Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kategóriák

Kövess a Facebookon

TOP termékek

Termékajánló

Szállítási információk

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Teqball

Labdarúgás újratöltve

  

A futball reneszánsza - kreatív kezdeményezés -  zseniális új magyar találmány

Kicsik és nagyok egyaránt szenvedéllyel űzik és nézik a futballt. A játékosok és nézők számát tekintve ez a világ legnépszerűbb játéka, világszerte több mint 240 millió ember játssza rendszeresen, több mint 200 országban. 

 

Ugyanilyen sikertörténetté válhat a jövőben a Teqball is,  hisz a magyar feltalálók egészen az olimpiai sportágak közé szeretnék repíteni. Az új magyar szabadalom mögött rendkívüli hazai és nemzetközi stáb tevékenykedik, profi sportolók és edzők, tanárok, mérnökök, programozók, ipari tervezők, jogi szakértők és egy meglehetősen kreatív marketing csapat. Csupán a gyártási folyamathoz szükséges anyagi forrás hiányos, ezért a szükséges bázist közösségi gyűjtéssel kívánják megteremteni.

 

Mi a  Teqball?

 

Ha a labdarúgás eredeti szabályait ötvözzük a láb- és asztaltenisszel, feloldjuk a helyszíni kötöttségéket, megspékeljük modern technikai eszközökkel és tudományos kutatásokkal, akkor elérkezünk a Teqball élményvilághoz.

 

Ez egy forradalmian új szórakoztató sportág, újszerű technikai vívmányokkal. Egy képzési eszköz - profi focisták és amatőr sportbarátok számára egyaránt ajánlott a technikai tudásuk, a koncentrációs készségük és az állóképességük fejlesztésére. 

A 2015-ben megjelenő kiegészítőkkel a világ első olyan eszköze lesz, amely  a játék közben objektíven méri a játékos technikai tudását.

 

Fair játék

 

A labdarúgás legtisztább válfaja, a játékosok közt nincs kontaktus, sőt, az eszközt sem lehet megérinteni a játék közben, ebből adódóan a sérülésveszély kockázata nagyon alacsony.

 

A Teqboard megerősített hálója polikarbonátból vagy plexi üvegből készül, amely lehetővé teszi, hogy a labda a hálóból is mindig igazságosan pattanjon föl. 

 

Fontosabb játékszabályok:

 

Ketten, négyen vagy akár egyedi szabályokat alkalmazva többen is játszhatják. 

 

Egy Teq mérkőzés vagy edzés során, 2-3 másodpercenként érinteni kell a labdát, így rövid idő alatt nagyon magas érintésszám érhető el, mely nagy mértékben javítja a játékosok labdabiztonságát. 

 

Az adogatás a kéz kivételével bármely testrésszel elvégezhető. 

 

A szett 12 pontig tart. Egy mérkőzés, versenytípustól függően 2 vagy 3 nyert szettig tart. 

 

A Teqboard mögötti tudományos munka és kivitelezés kiszűri a szerencsét a játékból, így garantálva, hogy minden játékos csak a labdarúgó tudására hagyatkozhat. Így mindig a jobb játékos győz.

 

 

Technikai vívmányok: 

 

Teqboard 

 

 

A magyar találmány sport asztalát hosszú évek matematikai és fizikai számításai után, gyakorlati tesztelések során véglegesítették. Kialakítását úgy tervezték meg, hogy a labda minden esetben kipattanjon a játékosok felé. 

 

Az asztal hatalmas tűrőképességgel rendelkezik, tartós és biztonságos, megerősített lábai extrém stabilitás garantálnak. Az alapfunkciókon túl extrákkal is kiegészíthető. 

 

Teqbox

  

 

Nagy sebességű kamerákból és számítógépes rendszerből álló integrált csomag, amelyet könnyen fel lehet állítani belső térben. Három dimenzióban és valós időben követi a labda pozícióját, sebességét és a gyorsulását. Figyeli a játékos mozgását játék közben azzal a a céllal, hogy a szabályokat mindig tartsák be. Továbbá követi az eredményt és a résztvevők fejlődését is. 

 

Korszerű sztereó számítógépes látás-és eseményfelismerő technológiával látták el, így képes automatikusan követni a játékot, és ellenőrizni, hogy a játékosok a szabályoknak megfelelően játszanak. Emellett számolja az eredményt és pontosan méri, hogy egy játékos mely testrészével mennyit fejlődött. 

 

TEQ mobil alkalmazások

  

 

A Teqbox mérései és a profi futballisták segítségével összeállított edzésprogramok összevethetőek, letölthetőek okostelefonokra, tabletekre, így a megszerzett tudás összehasonlíthatóvá válik a barátokéval vagy akár a sztárfocistákéval is. 

  

Forrás: www.teqball.com