Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kategóriák

Kövess a Facebookon

TOP termékek

Termékajánló

Szállítási információk

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Ezüst kolloid

A természetes antibiotikum reneszánsza

 

A gyógyszeriparnakköszönhetően a testünk, a tudatunk, az ivóvizünk és az élelmünk is antibiotikummal fertőzött. 

A biológusok, kémikusok és az orvosok rajtunk kísérleteznek a folyamatosan módosított összetételű kemikáliákkal, sikereik és sikertelenségeik csak további fejlesztésekre motiválják őket, minket pedig egyre betegebbé tesznek. A kórokozó mikróbák kezdenek rezisztensé válni és az antibiotikum-kúrák egyre inkább hatástalanok. A rendszeres gyógyszeres kezeléseknek köszönhetően pedig szervezetünk reakcióképessége is gyengül.

 


Mit tehetünk ekkor?

 

Első lépés az lehet, hogy a saját szervezetünket tehermentesítjük a szintetikus anyagoktól. Ez rendkívül áldásos döntés a bolygónk szennyezettségi állapotának mérséklésében is.

Megelőzésképpen erősítsük az immunrendszerünket, gyógyításhoz pedig használjunk természetes alternatívákat - olyanokat, amelyeket az emberiség már több ezer éve ismer.

Az ezüst fertőtlenítő képességét már az ókortól kezdve alkalmazták, egészen a 20. század elejéig, amikor is a gyógyszeripar üzleti megfontolásból száműzte a kereskedelmi forgalomból.

Pedig jó ha tudjuk, ez a természetes csodaszer elpusztítja a kórokozók minden formáját, beleértve a baktériumokat, gombákat, spórákat, parazitákat és vírusokat.

 

 

Mi az ezüstkolloid?

 

Egy kristályos szerkezetű anyag, ionizált vízben oldott nanométer méretű ezüst részecskék keveréke. Jellemzően átlátszó vagy vöröses színű anyag. A kórokozók anyagcseréjéért felelős enzimek működésének gátat szabva pusztítja el azokat. Hatékonyságát tekintve intenzívebb mint a legtöbb antibiotikum. 

Hatóideje mindössze 6 perc és több, mint 650 kórokozó ellen hatásos. 

 

Milyen területeken eredményes az alkalmazása?

 

Égési sérüléseknél, vágásoknál, horzsolásoknál véd az elfertőződéstől és elősegíti a gyógyulást még ott is, ahol a szövetek fertőzöttek vagy elpusztultak - hegesedés nélkül.

Légúti problémák, hörgő- és tüdőgyulladás esetén porlasztóba csepegtetve az ezüst kolloidot mélyre belélegezve megszűnik a fullasztó köhögés, lerövidül a megfázás, az influenza és a hörghurut betegségtartama. Kis mennyiséggel gargalizálhatunk vagy csepegtethetjük az orrunkba, makacsabb kór esetén pedig mossuk át az orrüreg járatait. 

Az immunerősítésen túl számtalan területen hathatós, például bélproblémák esetén beöntéssel alkalmazható. Intim zuhannyal aplikálva a hüvelyi gombás fertőzések ellen védekezhetünk.  

A cseppek ivóvíz fertőtlenítésére is kiválóak, ezért érdemes magunkkal vinnünk utazásaink alkalmával is.

Kis dózisban gyermekeknek is adható - 6 éves kor felett a felnőtt adag fele, kisgyermekeknek a negyede. Háziállataink is biztonságosan kúrálhatóak vele, sőt, növényeink is gyógyíthatóak, ha levelüket, földjüket permetezzük.

Fertőtlenítő hatása miatt a háztartásban is kiváló társ. Használhatjuk mosogatáshoz, a felmosóvízhez adagolva vagy mosás során az öblítőnkhöz csepegtetve.

 

Figyelmeztetés! 

 

Fontos, hogy a napi ajánlott mennyiséget ne lépjük túl, mert a túladagolás a bőr kékes elszíneződéséhez vezethet. Ez az állapot visszafordíthatlan - argíriának nevezik. Ennek kockázata azonban rendkívül alacsony, mert napi több liter ezüst kolloid elfogyasztása után  jelentkezne. Felelős használattal az emberi szervezetre ártalmatlan.

 

Ha ezüst kolloidot vásárlunk, az egy életre szóló befektetés lesz, mert nem jár le a minősége.