Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kategóriák

Kövess a Facebookon

TOP termékek

Termékajánló

Szállítási információk

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Az éltető víz

A víz körbejárja a Földet, átáramlik a testünkön és szétterjed a világ minden részén

 

Életünk során döntően vízként létezünk

 

Magzatként 99%-ban, születéskor 90%-ban vagyunk víz. Ekkor vagyunk életünk leglúgosabb állapotában. Mire elérjük a felnőttkort, a víz aránya 70%-ra csökken. Ha magas kort megélve halunk meg, testünknek talán nagyjából 50%-a lesz víz. 

  

A víz hatása az emberi szervezetre

 

A folyadékhiány a felelős olyan civilizációs és időskori megbetegedésekért, mint például a reuma, az emésztési panaszok, a szív- és érrendszeri megbetegedések, de a ráncos bőr és az emlékezetvesztés is ugyanerre az okra vezethető vissza. A víznek azonban nem csak testi funkciói vannak, hanem gondolkodásunkért és érzéseinkért is felelős. Víz nélkül nem tudunk gondolkodni, mert agyunk több mint 90 százalékát alkotja víz.

  

A víz értékes tisztító tulajdonsága annak köszönhető, hogy nagyon készséges oldószer. A testben is feloldja a méreg - és salakanyagokat és megszabadítja szöveteinket és szerveinket a maradványoktól.  

    

 

Elengedő vizet iszol?

  

Az emberek 55-65 százaléka krónikusan vízhiányos. Többségüknél a szomjúságérzet annyira gyenge, hogy gyakran összetévesztik az éhségérzettel, ezért akkor is esznek, amikor csak egy pohár vizet kellene inniuk – sokan ezért híznak el.

 

Már 2% folyadékvesztés megzavarhatja a rövidtávú emlékezetet, nehézségeket okozhat az alapműveletek elvégzésénél, és az összpontosításban.

  

 

Naponta 5 pohár víz elfogyasztása 45%-kal csökkenti a vastagbélrák veszélyét, a mellrákét 79%-kal és 50%-kal kevesebb a rizikó a hólyagrákra.

  

Folyamatban lévő tanulmányok azt is kimutatják, hogy a hát- és ízületi fájdalmakban szenvedők 80%-ánál naponta 8-10 pohár víz csökkenti a fájdalmakat.

 

Sportolás vagy más intenzív fizikai megterhelés közben fellépő folyadékvesztés során igen sok ásványi anyag és nyomelem is távozik szervezetünkből. A víz pótlásának elmulasztása estén izomgörcs, hányinger léphet fel és nő a fáradékonyság.

 

A nappali fáradtság első számú okozója is a vízhiány.

 

Szomjúságra, egészségmegőrzésre, gyógyításhoz fogyasszunk lúgos vizet!

A  lúgos víz képes semlegesíteni a savas bomlástermékeket, megkötve azokat, hogy kiürüljenek. 

  

 

Napi szinten legalább másfél liter lúgos vizet fogyasszunk, ez a mennyiség kimossa a mértékletes étrend savas bomlástermékeit és segít abban, hogy lassan lebontsuk az évek alatt felhalmozott savakat.

 

A lúgos és savas vizekkel balanszírozhatunk a betegségek között.

 

Savas víz segíthet ezeken a terülteken:

fejfájás, fogfájás, mandulagyulladás, gégegyulladás

 

Lúgos víz segíthet ezeken a problémákon:

asztma, cukorbetegség, csontritkulás, elhízás, fejlődési rendellenességek, gyomorégés, hasmenés, izületi fájdalmak, izomfájdalmak, izületi gyulladás, koleszterin szint egyensúlyban tartása, köhögés, köszvény, kövek, magas vérnyomás, depresszió, másnaposság, migrén, székrekedés, vesekő, vízvisszatartás

 

Fontos, hogy ne étkezés közben vagy röviddel étkezés után fogyasszuk, mert ez felhígítja a gyomornedvet és lúgossá teszi, ami nem kívánatos.

 

 

A csapvíz - a tisztított víz nem tiszta!

A vezetékes ivóvíz szűréssel, kémiai és fizikai kezelésekkel készül. Ez az eljárás különösen fontos a lebontatlan gyógyszermaradványok, antibiotikumok, hormonok, nyugtatók, gyulladáscsökkentők, tudatmódosítók és egyéb lebontatlan gyógyszermaradványokkal szembeni védekezésben, mert az élővizekbe kikerülő kemikáliák hatással lehetnek a vízben élő szervezetekre, a táplálékláncra, befolyásolva ezzel az ökológiai egyensúlyt. A klór, amit tisztításra használnak csökkenti a víz PH értéket és roncsolja a víz rendezett struktúráját. Tehát nem elég megtisztítani a vizet, utána újból vissza kell adni az eredeti rezgését, eredeti nyugalmát.

 

A víz rejtett bölcsessége

Tudósok felfedezték, hogy a víz minden információt elraktároz, amellyel érintkezésbe kerül.  Sőt, meghatározott frekvenciamintán képes tárolni, másolni és akár élő szervezetekre átvinni azt.

 

A japán tudós, Masaru Emoto bebizonyította, hogy a gondolatok, a zene és az ima vízre gyakorolt hatása láthatóvá tehető. Az elektronmikroszkóppal készített, lenyűgöző fotói a laikus számára is egyértelművé teszik, hogy a vízre külső hatást lehet gyakorolni, aminek eredményeképpen az különféle szerkezeteket képez.

 

Kikristályosodás a szavak erejével

A pozitív hangvételű kifejezések szabályos hatszög alakú kristályokat eredményeznek, a negatív hangvételű kifejezések hatásárá pedig szinte egyáltalán nem jönnek létre kristályok.  

 

A kísérletek eredményeiből a szavak hatalmáról tanulhatunk. A kedves szavak rezgése jótékony hatással van a világunkra, míg a durva szavak rezgése romboló erejű.

 

Minden egyes gondolatnak megvan a maga frekvenciája, egy adott hullámhossz, pozitív vagy negatív, örömteli és építő, kellemetlen és romboló. Ezt a hullámhosszt a másik ember rezonanciaként vagy disszonanciaként érzékeli, kellemesként vagy zavaróként. 

 

A szavak által a lélek jut kifejeződésre. Lelki állapotunk óriási hatással van a testünk nagy részét kitevő vízre, és ez a hatás nem elhanyagolható mértékben jelenik meg a testünkben is.

 

Szeretet és hála

A leggyönyörűbb és legkifinomultabb kristály, amely a kutatók előtt valaha megjelent a szeretet és a hála szavak hatására jött létre. Úgy nézett ki, mintha a víz boldogságát egy nyíló virág megalkotásával ünnepelte volna. 

 

A víz az emberi lélek érzékenységéről tanít, és mintha megmutatná, hogy a szeretet és a hála milyen hatással lehet a világra. 

 

Hogyan élhetünk boldogan és egészségesen? 

  

  

A hinduizmus szent könyveiben az áll, hogy a természet Isten látható ruhája. A mi feladatunk, hogy tisztán tartsuk, megbecsüljük, óvjuk és megismerjük a természetet és a vizet, hiszen önmagunkat is megismerhetjük benne. 

 

Forrás: 

Masaru Emoto - A víz rejtett bölcsessége

Jakab István - Lúgosítás a kor-talanság útja