kávé (erős savképző), a kólaféleségek és üdítők fogyasztásán, a túlzott mennyiségű fehér liszt, cukor és só fogyasztáson alapul. A testben zajló erjedés és rothadás, a táplálék nem megfelelő összetétele és a zavart bélóra tovább fokozza a túlsavasodást, de a bosszúság, a félelem, a zaj, a stressz, a létbizonytalanság és a túlhajszoltság is nagymértékben ront a helyzeten.

  

 

A három lépés egyike sem elég önmagában, csak együttesen garantálják a sikert. Sok esetben ésszerűbb, ha a már oldott állapotban lévő, valamint folyamatosan felgyülemlő savak kivezetésének utolsóként ismertetett lépésével kezdjük a kúrát. Így biztosítjuk azt, hogy a testünk a lehető legnagyobb tárolókapacitással rendelkezzen a salakok feloldásához, és soha ne terhelje túl a keletkező savmennyiség. Azután jön a második lépés, a test bázisokkal való „elárasztása”, hogy az elegendőnél is több ásványi anyag és nyomelem álljon rendelkezésre a savak semlegesítéséhez. Csak ezután következik az eddig kötött állapotban lévő savak feloldása, amelyek salakanyagként a test számtalan „különleges hulladéktárolójában” raktározódtak el. Így biztosan elkerülhetjük a gyógyulási kríziseket, a kezdeti rosszabbodást, de a böjtölési kríziseket is.

 

A felszabadult mérgeket ki kell pucolni

 

A gyógyulás során újabb és újabb krízisek léphetnek fel. Általában a savtalanítás először gyelemre méltó kezdeti sikert hoz. Az ember egyértelműen érzi a jótékony hatást, és tudja, hogy helyes úton jár.

 

Az ozmózis törvényének megfelelően azonban felszabadulnak az eddig elraktározott salakanyagok. Az ember visszaesik, megint fellángolnak a régi fájdalmak, és feltámad bennünk a gyanú, hogy rosszul csináltunk valamit, vagy talán mégsem ez a helyes út. Pedig ez teljesen rendjén van így: ha folytatjuk a savtalanítást, nagyon hamar visszatér a jól ismert kellemes érzés, mert a keringő savakat megintsikerülsemlegesíteni és kiválasztani.

 

De természetesen megint hamar érvényesül az ozmózis törvénye, további „különleges hulladéktárolók” kerülnek felszámolásra, és mi megint rosszabbul érezzük majd magunkat. Ez így mehet egy-két évig, bár a krízisek közt egyre több idő telik majd el, és egyre kevésbé csorbul a jó közérzet. Egyszer azonban kiürül minden tároló, és nem lép fel több gyógyulási krízis, ilyenkor végleges a gyógyulás.

  
A legjobb hír szervezetünk sav-bázis egyensúlyának helyrehozatalával kapcsolatban, hogy nem kell feltétlenül orvos, vagy természetgyógyász segítségét igénybe vennünk. Az első nagy felismerés – mármint, hogy elsavasodtunk –, az első lépés a folyamat visszafordítására.

    

A következő a szándék, az akarat a dolgok megváltoztatására. Az a tény, hogy saját magunk teszünk egészségünk érdekében, talán a legfontosabb. Az eszközök elérhetőek és egyedileg alkalmazhatóak. Az utak is lehetnek eltérőek. Lassan megérezzük, hogy minden út rajtunk keresztül vezet. Legyen bátorsága erre az ösvényre lépni!"

 

Forrás: Jakab István - Lúgosítás a kór-talanság útja

Víztérítő Kiadó Budapest, 2008