Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kategóriák

Kövess a Facebookon

TOP termékek

Termékajánló

Szállítási információk

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

SpeedFitness a gyors eredményért


Tréning nem csak űrhajósoknak

 

 

Mindannyian vágyunk a minőségi életvitelre. A munkánkon, hivatásunkon túl egy kis szórakozás a barátokkal, szeretetteljes idő a családdal, egy kis kultúra, szorgos-dolgos házimunka, lopott idő a hobbinkra, regeneráló pihenés és még egy jó könyv elalvás előtt. A teljes élet része, hogy kellemes programokat és életre szóló élményeket teremtünk.

 

De mikor jut idő sportolni? Bizonyára számodra is fontos (lenne) a testi-lelki egészséged, a fittséged, a jó erőnlét és a vonzó külső. 

 

A teleshopok már a ‘90-es évek óta harsognak csodagépeket ajánló reklámszlogeneket. Izzadságcseppek nélkül, szinte máról-holnapra kockás hasat és dülledő izmokat varázsolhatunk magunknak. Nos, ezek az ígéretek 2014-re végre tudományosan is beértek és valóban, rövid idő alatt is látványos változást érhetünk el. Köszönhetően annak, hogy ma már egyre több szépségszalon és fitness terem bővíti repertoárját a világszerte méltán nagy népszerűségnek örvendő modern edzésmódszerrel, a speedfitnessel. A XXI. század technikai vívmányai képesek felülírni közismert mondásunkat, miszerint - a szépségért meg kell szenvedni. Többé már nem!

 

 

Az EMS (electro-myo-stimulation - elektromos izomstimuláció) technológiára épülő tréning nőknél és férfiaknál, illetve sportolóknál és rehabilitációra szorulóknál is egyaránt tarol sikereivel. A mérnökök által tervezett és az űrkutatásban is tesztelt gép kis erősségű váltóárammal feszíti meg az izmokat. Ezáltal alakot formál, izmosít, erősít, megnöveli a maximális teljesítményt és képes olyan emberek gyógyulását is elősegíteni, akik nem végezhetnek megerőltető mozgást. Nem terheli az izületeket, nincs húzódás, ínszalagszakadás, túlterhelésből származó sérülés. Oldja a hátfájdalmakat és erősíti a gerincet, megkönnyíti a szülés utáni felépülést és a gátizomzat erősödését.   

 

A technológiai újításoknak köszönhetően a test izmainak 90 %-át edzi - 15 perc alatt. Másodpercenként akár 80-szor is képes stimulálni elektródáival az izmokat. Az intenzitás a megdolgozandó területektől és a delikvens fizikai előképzettségétől függően változtatható, illetve edző által irányított testgyakorlatokkal még tovább fokozható. Ez emberfeletti teljesítmény a hétköznapi halandóknak. Pláne a lustáknak!

 

Az elektroszmog ellen ne feledd a rózsakvarcot magaddal vinni!