Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kategóriák

Kövess a Facebookon

TOP termékek

Termékajánló

Szállítási információk

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Termék részletekSáfrán Mihály: Napfény diéta

Sáfrán Mihály: Napfény diéta
  • Sáfrán Mihály: Napfény diéta
3 830 Ft
Egységár: 3 830 Ft/db
Új szemléletmód az egészséges táplálkozásban, életmódban!
Ha továbbra is kíváncsi vagy az élet és az emberi szervezet működésének rejtélyeire, akkor most egy korszerű olvasmányhoz juthatsz. Vajon mit ér a legdrágább, legszuperebb üzemanyag, ha le van robbanva a motor? Hozd helyre és optimalizáld a sejtjeid motorját, a mitokondriumokat, hogy kiválóan működhessenek egy hosszú, egészséges élet érdekében!

Szállítási információk >>

 

 

  • Napfény nélkül nem alakulhatott volna ki az élet a Földön. Ugyanolyan lételemünk, mint a víz vagy az oxigén. A modern életvitellel, szokásokkal, hiedelmekkel azonban eltakarjuk a Napot az életünkből és a mesterséges fényekkel tulajdonképpen egy idegen bolygóra költöztünk.

    A napfény és a mesterséges fények másképp befolyásolják az anyagcserénket, hangulatunkat, energiaszintünket, alvásunkat, öregedési folyamatainkat. Ha szeretnéd megérteni az egészség fogalmát, akkor vissza kell menni az alapokhoz, az élet kialakulásához, melyet kvantum-biológiával és evolúciós gondolkodással lehet értelmezni.

    A könyvből kiderül, hogy nem a táplálkozás, vitaminszedés vagy az edzés a legfontosabb az egészség szempontjából, hanem a megfelelő fénykörnyezet. Megismerheted a fénybiológia elméleti hátterét és hétköznapi gyakorlati tippeket is kapsz.

    Hosszú, egészséges élet a természet erejével vagy a modern vágyak, hiedelmek kielégítésére szolgáló mesterséges világ, esetleg a kettő harmóniája? Válassz okosan!