Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kategóriák

Kövess a Facebookon

TOP termékek

Termékajánló

Szállítási információk

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Lúgosítás és a kortalanság

Az emberi életet 120-140 évre tervezték

 

  

"Testünk szentély, hogy boldog és egészséges életutunk lesz , vagy 60-70 év betegeskedő, düledező, romvár lesz-e vagy 120 boldogság és harmónia meleg otthona, csakis rajtunk múlik.

 

A lúgosító tápanyagok alatt azokat értjük, amelyek elfogyasztását követően a szervezetünk sav-bázis egyensúlyát lúgos irányba képesek eltolni.

 

Testünk egy biokémiai vegykonyha, szigorú szabályok és rendszerek halmaza, egy egész enzimkavalkád, amely csak meghatározott körülmények között dolgozik és tartja fenn önmagát. Ha nem vesszünk magunkhoz a megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyagokat, nem tartjuk karban izmainkat, nem adjuk meg lelkünknek a megfelelő regenerálódást és feltöltődést, 30-40 éves korunk körül felbomlik az egyensúly, és egészségügyi problémák kezdik gyötörni mindennapjainkat. Orvoshoz kezdünk járni, gyógyszereket szedünk, ami enyhíti időleges tüneteinket, de az oki kezelést és az egyensúly helyreállítását nem hozza létre. Testünk, szerveink, sejtjeink nem tudnak megfelelően működni, eltolódik a szervezet pH egyensúlya, megkezdődik szervezetünk elsavasodása, amely önmagában oka a korai sejtöregedésnek. 

 

A nem megfelelő életmód következtében a gyenge pontokon megindul a támadás. Krónikus arcüreggyulladás, hólyaghurut, allergia, asztma, ekcéma, immungyengeség, bőrproblémák, emésztési problémák, izületi problémák, túlsúly, állandó fáradtság, magas vérnyomás, magas koleszterin- és vércukorszint, stb.

 

Az emésztőrendszerünk, a vastag-és vékonybél az alapja egészségünknek. Immunrendszerünk 70 százalékárt a vastagbél a felelős. Emésztőrendszerünk több kilónyi mikroorganizmust tartalmaz. Hasznos bélbaktériumok, gombák, egysejtűek részesei és felelősei a tápanyag feldolgozásáért és hasznosításárt. Ehhez megfelelően savas, illetve lúgos környezet szükséges.

 

Bármilyen harmóniában élünk önmagunkkal és nem terheljük szervezetünket feleslegesen, nem kényszerítjük idő előtt túl sok energiatermelésre, akár 120 évig is élhetünk egészségesen, hiszen genetikailag erre lettünk programozva.

  

Létezik egy több ezer éves kínai mondás. E szerint mikor megszületünk egy adott mennyiségű energiát, lélegzetvételt és táplálékmennyiséget kapunk. Aki ezt 30 év alatt használja el, annak hamar eljön a vég, aki beosztja, annak 120 évig is kitarthat!

 

 

Az öregedési folyamatok lassítása lúgosítással

 
Az idősödő szervezetben sok élettani folyamat lelassul. Akkor tudjuk igazán támogatni a szervezetet, ha könnyen elemeire bontható „rugalmas” szerves kötésű ásványokat, vitaminokat biztosítunk.
Ugyanakkor gyelembe kell azt is venni, hogy a táplálkozási szokásainkon is változtatni kell. Nem lehet egyszerre savasító ételeket enni, és lúgosság – boldogság életérzését megélni.
A savasító táplálkozás előtt, vagy után elfogyasztott zöldkeverék kompenzálja táplálkozási kihágásainkat, ugyanakkor a szervezet lúgo sító puerjeit ilyenkor nem pótoljuk. Ezt az étkezést követő két óra elteltével újra elfogyasztott zöldkeverék segítségével tehetjük meg."

 

Forrás:

Ferenci Judit - Az emberi életet 120-140 évre tervezték

Jakab István - Elsavasodás a bölcsőnktől a koporsóig

Lúgosítás a kor-talanság útja

Víztérítő Kiadó, Budapest, 2008