Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kategóriák

Kövess a Facebookon

TOP termékek

Termékajánló

Szállítási információk

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Paleo életmód

Mi a paleo és kiknek javasoljuk?

 

   

 

 

Az étkezési szokások megreformálásán túl a paleo a civilizációs betegségek elleni harc hatékony fegyvere. Megszünteti a kellemetlen tüneteket és azok forrásait is. 

 

Szembe száll a rákkal, a cukorbetegséggel, a keringési és szívproblémákkal, az autoimmun- és gyulladásos betegségekkel, a csontritkulással, az emésztési- és bőrproblémákkal, az elhízással, a stresszel, az alvászavarokkal valamint megoldja a súlyproblémákat, továbbá enyhíti a gyógyszerfüggőséget. Erősíti az immunrendszert, megelőzi az öregedést.

  

 

A legfontosabb, hogy megszabaduljunk a feldolgozott élelmiszerektől, a cukroktól, a tejtermékektől, a gabona alapú kenyérféléktől és tésztáktól, a hüvelyesektől, a mesterséges édesítőszerektől, a margarintól és a transzzsíroktól. Ellenben fogyasszunk sok húst, halat - ami elengedhetetlen fontosságú az omega-3 esszenciális zsírsav biztosításához a szervezetünkben, tojást, friss és fagyasztott zöldséget-gyümölcsöt, mag

vakat, és dióféléket, mint a paleolit korban élő őseink.

Továbbá legyünk sokat a természetben, ügyeljünk rá, hogy a bőrünket érjék a napsugarak, sportoljunk, aludjunk napi nyolc órát és kerüljük a stresszt.

  

 

Ezzel az életmódváltással nyersz egy egészségesebb életet, egy erősebb, energikusabb, karcsúbb testet és elfelejtheted az egészségügyi problémáidat. 

 

Ha még nem próbáltad, meglepő lesz, milyen jól fogod magad érezni.

 

A paleo Neked is megváltoztatja az életed. Fizikailag, szellemileg és mentálisan is. 

Tégy egy próbát!