Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kategóriák

Kövess a Facebookon

TOP termékek

Termékajánló

Szállítási információk

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Deeksha

Áldás és szeretet – extrém feltöltődés

 

Az érzést ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor tusoló alatt állsz, és ömlik a fejedre a finom gyöngyöző meleg víz,  vagy mint amikor hajat szárítasz, a kutacsod felé tartva a készüléket és a meleg levegő megbizseregtet és a bőröd alá hatol.  Persze ettől sokkal-sokkal katartikusabb, hiszen nem pusztán fizikai élményről van szó, hanem egy szakrális, érzelmi és mentális megtapasztalásról. 

 

 

Odamész lemerülve, pirosan villogó vészlámpákkal és mikor feltöltődve távozol, zölden világítasz, ragyogsz. Néha túl is csordulsz. Kisimulsz, lecsendesedsz, megbékélsz a világgal, és elérhetővé válnak az álmaid. Úgy mondják kivirágzik a szív és nő a tudatosság. Összeállnak az apró mozaik darabok, mert a dolgok új értelmet nyernek és már csak arra vágysz,  hogy ez a módosult tudatállapot minél tovább fenntartható legyen. 

 

Az egységáldás neurobiológiai változást idéz elő az agyban, melynek hatására érzékeink felszabadulnak és torzításmentesen kezdjük érzékelni a világot. Hozzásegít egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb élethez, melyben harmonikusak, rendezettek a kapcsolataid, testi, lelki, szellemi egészségben és bőségben élhetsz. Az olyan minőségek, mint a segíteni vágyás, feltétel nélküli szeretet, elfogadás, hála, ok nélküli öröm  - természetessé válnak számodra.

 

Az áldást kérheted a problémáid megoldására, célkitűzésekre, személyekre – lehet bármi a tárgya, ami számodra fontos. Egy kisbaba születése és életútja, egy utazás, anyagi körülmények rendeződése, munkahelyi konfliktusok elsimítása, párkapcsolat megerősítése,  otthon, család, egyéni képességek fejlesztése, támogatás az útkeresésben – választhatsz, kérhetsz bármit, ami aktuális vagy megoldásra vár még az életedben. 

 

Az egység adás átadása történhet érintéssel vagy szándék közvetítésével, érintés nélkül, akár nagy távolságra is. Az érintés során a beavatott deeksha-adó a kezeit a fejedre teszi és a korona csakrádon keresztül a testedbe áramlik a szeretet energia. Az áldás befogadása során érezhetsz bizsergést, meleget, lüktetést. Lehet intenzív vagy enyhe a tapasztalas és az is előfordulhat, hogy az adott pillanatban nem érzel semmit.  A hatás akár több óra vagy nap múlva is jelentkezhet.

 

A deeksha osztások közötti „beépítési fázisokban” és a közös meditációk alatt átrendeződik, helyére kerül és harmonizálódik a résztvevők élete. A dolgokat úgy kezdjük megtapasztalni, ahogyan azok vannak, az elme zavaró közbeavatkozása nélkül. Megszűnik az ítélkezés, összehasonlítás, feltételezés, aggódás, álmodozás, stb. 

 

A csakra tisztítással egybe kötött deeksha alkalmával pedig olyan új energiák indulnak útjukra gyökértől a koronáig, melyek létezését korábban nem is sejtetted. Megoldhatóak a múltbéli problémák, a szexuális zavarok, elegendhetővé válnak a sérelmek, intenzívebbé válnak az érzelmek, érthetőbbé válik a kommunikáció, tisztul a látás, bölcsebb a megértés. 

 

Most talán azt hiszed na ez már tényleg túlzás, de minden megtapasztalás csak tudatunk fejlesztésén és nyitottságunkon múlik.