Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kövess a Facebookon

TOP termékek

Termékajánló

Szállítási információk

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Termék részletekNatura Zabpehelyliszt 1kg

Natura Zabpehelyliszt 1kg
550 Ft
Egységár: 550 Ft/kg

Natura Zabpehelyliszt 1kg

  

Felhasználható pudingokhoz, krémekhez, ételek besűrítésére.

  
A zabból készített különböző finomságú liszteket,- az őrlési finomság, illetve az alkalmazott szitaméret miatt más-más néven, de megközelítően azonos szemcsefinomsággal (350-450 mikron) forgalmazva - ételekbe keverhetjük, vagy bármilyen pékárút, illetve otthoni konyhatermékeket (palacsinta, lepények, ételek besűrítése, kenyér, pogácsa...) kiegészíthetünk vele. Figyelembe kell venni, hogy a zab önmagában sikérmentes, ezért a pékárúkat ki kell egészíteni egyéb sikértartalmu lisztekkel, vagy tegyünk hozzá NATURA búzasikért (vagy másnéven szeitánt, magyarul búzahúst).
  

Gyártó: Dénes-Natura Kft.


Szállítási információk >>

 

 

  • Felhasználható fürdővízbe keverve a vízcsap alá tartott zokniban néhány evőkanálnyi zablisztet áztatunk és ebben a fürdővízben megfürödve, utána a zoknival a bőrt bedörzsöljük, hogy puha és selymes legyen.


    A NATURA zabtermékek sorában található zabkenyérliszt, háromgabonás kenyér és süteménypor.
    A zabliszt vízes keveréke önmagában erősen ragad, illetve nyálkás, csúszós. Ez a tulajdonsága azonban a gyomorban előnyösen hasznosul, mivel a nyálkaképző hatás a gyomorfalat védi.(Ránky E)

    Közérdeklődésre számíthat a zabpehelyliszt akkreditált laboratóriumban készült analízise. A minta laboratóriumi kódszáma 14888.

    Zsír 6.2 m/m Szénhidrát (szacharózban kifejezve) m/m 71.3 Nyers fehérje m/m 9.2 Energia Kj/100 g 1669 (számított)