Új jelszó kérése

TOP termékek

Termékajánló

Szállítási információk

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Kövess a Facebookon

Fizetési megoldás

Termék részletekSwanson CoQ10 kapszula 30mg 60db

Swanson CoQ10 kapszula 30mg 60db
 • Swanson CoQ10 kapszula 30mg 60db
 • Swanson CoQ10 kapszula 30mg 60db

Swanson CO Q10 kapszula 30mg 60db

 

Időskori csodaszer. Már 2-3 heti kezelés után látványos eredményt lehet elérni kondícióban és teljesítő képességben. A Q-10 megtalálható a szervezet szinte összes testrészében. A legnagyobb mennyiségben a szívben, a vesében, a májban és a mellékvesében. Az életkor előrehaladásával a termelése csökken.

 

Gyártó: Swanson Health Food , USA

 

  


Szállítási információk >>

 

 

 •  

  Sejtjeink energiával való ellátása a Q10 koenzim feladata. A Q10 egy katalizátor, mely szabályoz és felgyorsít bizonyos biokémiai folyamatokat. A Q10-et szervezetünk 25-30 éves koráig maga állítja elő, de e kor után szintje hanyatlani kezd és kívülről szükséges bevinnünk. A optimálisnak mondható szint 25%-os csökkenése szív- és érrendszeri betegségek kialakulásához, magas vérnyomáshoz és számos más betegséghez vezethet. Szedése alkalmas az immunrendszer erősítése, az agyműködés fokozására, ezen kívül védőhatása van a gyomorra és nyombélre. Lassítja az öregedést és a már meglévő szív- és érrendszeri panaszokat gyógyítja.

   

   

   

  A Q10 legnagyobb hatását tudományos tesztek alapján a szabadgyökök lekötésében fejti ki, ezáltal megakadályozza a rákot okozó sejtek elszaporodását. Fontos szerepet tölt be oxigén-szállítóként a légzési láncban is egyaránt. Kutatások során rájöttek, hogy betegség esetén a Q10 szintje csökken a szervezetben, ebből következően a szükséges szint fenntartása esetén betegség megelőző szerepe is lehet. Legnagyobb hiányát szívbetegség esetén mutatták ki. A hiány megszüntetése után a betegségből történő felépülési folyamat akár jelentősen lerövidíthető. Kiemelkedő hatását mutatták ki a szívritmus-zavarok kezelésében, a vérnyomás és az érelmeszesedés csökkentésében. E-vitamin és béta karotin együttes szedésével a Q10 hatása tovább fokozható, hasznosulási folyamata figyelemreméltóan felgyorsítható. Ellensége azonban a túl zsíros étkezés.

   

   

   

  A Q10 koenzim vitaminhoz hasonló anyag. Emlékeztet az E-vitaminra, ám még annál is erőteljesebb antioxidáns. Biológiai szempontból a Q10 mint az energiatermelés szabályozója érdemel kiemelkedő figyelmet. A Q10 koenzim indítja be és tartja működésben a mitokondriumokat, azaz a sejtek parányi “erőműveit”, ahol a táplálékból a testünkben előállított magas energiatartalmú “fűtőanyag”, más nevén az adenozintrifoszfát molekula keletkezik. A Q10 koenzim ubikinon néven is elterjedt. Tízféle közönséges Q-koenzim létezik, de közülük egyedül a Q10 található meg az emberi szövetekben. Természetes lelőhelye a makréla, a lazac, a szardínia, a marhaszív és a marhamáj – ezek tartalmazzák a legnagyobb mennyiségben.

   

   

   

  Jó eredményeket értek el az öregedés folyamatának lassításában is, ezen kívül elhízás, candídiasis, sclerosis multiplex(az idegrendszer legkülönbözőbb helyein körülírt gócokban jelentkező, a velőshüvely elvesztésével járó kórfolyamat), foggyökérbetegségek, fogínysorvadás és cukorbetegség kezelésében is egyaránt. Végül, de nem utolsó sorban döntő szerepet játszik a Q10 az immunrendszer hatékony működésében és az öregedési folyamatok gátlásában. Mellékhatása nem ismert. A Q10 semmilyen módon nem gátolja a szervezetet abban, hogy továbbra is előállítsa a saját maga által kitermelni kellő mennyiséget. Nem kell tehát tartani attól, hogy a Q10 szedése leszoktatja a szervezetet arról, hogy a szedés megkezdése után továbbra is Q10-et termeljen.

   

   

   

  A Swanson Q10 koenzim napi ajánlott mennyisége:

   

  • 1 kapszula naponta

   

   

   

  A Swanson Q10 koenzim hatóanyaga:

   

  • Q-10 koenzim: 30mg

   

   

   

  A Swanson Q10 koenzim összetevői:

   

    

   

  Swanson Q10 koenzim 30mg – 60db kapszula hatóanyaga