Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kategóriák

Kövess a Facebookon

TOP termékek

Termékajánló

Szállítási információk

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Elektroszmog és a káros sugárzások


Vigyázat sugárzás veszély!

 

Az otthon az a hely, ahol élvezzük a zavartalan pihenést, erőt gyűjtűnk, kikapcsolódunk és feltöltődünk energiával. Elektromos energiával!? 

 

Reggel rádiós ébresztőóra kelt bennünket, majd elkészítjük a kávénkat az elektromos kávéfőzőn, kenyeret sütünk az elektromos kenyérsütőben, megborotválkozunk az elektromos borotvánkkal, elektromos hajsütővel frizurát készítünk, fogat mosunk az elektromos fogkefénkkel. 

GPS segítségével kikerüljük a reggeli dugót, vagy elektromos vasúton utazunk a munkahelyünkre, bekapcsoljuk a számítógépet és dolgozni kezdünk a vezeték nélküli billentyűzet és egér segítségével, nyomtatunk, fénymásolunk, faxolunk, telefonálunk a mobilunkon, az ebédet a mikróban melegítjük.

 

Aztán hazatérva a készenléti állapotban lévő háztartási készülékeinket élesítjük, bekapcsoljuk a tévét, a gyereknek a játékkonzolt vagy a tabletet, wifit, bluetooth-t, routert használunk.

 

 

Nap végére fülzúgás, szédülés, fejfájás, migrén, idegesség és agresszív hangulat, levertség, kimerültség, fáradtság. Az általános közérzetromlást alvászavar követi, a kialvatlanág és a regenerálódás hiánya pedig felborítja a biologógia ritmusunkat, gyengíti az immunrendszerünket és a szervezet fogékonnyá válik a betegségekre.

Elalszunk a TV előtt, kezünkben a távirányítóval vagy a laptopunk mellett. De az ördög nem alszik, az elektroszmog minden formája mindig káros, de leginkább alvás alatt! Külső ritmizáló jelként hat az élő szervezetre, az agyműködést, a légzést, a szívritmust és a vérkeringést befolyásolhatja, a vér fizikai összetételét megváltoztathatja, a sejtek információcseréjét és ezáltal magát az osztódási folyamatot is megzavarhatja, fontos tovább, hogy mind a SZEROTONIN, mind a MELATONIN létfontosságú hormon termelődését gátolja.

Rendkívül kényelmes de elektroszmoggal fertőzött életet élünk, mely a napunk minden pillanatát áthatja. Fizikailag nem látható, de örvénylik, behálóz, mérgez és megbetegít bennünket. Azt jósolják, az évek előrehaladtával súlyosbodni fog a károkozás, egyre többen leszünk pánikbetegek, allergiásak,  küzdünk tovább a vérnyomás-, és szívritmus problémákkal és  az extrém stresszel.

Az egész világot átszövő elektromos hálózat kábelei és vezetékei, a nemzetközi lefedettségű mobilhálózatok, illetve a lakóhelyi központi áramellátás káros hatásai ellen nem sokat tehetünk, de a privát környezetünket mentesíthetjük, meg kell védenünk magunkat!

Ha azt szeretnéd, hogy az otthonod valóban védett oázis legyen, először is mérd fel, Nálad mekkora az egy négyzetméterre jutó fertőzöttség az elektromos eszközöket illetően, aztán szelektálj és semlegesíts.

Egy tisztább, egészségesebb beltéri klímával nő a koncentrációképesség, javul a tanulási hatékonyság, a fizikai állóképesség a szervezet könnyebben regenerálódik.