Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kategóriák

Kövess a Facebookon

TOP termékek

Termékajánló

Szállítási információk

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Theta Healing

"Magyarországon ez még új dolognak számit, de a Világon már több mint 100 országban jelen van világszerte, mint pl. USA, Kanada, Mexikó, Brazília, Ausztrália, Új-Zéland, Anglia, Skócia, Hollandia, Dánia, Norvégia, Svédország, Olaszország, Horvátország, Bulgária, Románia, Szlovénia, Szerbia, Oroszország, Libanon, Izrael, Egyesült Arab Emirátusok, Kína, továbbá Indiában egyes megyékben az oktatás része, illetve Japánban már kórházakban is alkalmazzák. Eddig több, mint 5000 ember végezte el Magyarországon a Thetahealing® egy vagy több modulját.

  

 

A boldogsághoz vezető út sokak számára a legnehezebbnek tűnő “feladat”. Saját nagyságunk felismerése elengedhetetlen ahhoz, hogy az igazi boldogságot megtapasztalhassuk. Az emberi elme szabadsága mindenre képes. Az érzelmeink felismerése képessé tesz minket Önmagunk világának a felismeréséhez. A felismerés képessé tesz minket a változtatás létrehozásához. A változtatás pedig a tudat tapasztalásának a lehetőségét hozza létre. A tapasztalás pedig belső bölcsességünk bölcsője. A boldogság kapuja! A ThetaHealing® megalkotója az amerikai Vianna Stibal, aki saját csodás gyógyulásán keresztül alkotta meg ezt a rendkivül gyors és hatékony Önismereti gyógyászati technikát. A ThetaHealing® sokkal több, mint aminek elsőre látszik!

 

A ThetaHealing® független minden vallási hovatartozástól! Képes azzonali változást létrehozni az életedben! Több, mint húszéve működik a világban és sikere töretlen!

 

A Thetahealing® a théta agyhullám nagyszerűségére épül. Ez az ún. “ébren álmodás”, ami 7.9Hz és 4Hz között húzódik meg. Elalvás előtt mindenki áthalad ezen a sávon. A nagyszerűsége pedig abban rejlik, hogy képessé tesz minket elérni a tudatalattit, ahol a gondolataink és érzelmeink forrása van.  Ebben a théta állapotban képesek vagyunk létrhozni egy különleges állapotot, ahol a tudat és a tudatalatti egymásba nyílik. Felfedezzük, hogy többek vagyunk pusztán a fizikai testünknél és megértjük a dolgok mélyebb összefüggéseit. A Világ, amit eddig ismertél átváltozik a szemed előtt, ami új távlatokat nyit az életedben! Megtapasztalhatod Önmagad rejtett képességeit. Gondolati energia megtapasztalása kvantum szinten és még sok más érdekes tapasztalat vár Rád a tanfolyam alkalmával! A Thetahealing® egy olyan módszer, ami igazából nem is módszer….A théta agyhullám természetes mivoltát tanulod meg kihasználni a 3napos alap tanfolyamon. Megismerkedsz a théta agyhullám tartományával és eléred azt a szintet, amikor tudatosan képessé válsz ebben a tartományban mozogni. Hogy miért fontos ez? Mert a Théta agyhullám választja el a tudatosságot a tudatalattitól! A tudatalattiban kezdődnek a gondolatok, érzelmek, amik meghatározzák a cselekvéseink irányát és minőségét. Itt dől el minden! Ebben a vékony tartományban hozzáférhetővé válik az elméd rejtett titkai. Megtudhatod, hogy miért ismétlődnek Veled ugyanazok a dolgok újra és újra. Hiába határoztad el magad, hogy most másképp fogsz cselekedni….de a minták mögött meghúzodó hitrendszereid erősebbek az általad gondolt tudatosságnál!

 

A Thetahealing® képessé tesz eljutatni arra a pontra, amikor ezek a bizonyos érzelmek, amelyek meghatározzák életed minden pillanatát, valamikor megszülettek benned! Életed első hat évében megtanulod érzelmeid 8O%-át! Ezeknek a minőségét a “láthatatlan” hitrendszereink láncolatai alkotják. Abban a hiszemben élünk mindannyian, hogy tudjuk mi a SZERETET és úgy csinálunk, mint aki lerendezett minden múltbéli sérelmet, de a neheztelés nem múlik el. Felemlegetjük újból és újból. A Thetahealing® az érzelmekkel foglalkozik. Lényünk eszenciájával! Traumáink kulcsával!
 
