Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kategóriák

Kövess a Facebookon

TOP termékek

Termékajánló

Szállítási információk

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Tollaslabda

Játszva, fitten

 


  

Fogyni szeretnél, de már unod a fitness termek monotonitását? Akkor a tollaslabda egy ideális választás lehet számodra. A szórakoztató, izgalmas játékon túl a tollaslabda egy kiváló zsírégető sport, ami akár diéta - méregtelenítő kúra mellett is hatékonyan alkalmazható, csak a folyadékpótlásra kell szigorúan odafigyelni! Akár már pár hét alatt is látványos eredményt érhetünk el.

 

Életkortól függetlenül játszható és nagyon szórakoztató, de igen nagy megterheléssel járó sport, mely intenzíven növeli az állóképességet és erőnlétet.

 

Nagy előnye, hogy viszonylag kevés gyakorlás után is egészséges testmozgást, jó szórakozást és sikerélményt nyújt. Segíthet, hogy hosszabb és egészségesebb életet éljünk. Csökkenti a szívbetegség, a cukorbetegség és az elhízásból adódó egyéb problémák kockázatát, beállítja a normál koleszterin szintet.

 

  

  

Szabadtéren szélcsendes időben - kötetlen formában - vagy pályán, akár kisebb méretű fedett sportlétesítményben is játszható. A játék a gyors helyváltoztatásra épül, ezért a játékosoknak végig ébernek és energikusnak kell maradniuk. 

 

A tollaslabda javítja a reflexeket, a mozgáskoordinációt és az intelligenciát. 

 

A hivatalos szabályok szerint a tollast egy 13,40 × 6,10 méteres pályán játsszák. A labdát egy 1,55 m magasan elhelyezett háló fölött kell átütni az ellenfél térfelére, úgy helyezve, hogy azt az ellenfél már ne tudja visszaadni. A férfi meccseket 15 pontig, míg a nőkét és a párost 11 pontig játsszák, két nyert játszmáig. Alapszabály, hogy pontot mindig csak az adogató játékos érhet el.

A legfrissebb tanulmányok kimutatták, hogy ha rendszeresen tollaslabdáznánk, minimum napi 30 percet intenzíven,  az átlagosan 2 évvel hosszabbíthatná meg az életünket, optimális egészségi állapot fenntartása mellett.