Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kategóriák

Kövess a Facebookon

TOP termékek

Termékajánló

Szállítási információk

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Metamorf masszázs

Metamorfózis: görög szó, átalakulást, átváltozást jelent. Metamorf masszázs nagyon megbízható és hatékony lelki blokkoldó technika! Felszabadítja, megszabadítja a lelket és lehetőséget teremt a teljesebb, örömtelibb, önmegvalósítóbb élet elérésére. 

 

Életünk során rengeteg olyan kellemetlenség ér bennünket, amelyek a tudat legmélyén raktározódnak el: traumák, sokkok, fájdalmak, megaláztatások, lelkiismereti problémák, amelyek - bár tudatosan már rég elfeledkeztünk róluk - még évek múlva is mérgezik a testünket és a lelkünket.

 

Az ilyen blokkok akadályozzák a test és a lélek szabad energiaáramlását, ez pedig érzelmi gátlásokat, frusztrációkat, önértékelési zavarokat válthat ki, de akár testi tüneteket is okozhat. Gyakran nem is tudjuk, hogy mi áll mindennapi panaszaink hátterében. 


A metamorf masszázs a mindennapi életben, életvitelben, életszemléletben, életkedvben hoz változást, javulást. 

Igazából nem is masszázs, hanem egy nagyon finom érintéses technika a lábfejen, a kézélen, a koponyán és az arcon. A megfelelő helyeken alkalmazott, igen finom érintések által lehetségessé válik, hogy a tudatalattiból kioldódjanak a lelki blokkok. Oldja az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékeket, a magzati korban és a születés utáni életben kialakult lelki blokkokat. 

 

A metamorf masszázstechnika alapja egyfelől a reflexológia, hogy bizonyos testrészen, például a talpon, a kézen, a fejen minden szervünk reflexpontja megtalálható, s a szervek állapota e pontok masszírozásával javítható. Mivel a lelki blokkok a gerinc mellett raktározódnak el, a talpon és a kézen, valamint a fejen a gerinc reflexpontjait kell megérinteni speciális masszázsfogásokkal, ez a módszer lényege.  

Használata teljesen automatikus és veszélytelen, bárkin alkalmazható, gyermekek és felnőttek részére is. Kismamáknak is ajánlott, segít saját félelmeik oldása céljából, másrészt pedig a baba már az anyaméhben mentesül a magzati korban lerakódó érzelmi traumáktól. 


A kezelés ruhában történik, háton fekvő helyzetben. Az időtartama kb. 45 - 60 perc. 

 

Rendszeresen végezve segít eltüntetni a félelmeket, gátlásokat, a negatív gondolatokat, a nyomasztó érzéseket, frusztrációkat. Segít nyitottabbá, oldottabbá, életerősebbé válni. Megnő az önbizalmunk, az életbe vetett hitünk, életkedvünk, vidámabbak, jókedvűbbek, optimistábbak leszünk. Erősödik a jövőbe vetett hitünk is, megváltoznak céljaink, és ezáltal elkezdenek javulni az életkörülményeink is. 

A pszichoszomatikus betegségek és tünetek is rendeződnek, mint pl. a gyomorfekély, a tick, a rendszeres végtaggörcsök, kedvezően hat a cukorbetegségre, allergiára, migrénre, depresszióra, szívritmus zavarra, vérnyomás problémákra, izzadásra. Az állandóan hideg végtagok felmelegszenek, megszűnnek az emésztési gondok, ízületi problémák, csont-és fogproblémák, idegbecsípődések, hajhullás, rendszeres megfázás, gyakori torok-és fülfájás. 

 

Metamorf masszőrnek nem kell ismernie vendége problémáit, hiszen lehet, hogy maga a páciens sincs tisztában azzal, milyen múltbeli kellemetlenség okozza mostani tüneteit. A masszőr csak közvetítőként, katalizátorként van jelen a folyamatban: a kezelés a vendég szervezetének öngyógyító folyamatait indítja be, az igazi munkát a vendég szervezete, teste, lelke végzi. 

 

Gyógyulj gyengéd érintésekkel metamorf masszázzsal!

 

 

Veszprémben bejelentkezés és időpontegyeztetés Rezi Ildikónál:

 

Spiritildi

 

"Ha testi, lelki, szellemi harmóniára vágysz"

Választható kezelések: Svédmasszázs, Talpmasszázs, Nyirokmasszázs, Metamorf masszázs, Indiai fejmasszázs, Bach virágterápia

 

www.spiritildi.hu