Új jelszó kérése

Kövess a Facebookon

Ország boltja szavazás 2018, Szavazz ránk te is!

 

 

TOP termékek

Termékajánló

Szállítási információk

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Termék részletekSanct Bernhard Kovaföld Kalcium kapszula 210db

Sanct Bernhard Kovaföld Kalcium kapszula 210db
2 820 Ft

Sanct Bernhard Kovaföld Kalcium kapszula 210db

  

Testünknek szüksége van a bőr, haj, körmök és csontok egészségesen tartásához kalciumra, kovaföldre és C vitaminra. 
A C vitamin az egészséges kötőszövetekhez nélkülözhetetlen, mivel a kollagén felépítésében közreműködik. 

  

Forgalmazza: ODP Vital Kft.

 

  


Szállítási információk >>

 

 

 • Kovaföld: építőeleme a szilícium-dioxid. Az emberi szervezetben a kötőszövetek sejtjeinek keménységét, szilárdságát és rugalmasságát biztosítja. Ezen hatásokat figyelembe véve nagy szerepet játszik az emberi szervezetnél a haj, a köröm és a bőr állapotának javításában.
   
  Hatóanyagok - 1 kapszulában:
  C-vitamin (aszkorbinsav): 25 mg
  Kalcium: 40 mg
  Kovaföld: 250 mg
   
  Felhasználási javaslat:
  Felnőtteknek napi 6 kapszula. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!
   
  A kovaföld egy természetes anyag, mely sokféle, jelentős mennyiségű ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz – köztük a legkiemelkedőbb a szilícium tartalma. Sok millió évvel ezelőtt az őstengerekben éltek a kova-moszatok, melyek nagy mennyiségű szilíciumot, kalci-umot, vasat, káliumot, magnéziumot és egyéb nyomelemeket szűrtek ki a vízből, és építették be a sejtjeikbe. Az evolúció során ezek a szilícium-dús algák elhaltak, és a tenger fenekére süllyedve fehér, pórusos, üledékes kőzet, kovaföld keletkezett belőlük, amely legnagyobb százalékban szilícium-dioxidot tartalmaz.

  A szilícium é s vegyületei az élőlények szervezetében a legfontosabb támasztóelemek közé tartoznak, melyek az emberi test kötőszöveti sejtjeinek szerkezeti intenzitásához járulnak hozzá. Az emberi kötő- és támasztószövetek, a bőr, a haj és a köröm ugyanis igen nagy mennyiségű szilikátot tartalmaznak. Mivel a szövetek vízkötő képessége, feszessége a szilíciumtartalomtól is függ, ennek hiánya a csontok, az izmok és bőr rugalmasságának csökkenéséhez vezethet. A bőr lehámló, elhalt hámsejtjeivel, a széklettel és a vizelettel nap mint nap szilikátot veszítünk.
   
  A szervezetnek a csontképződéshez és a fogzáshoz is szüksége van szilíciumra, melynek hatására csökkenhet a csontok törékenysége, fokozódhat az inak, izmok, ízületi porcok és porckorongok rugalmassága, illetve felgyorsulhat a sebek és törések gyógyulási folyamata. A szilícium a szervezet felépítésében egyszerre biztosítja a keménységet, a szilárdságot, ugyanakkor javítja a rugalmasságot is. Fontos szerepet játszik a haj, bőr és köröm állapotának javításában. Hatására a törékeny haj erős és dús lesz, a repedezett köröm rugalmas, míg a petyhüdt, ráncosodó bőr ismét feszessé, fiatalossá válik.
   
  Tekintettel arra, manapság táplálékaink még nyomokban is alig tartalmaznak szilíciumot, ennek az értékes – szépségünk és egészségünk szempontjából létfontosságú – nyomelemnek a rendszeres pótlása vitathatatlan előnyökkel jár szervezetünk számára.

 • Megrendelt mennyiségKedv.Termék Ár
  1 db vagy többkevesebb mint 2 dbNincs!2 820 Ft/db
  2 db vagy többkevesebb mint 5 db5 %2 679 Ft/db
  5 db vagy többkevesebb mint 10 db10 %2 538 Ft/db
  10 db vagy több 12 %2 482 Ft/db