Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kövess a Facebookon

TOP termékek

Termékajánló

Szállítási információk

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Termék részletekNature & Vitality D-3 Vitamin 50ml 500x2000NE

Nature & Vitality D-3 Vitamin 50ml 500x2000NE
2 750 Ft
Egységár: 55 000 Ft/l

Nature&Vitality D-3 Vitamin 50ml 500x2000NE
  
A D-vitaminról az utóbbi időkben egyre több érdekesség derült ki. Sokáig csak a megfelelő csontfejlődésben tartották fontosnak. Mára azonban kiderült, hogy a szervezet egészében betöltött szerepe sokkal fontosabb. Többek közt kiderült, milyen fontos szerepet tölt be az immunrendszer működésében is.

  

Gyártó: SynergyTech Kft.

 

  


Szállítási információk >>

 

 

 • Egyre több kutatás és szakember hívja föl a figyelmet a D3-vitamin jelentősére az egészség megőrzésében. Egyre több országban emelik meg a D3-vitamin ajánlott mennyiséget, Magyarországon is.


  Az újabb, pontosabb mérési módszerek segítségével megállapították, hogy sajnálatos módon a lakosság túlnyomó többségének a D-vitamin szintje alacsony. A legnagyobb mennyiségben D3-vitaminhoz megfelelő napozással juthatunk hozzá. A nap UV-B sugarai hatására a bőr képes D3-vitamint előállítani.


  A nap UV-B sugarainak az aránya nyáron a legmagasabb, méghozzá a dél körüli órákban, mikor legtöbben kerülik a napozást. Ezen felül ha napozás után 24órán belül szappannal vagy tusfürdővel lemossuk magunkat, akkor csak nagyon kevés napozással előállított D3-vitamin fog hasznosulni. A naptej használata szintén meghiúsítja a természetes D3-vitamin előállítást. A késő délutáni és kora délelőtti napsugarak több UV-A sugarat tartalmaznak, mely a bőrön keletkezett D3-vitamint tönkre teszi. Mindezek után nem meglepő, hogy még nyáron is jellemző az alacsony D3-vitamin szint.
  A megfelelő D3-vitamin szint eléréséhez egyszerű megoldásként kínáljuk új étrend-kiegészítő cseppünket. Szájon át alkalmazandó elsősorban, így D3-vitamin szintünk akkor is növekedni fog, ha naptejet használunk, ha bőrünket szappannal lemossuk. És még akkor is, ha nem napozunk egyáltalán! Napozzon belülről!


  Termékünkben a D3-vitamin a mesterséges anyagok elkerülése és a felszívódás segítése miatt pálma- és kókuszolaj kivonatban van oldva, mely hasznosulásához még epesav sem szükséges. Semmi adalékanyagot nem tartalmaz!


  A termékben lévő D3-vitamin bőrön keresztül is fölszívódik!


  Adagolás: Napi 4 csepp magában, de nyugodtan belekeverhető bármilyen készételbe is, mert íze nincsen.


  1 adag (4 csepp) tartalmaz:
  D3-vitamin…………50mcg = 2000NE (RDA*1000%)
  *Felnőttek számára ajánlott napi mennyiség


  Összetevők: Pálma- és kókuszolaj-kivonat (MCT-olaj), kolekalciferol (D3-vitamin)"


  A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet! Gyermekek elől elzárva tartandó! Ne lépje túl az ajánlott mennyiséget!


  Kiszerelés: 50ml