Új jelszó kérése

Kövess a Facebookon

Ország boltja szavazás 2018, Szavazz ránk te is!

 

 

TOP termékek

Termékajánló

Szállítási információk

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Termék részletekSanct Bernhard Zöldkagyló kapszula 150db

Sanct Bernhard Zöldkagyló kapszula 150db
4 795 Ft

Sanct Bernhard Zöldkagyló kapszula 150db

 

A glükozamin elősegítheti a porc egészséges szerkezetének megőrzését és az ízületek normál működését. A készítmény alapja a jelenleg legjobb glükozamin forrásnak tartott új-zélandi zöldkagyló kivonat.
 
Napi adagja csupán 3 kapszula.

  

Forgalmazza: ODP Vital Kft.

 

   


Szállítási információk >>

 

 

 • A sejt közötti vízterek mennyisége a kor előrehaladtával csökken (kiszáradás, ráncosodás), akárcsak a szövetek rugalmassága, ami az ízületek esetében a legszembetűnőbb: fokozatosan a mozgásképesség jelentős csökkenéséhez vezet. Mivel a glükozamint a szervezet saját maga nem képes előállítani, elengedhetetlenné válik annak rendszeres pótlása.
   
  Az új-zélandi zöldkagyló (Perna canaliculus) szokatlanul nagy arányban (több mint 13%) tartalmaz glukozaminglikánt (GAG), amely az ízületek működéséhez elengedhetetlen kenőanyag egyik legfontosabb alkotóeleme. A zöldkagyló kovasav tartalma pedig a csontokat és a kötőszöveteket erősíti.
   
  A zöldkagyló akkor keltette fel a tudomány figyelmét, mikor az új-zélandi őslakosok életkörülményeit vizsgálták. Kiderült, hogy a tengerparton élő maorik körében ismeretlen a reuma. Egészen magas kort értek meg úgy, hogy ízületeik mindvégig rugalmasak maradtak, szemben a szárazföld belsejében élő lakossággal. Az ok a bőséges kagyló fogyasztás.
   
  A sejt közötti vízterek mennyisége a kor előrehaladtával csökken (kiszáradás, ráncosodás), akárcsak a szövetek rugalmassága, ami az ízületek esetében a legszembetűnőbb: fokozatosan a mozgásképesség jelentős csökkenéséhez vezet. Mivel a glükozamint a szervezet saját maga nem képes előállítani, elengedhetetlenné válik annak rendszeres pótlása.
   
  Felhasználási javaslatok
   
  Csonttörés, Ízületi gyulladás, Reuma, Izületvédelem
   
  Napi ajánlott mennyiség: 2-3 kapszula.
   
  Hatóanyagok 3 kapszulában:

  Glükozaminoglikánok: 36 mg
  Zöldkagyló-koncentrátum: 1500 mg

 • Megrendelt mennyiségKedv.Termék Ár
  1 db vagy többkevesebb mint 2 dbNincs!4 795 Ft/db
  2 db vagy többkevesebb mint 5 db5 %4 555 Ft/db
  5 db vagy többkevesebb mint 10 db10 %4 316 Ft/db
  10 db vagy több 12 %4 220 Ft/db