Új jelszó kérése

Kategóriák

Kövess a Facebookon

Ország boltja szavazás 2018, Szavazz ránk te is!

 

 

TOP termékek

Termékajánló

Szállítási információk

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Termék részletek



SZAFI REFORM INDIAI ÁLOM SZÓSZ ALAP POR, 80 g

-5%
SZAFI REFORM INDIAI ÁLOM SZÓSZ ALAP POR, 80 g
610 Ft
Akció: 580 Ft
Kezdete: 2018.09.14   Vége: 2018.12.31
Egységár: 7 250 Ft/kg
Akcióból hátralévő idő:

SZAFI REFORM INDIAI ÁLOM SZÓSZ ALAP (TIKKA MASALA ALAP) (GLUTÉNMENTES, TEJMENTES, MESTERSÉGES ADALÉKANYAGTÓL MENTES)

 

Gluténmentes, hozzáadott cukortól mentes, tikka masala ízvilágú szósz alap.

A termék gluténmentes, tejmentes, szójamentes, kukoricamentes, hozzáadott cukortól mentes, tartósítószer mentes, mesterséges ízfokozóktól és színezőanyagoktól mentes!

 

 


Szállítási információk >>

 

 

  • Szafi Reform Indiai álom szósz alap 80g (Tikka masala alap)

     

    Összetevők: Paradicsompor, garam masala fűszerkeverék (római kömény, koriandermag, kardamom, feketebors, édeskömény, babérlevél, fahéj, szegfűbors, szegfűszeg, szerecsendió), tápióka keményítő, só

     

    Átlagos tápérték

    100g termékben

    Energia

    1548 kJ (368 kcal)

    Zsír:

    5,2 g

     - amelyből telített zsírsavak

    0,6 g

    Szénhidrát:

    64 g

    - amelyből cukrok (1)

    16,4 g

    Rost

    14,5 g

    Fehérje

    8,9 g

    10,1 g

    (1): Hozzáadott cukrot nem tartalmaz.

    Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

    Az adatok tájékoztató jellegűek!

     

    Tikka masala recept:

    Hozzávalók:

    • 80 dkg csirkemell-, csirkecomb filé
    • 1 evőkanál kókuszzsír
    • 80 g Szafi Reform indiai álom szószos csirke alap
    • 140 g sűrített paradicsom
    • 150 g kókuszkrém
    • 3,5 dl víz

     

    Elkészítés:

    A húst vágjuk vékony, kicsi csíkokra, majd 1 ek. forró kókuszolajon fehéredésig süssük. (Ha engedne ki vizet a hús, azt öntsük le róla!)

    Közben keverjük ki az indiai álom szószos csirke alapot a kókuszkrémmel, sűrített paradicsommal és vízzel.

    Ha a hús már jó, vegyük lejjebb picit a hőfokot, és úgy öntsük rá az elkevert alapot. Időnként megkeverve 30 percig főzzük.

    Igény szerint adhatunk még hozzá 1-2 csipet sót.