Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kategóriák

Kövess a Facebookon

TOP termékek

Termékajánló

Szállítási információk

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Pole Dance Fitness

Rúdtánc fitness a sportos, magabiztos nőkért

 

Pole Dance Fitness 2009-ben azzal a céllal jött létre, hogy a mai modern szabadidős mozgásformák között egy új irányvonalat teremtsen. A rúdtánc fitnesz ekkor már több éve elterjedt edzéstípusként hódított a világban, itthon azonban még mindig más jellegű tánccal hozták párhuzamba.

 

  

Pole Dance Fitness – koncepció új értelmet adott a korábbi sztereotípiáknak, így több éves kitartó munkánknak és törekvéseinknek köszönhetően, ma már az emberek erős, sportos és magabiztos nőkre asszociálnak a rúdtánc hallatán, sőt! Ma már egyre több férfi talál magának kihívást a rúd segítségével történő testedzésben, illetve a legfiatalabb generáció is bontogatja szárnyait a műfajban.

 

A rúdfitnesz egy függűlegesen rögzített rúd segítségével végrehajtható gyakorlatokat tartalmazó, akrobatikus mozgásforma, amely teljes mértékben kielégíti a funkcionális edzés foglamát. Az óráinkon végzett gyakorlatok/gyakorlatsorok egyszerre fejlesztik az izomerőt és a koordinációt, növelik a hajlékonyságot, illetve javítják a testtartást, ezáltal hozzájárulnak a jó közérzet és az egészséges életmód kialakításához.

  

  

Pole Dance Fitness szintrendszere hat, fokozatosan egymásra épülő szintből áll (Kezdő 1-2, Haladó 3-4, ill. Mester 5-6), így kortól, nemtől és edzettségtől függetlenül bárki biztonsággal elsajátíthatja a trükköket az alapoktól, akár versenyzői szintig.

 

További információ: www.poledancefitness.hu

 

Pole Dance Fitness

 

+36 20 358 7007 
+36 20 910 6772 

poledancefitness.hungary@gmail.com