Új jelszó kérése

Kategóriák

Kövess a Facebookon

Ország boltja szavazás 2018, Szavazz ránk te is!

 

 

TOP termékek

Termékajánló

Szállítási információk

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Termék részletekFITOVITAL EZÜST KOLLOID 25PPM, 250 ML

FITOVITAL EZÜST KOLLOID 25PPM, 250 ML
1 305 Ft

FITOVITAL EZÜST KOLLOID 25PPM, 250 ML

 

Az ezüstkolloid közel 650 organizmust képes elpusztítani a szervezetben. Hatásos lehet még csontregenerálásra és gyorsabb csontgyógyulást eredményezhet, továbbá az ezüstkolloid felgyorsíthatja a bőr és más finom szövetek újraképződését.

 

Az ezüstkolloid hatásos lehet az összes testfelszínen lévő, illetőleg a test belsejében megbúvó fertőzéses betegségek, gyulladások esetén. Az ezüstkollid a máj anatómiai szerkezetét is helyreállíthatja, illetve a májműködést erősítheti, így a szervezet méregtelenítését fokozhatja.

 

  


Szállítási információk >>

 

 

 • Űrtartalom: 250 ml

   

  Gyógyszer-kölcsönhatás: Nem ismert. Ezüstallergia vagy fémallergia esetén kérdezze meg orvosa véleményét vagy tárcsázza infovonalunkat (06 36 40-200-925), ahol bátran kérdezze szakértőinket az ezüstkolloiddal kapcsolatban.

   

  Mellékhatás: Az ezüstkolloidok használatával kapcsolatban ritkán megfigyelték az ezüst lerakódását a bőrben és annak fémes elszíneződését (argirózis).

   

  Az ezüstkolloid önmagában nem minősül gyógyszernek, nem helyettesíti az orvos gyógyító tevékenységét és az általa javasolt gyógyszereket!

   

  Az ezüstkollid belsőleg a következő betegségek esetén alkalmazható:

   

  Candida, allergia, szénanáthánál, nátha, megfázás, influenza, tüdőgyulladás, staphylococcusos és streptococcusos fertőzések, légzőszervi és orrüregi fertőzések, Lyme-kór, tüdőgyulladás, ízületi panaszok, reuma, agyhártyagyulladás, leukémia, szifilisz, AIDS, HPV-vírus, herpesz.

   

  Az ezüstkolloid külsőleg a következő betegségek esetén alkalmazható:

   

  Aknés, pattanásos bőr, ótvar, skarlát, gombás fertőzések, bőrrák, kötőhártya gyulladás, fülgyulladás, szájnyálkahártya fertőzés, sebek, sérülések, horzsolások, herpesz, HPV-vírus, égés, napégés, fagyás, szemölcs, ekcéma, csípések, kiütések, bőrgombásodás, korpásodás.

   

  Az ezüstkolloid egyéb felhasználási területei:

   

  Az ezüstkolloid szájon át közvetlenül, gargalizálásra, torokgyulladásnál öblögetéssel, szájöblítéssel a száj nyálkahártya és fogínypanaszoknál is kiválóan alkalmazható. Az ezüstkolloid semlegesítheti a fogszuvasodást, megszűntetheti a kellemetlen leheletet.

   

  Az ezüstkolloid továbbá tökéletes élelmiszer tartósító. Gyümölcsöket, zöldségeket befújhatunk ezüstkolloiddal, ezzel elkerülve a rothadást, penészedést.

   

  Az ezüstkolloid kiválóan használható a hűtőszekrény szagtalanítására is.

   

  Az állatgyógyászatban is alkalmazható az ezüstkolloid, például égések, marások, harapások és fertőzések esetén, továbbá hatásos gyógyszere a kutyák parvo vírusfertőzésének is.

   

  Az ezüstkolloid használata:

   

  Az ezüstkolloid folyadékot szájban tartva, majd lenyelve – belsőleg alkalmazva!

   

  Az Ezüstkolloid biztonságosan, egész életen át fogyasztható. Mennyiségét hitelesen az EPA (Envrironmental Protection Agency) végezte aki, ún. Referencia Dózisban állapította meg a napi mennyiséget. Ez RD= 5*10-3 mg/kg/nap, ami azt jelenti, hogy az általuk megállapított napi adag egyenlő a napi saját testsúly kg szorozva 0,005 mg- mal.

   

  Ez úgy számítható ki, hogy 5 ml DrJuice ezüstkolloidban /20 ppm/ kb. 0,1 mg tiszta ezüst található.

   

  Az Amerikai Környezetvédelmi Ügynökség (EPA) számítása szerint:
  Referencia dózis: 5×10-3 mg / kg / nap

   

  Az ezüstkolloidot külsőleg az adagoló spray segítségével használjuk.

   

  Tárolás: Fénytől védve tartandó!

   

  Minőségét megőrzi: a gyártástól számított 1 évig

   

  Felbontást követően 90 napig használjuk el az ezüstkolloidot!

 • Megrendelt mennyiségKedv.Termék Ár
  1 db vagy többkevesebb mint 2 dbNincs!1 305 Ft/db
  2 db vagy többkevesebb mint 5 db5 %1 240 Ft/db
  5 db vagy többkevesebb mint 10 db10 %1 175 Ft/db
  10 db vagy több 12 %1 148 Ft/db