Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kategóriák

Kövess a Facebookon

TOP termékek

Termékajánló

Szállítási információk

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Bach virágterápia

 

A Bach virágterápia egy holisztikus természetgyógyászati eljárás, ami azt jelenti, hogy testre, lélekre, szellemre egyaránt hat. A Bach virágterápia szemléletének az a kiindulópontja, hogy a testi probléma oka mindig a lélekben keresendő. A Bach virágterápia a lelki egyensúlyt állítja helyre, tehát így az okot kezeli. Miután az ok már nem létezik, így a fizikai szinten megjelent elváltozások is helyreállnak, mert belső, lelki erőre teszünk szert, és szervezet öngyógyító erői működésbe tudnak lépni. A Bach virágterápia ezért teljes szintű, oki kezelés és nem tüneti terápia. Így lesz épp léleknek épp teste is!

A Bach virágterápia abban segít, hogy máshogyan lássuk problémáinkat, hogy ne a körülöttünk lévő negatív dolgokkal azonosuljunk, és vegyük észre, hanem mindennek a reményteljesebb és pozitívabb oldalát. Így megfelelő belső lelki erőre szert téve mindig megoldást találunk a problémákra.

Önismeretre és önmegismerésre is kedvező hatást gyakorol, ezért a lelki egészség hosszú távú fenntartására is alkalmas. Segít a tudatosodásodban, hogy tisztábban láthassuk önmagunk, egész életünk, cselekedeteink értelmét, problémánk okát, saját és a körülöttünk lévő emberek motivációit.

 

A legtökéletesebb holisztikus terápiát a virágeszenciák gyógymódját, Dr. Edward Bach dolgozta ki az 1920-as illetve 1930-as években. Ezt a módszert szinte az egész világon ismerik,és azóta is változatlan módon használják. Biztonságosan és természetesen oldja fel a negatív érzelmeket, amik okozzák a betegségeket.

 

Bach virágterápia központjában az ember áll nem a betegség. A Bach virágterápia segít megtalálni a lelki harmóniát, a megnyugvást és a békét ebben a rohanó világban. A Bach-virágterápia egyszerű és mellékhatásoktól mentes. Az elkészítési eljárásból fakadóan a Bach-virágterápia eszenciái speciális és mellékhatástól mentes szerek, már csecsemőkortól alkalmazhatók. Nem alakulhatnak ki allergiás tünetek sem, mivel nem tartalmaznak virágport sem egyéb allergizáló anyagot.

A Bach virágterápia rendszerében 38 vadon élő, mezei, erdei virágot és növényt találunk.

38 növény speciális kivonatából előállítják a virágcseppeket, melyek a megfelelő lelki betegségeket lehet kezelni, gyógyító rezgésükkel, tiszta energiájukkal harmonizálják a lelket.

A Bach-gyógyesszenciák azonban nem a növények fizikai alkotórészeiből táplálkoznak, hanem a virágokban bennlakozó energiát és információt tartalmazzák. Ezt a gyógyító energiát speciális eljárással vonják el a növényektől és tartósító oldatban, nevezetesen alkoholban tárolják. Az így nyert finom szubsztanciát használják a betegséget okozó láthatatlan szintek (éteri, asztrális, mentális) kezelésére.

 

 

 

 

Segítséget nyújt többek között a lelki egészség fenntartásában, helyreállításában, stresszhelyzetek kezelésében, krónikus és akut testi-lelki betegségek kiegészítő kezelésében és személyiségfejlesztésben.

 

A Bach virágterápia során alkalmazott eszenciák túladagolása nem lehetséges – a teljes üveg tartalmának egyszerre történő elfogyasztása esetén sem okoz panaszokat, így a Bach-virágterápia mind a felnőttek, mind a gyermekek számára biztonságos kezelési módszer.

A Bach virágterápia hatékony kiegészítője lehet bármilyen terápiának, jól kombinálható a hagyományos orvosi és a természetgyógyászati módszerekkel is. A hagyományos gyógyítás a fizikai tüneteket fizikai anyagokkal kezeli, a Bach-eszenciák a nem látható (tehát érzelmeinkben, gondolkozásmódunkban jelenlévő) okokat a láthatatlan energiával gyógyítják.

 

A Bach virágterápia alkalmazásakor az egyéni beszélgetés, tanácsadás során, ráhangolódva a vendég lelki rezdüléseire, összeállítom az adott élethelyzetben legjobban segítő esszenciákat. A kiválasztott virágesszenciákból ásványvízzel töltött 30 ml üvegcsébe kerülnek a virágesszencia cseppek. Ez általában egy hónapra elegendő mennyiség. Naponta többször egy pohár vízbe csepegtetve kell meginni. Egy nap általában 16 (4*4) csepp szükséges.

Bach virágeszenciák egész lényedet harmonizálják, belső nyugalmat adnak és sokszor olyan fokú életörömet, gondtalanságot és a félelmeid olyan fokú hiányát képesek előidézni, amit korábban soha nem tapasztalhattál meg. 

 

 

Rezi Ildikó Bach-virág tanácsadó

www.spiritildi.hu

 

 

Veszprémben bejelentkezés és időpontegyeztetés:

Spiritildi

 

"Ha testi, lelki, szellemi harmóniára vágysz"

Választható kezelések: Svédmasszázs, Talpmasszázs, Nyirokmasszázs, Metamorf masszázs, Indiai fejmasszázs, Bach virágterápia