1924-ben Dr. Hans Berger osztrák pszichiáter fedezte fel, illetve mérte be az első agyhullámot. Egymással kommunikálva az agysejtek milliói gerjesztik az elektromosságot biokémiai úton. Ezeket akkor alfa agyhullámnak nevezte el. Dr. Berger volt, aki később megtervezte és elkészítette a ma ismert elektroencefalográf, azaz EEG gépet. A gép felerősíti és rögzíti az agy működése során előállított hullámokat, és ez a gép tette lehetővé, hogy később beazonosítsák az agyhullámokat. Egészen „véletlenül” a Föld elektromos tere megegyezik az emberi agyban mértekkel. Hamarosan újabb agyhullámokat fedeztek fel, név szerint: béta, delta és théta.

   

 

BÉTA agyhullám: frekvenciája 13–30 Hz között mozog. Egész napos tevékenységed során a legtöbbet ebben az állapotban töltöd el, és ennek hatására indul el többek között a stresszhormon termelése is, mint pl. a kortisol hormon. Bármikor is a logikádat használod és pl. egy matematikai feladványt próbálsz megoldani vagy valamit csak éppen kiszámolni, ebben a béta frekvenciában vagy. Ez az az állapot, ahol ébren vagy, figyelsz és gondolkozol.

 

ALFA agyhullám: frekvenciája 7,5–14 Hz közé esik. Ez egy éber állapot, amikor ellazult állapotba kerülsz. Pihenés közben, amikor nem foglalkozol „semmivel”, ebben a hullámsávban vagy. Egyfajta könnyű meditatív állapot. Könnyen és gyorsan tanulsz ilyenkor, mert megnő a passzív információbefogadásod. Jellemzője még a mentális kiegyensúlyozottság.

 

THÉTA agyhullám: frekvenciája 4–8 Hz között mozog. Ezt akkor tapasztalod meg, amikor belülre figyelsz és például meditálsz. Ez egy sokkal lassabb agyhullám, mint az alfa. Mély meditációs állapotokban kifejezetten erős fókuszáltság jön létre, és megtapasztalható az úgynevezett „Áramlat”-ba való kerülés. Összekapcsolódsz a tudatalattival és megtapasztalod az Egészet anélkül, hogy cenzúráznád. Az egyik legpozitívabb mentális állapot. Jellemzője a megnövekedett intuíciós képesség és magas fokú kreativitás. A belső érzelmi gyógyulás frekvenciája, amit erős harmonikus érzés kísér.

 

DELTA agyhullám: frekvenciája 0,1–4 Hz. Ez jellemzi a mély alvást. Ebben az állapotban szinte semmilyen kapcsolatod nincs a fizikai világgal. Érzékelésed megszűnik ilyenkor. Ekkor karbantartási folyamatok zajlanak a testedben. Természetes ópiátok szabadulnak fel, amelyek hatására csökken a fájdalom és megszűnnek a szorongásos tünetek is. Az orvostudomány gyakran használja súlyos sérülteknél ezt a technikát, hogy felgyorsítsák a gyógyulási folyamatokat, mivel a testben megindulnak a hormontermelések, többek közt a növekedési hormon termelése is.

 

GAMMA agyhullám: létezését bár állatokon már bemérték és néhány buddhista szerzetesen is, azonban manapság a tudományos berkekben nem mindenhol fogadják el. Ennek rezgése 25 Hz felett van, egészen az 50 Hz tartományig. Ez olyan ritka esetekben tapasztalható meg, amikor mondjuk, az ember autóbalesetben azt érzékeli, hogy az idő lelassul, és teljes tudatába kerül a történés minden egyes századmásodpercének, ám az idő folyása mégis perceknek tűnik az adott pillanatban."

 

 

Forrás: ThétaHáz

www.thetahaz.hu

info@thetahaz.hu

Budapest, Szent István krt. 15. I/6. 27-es csengő