Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kövess a Facebookon

TOP termékek

Termékajánló

Szállítási információk

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Termék részletekSanct Bernhard Zöldkagyló kapszula 150db

Sanct Bernhard Zöldkagyló kapszula 150db
5 370 Ft
Egységár: 36 Ft/db

Sanct Bernhard Zöldkagyló kapszula 150db

 

A glükozamin elősegítheti a porc egészséges szerkezetének megőrzését és az ízületek normál működését. A készítmény alapja a jelenleg legjobb glükozamin forrásnak tartott új-zélandi zöldkagyló kivonat.
 
Napi adagja csupán 3 kapszula.

  

Forgalmazza: ODP Vital Kft.

 

   


Szállítási információk >>

 

 

 • A sejt közötti vízterek mennyisége a kor előrehaladtával csökken (kiszáradás, ráncosodás), akárcsak a szövetek rugalmassága, ami az ízületek esetében a legszembetűnőbb: fokozatosan a mozgásképesség jelentős csökkenéséhez vezet. Mivel a glükozamint a szervezet saját maga nem képes előállítani, elengedhetetlenné válik annak rendszeres pótlása.
   
  Az új-zélandi zöldkagyló (Perna canaliculus) szokatlanul nagy arányban (több mint 13%) tartalmaz glukozaminglikánt (GAG), amely az ízületek működéséhez elengedhetetlen kenőanyag egyik legfontosabb alkotóeleme. A zöldkagyló kovasav tartalma pedig a csontokat és a kötőszöveteket erősíti.
   
  A zöldkagyló akkor keltette fel a tudomány figyelmét, mikor az új-zélandi őslakosok életkörülményeit vizsgálták. Kiderült, hogy a tengerparton élő maorik körében ismeretlen a reuma. Egészen magas kort értek meg úgy, hogy ízületeik mindvégig rugalmasak maradtak, szemben a szárazföld belsejében élő lakossággal. Az ok a bőséges kagyló fogyasztás.
   
  A sejt közötti vízterek mennyisége a kor előrehaladtával csökken (kiszáradás, ráncosodás), akárcsak a szövetek rugalmassága, ami az ízületek esetében a legszembetűnőbb: fokozatosan a mozgásképesség jelentős csökkenéséhez vezet. Mivel a glükozamint a szervezet saját maga nem képes előállítani, elengedhetetlenné válik annak rendszeres pótlása.
   
  Felhasználási javaslatok
   
  Csonttörés, Ízületi gyulladás, Reuma, Izületvédelem
   
  Napi ajánlott mennyiség: 2-3 kapszula.
   
  Hatóanyagok 3 kapszulában:

  Glükozaminoglikánok: 36 mg
  Zöldkagyló-koncentrátum: 1500 mg