Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kategóriák

Kövess a Facebookon

TOP termékek

Termékajánló

Szállítási információk

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Buteyko légzésterápia

Asztma nélkül

 

Tévhit, hogy az asztma és a szénanátha nem gyógyítható! A betegségipar célja, hogy ezen problémákkal küzdő emberek milliói függőségi viszonyban maradjanak a tüneti kezelést nyújtó különféle gyógyszerekkel. A piac nagy és folyamatosan növekvő, a biztos profit érdekében pedig nem érdek, hogy az emberek megtudják az igazságot.

 

De mi is a Buteyko módszer? 

 

Prof. Dr. Konstantin Buteyko ukrán orvos az 50-es években a kutatásai során rájött egy kulcsfontosságú tényre. Kevesebb légzéssel több oxigénhez jut az emberi szervezet. A légzés mélységét és intenzitását csökkentve a megfigyeltalanyok vérnyomása optimalizálódott és a panaszaik enyhültek. Sőt, az asztmás betegeknél is leredukálódott a rohamok gyakorisága.

 

Felfedezte, hogy annál rosszabb a páciensek egészségi állapota, minél nagyobb a belélegzett levegő mennyisége.

 

A kifejlesztett terápia célja, hogy hosszútávon átállítsa légzésünket, és minimalizálja a „túllégzést”. A túllégzés ugyanolyan probléma, mint a túlsúly, csak ez lényegesen veszélyesebb, mert nehezen fülöncsíphető. A tünetei ellenben már egyértelműen árulkodóak: asztma, szénanát ha, orrdugulás, fejfájás, migrén, ingerlékenység, depresszió, és még hosszasan sorolhatnánk.

 

 

 


A gyakorlatok során elsajátítható a helyes orrlégzés (szájon át tilos!), valamint az, hogyan lélegezzünk egyre ritkábban és fokozatosan kevesebb levegővel.

 

A módszerhez elsajátításához időre van szükség a szervezet átállításához. A kezdeti időszakban sokszor légszomj jelentkezik, de ha kitartó a gyakorlás, az eredmény tartóssá válik és a különféle problémás tünetek enyhülnek, majd teljesen meg is szűnnek.  

 

A Buteyko módszer nemcsak légúti problémák esetén segít, hanem sok egyéb betegség esetén is. Többek között fejfájás, migrén, allergia (növényre, állatra, ételre), magas vérnyomás, tachycardia, az erek beszűkülése (hideg végtagok), alvási problémák (álmatlanság, apnoe, horkolás, gyakori WC-re járás), ekcéma, orr problémák (polip, orrsövényferdülés, szaglásvesztés), szorongás, pánikbetegség, figyelemzavar, hiperaktivitás, kóros fáradtság, alacsony terhelhetőség, túlsúly stb.

 

Ráadásul számos pozitív „mellékhatással” jár, úgymint a tartósabb, jobb koncentráció; megnövekedett belső nyugalom; kevesebb stressz; nyugodtabb, pihentetőbb, mélyebb alvás; sokkal több energia; megnövekedett állóképesség; kevesebb félelem; több önbizalom; sokkal jobb életminőség; nagyobb életkedv; boldogabb élet.

 

Keresd szakember segítségét, mert enélkül nem várható tartós eredmény.

 

További információ: www.buteyko.hu

 

 

Buteyko Légzés Központ

Varga-Szilágyi Gyula - vezető Buteyko terapeuta

06/20-955-34-35