Új jelszó kérése

Kövess a Facebookon

Ország boltja szavazás 2018, Szavazz ránk te is!

 

 

TOP termékek

Termékajánló

Szállítási információk

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Termék részletekMemolife 40+ kapszula 30db

Memolife 40+ kapszula 30db
1 960 Ft

Memolife 40+ kapszula 30db

 

Életünk minőségét a tanulás, a gondolkodás, a beszéd, az emlékezés képessége határozza meg, melyek fejlesztése a fokozódó társadalmi elvárások következtében minden korosztály számára elengedhetetlenül fontos. A legújabb kutatási eredmények igazolták, hogy a megfelelő anyagok szervezetbe juttatásával javítani lehet az agysejtek működésén. A MEMOlife kapszula tartalmazza az agy számára létfontosságú anyagokat: így természetes forrásból származó esszenciális zsírsavakat, lecitin formájában foszfolipid származékokat és béta-karotint. Ezen hatóanyagok biztosítják az agysejtek fokozott poliénsav igényét és energiaszükségletét, így javítják az agyi funkciókat, s ezáltal növelik az agy teljesítőképességét, fokozzák a tanulási és koncentráló képességet, serkentik a memóriát.

 

  


Szállítási információk >>

 

 

 • Szellemi fáradtság és stressz tűrőképesség? 

   

  Mindannyian tudjuk, hogy a szellemi munkavégzés gyakran stresszhelyzetekkel jár. Ennek okai lehetnek a magas munkahelyi elvárások, a rengeteg papírmunka, döntéshelyzetek sorozata. Nem is beszélve a nap,mint nap megoldandó problémák sokaságáról, amik csak jönnek végeláthatatlan. Gyakran nem elég a 24 óra sem. MEMOlife 40+® összetevői hozzájárulnak az idegrendszer megfelelő és hosszantartó kiegyensúlyozott működéséhez, a stressz leküzdéséhez.

     

  Manager rétegnek: Mindennapos döntéshelyzetek jellemzik életét? Napi több órát tölt el számítógépe előtt, miközben szellemi munkát végez? A problémák, a rengeteg papírmunka megnehezíti életét? Egyre inkább azt érzi, hogy mindent fejben tartani szinte lehetetlen?  

   

  Szellemi foglalkozásúaknak: Magas munkahelyi elvárások, gyakori túlórák? Úgy érzi, hogy a teljesítménykényszer sokszor kimeríti szellemileg? A stressz is negatívan befolyásolja mindennapjait?  

   

  Feledékenyeknek: Gyakran elfordul Önnel, hogy nem találja a kulcsát? Nem jut eszébe hol lehet a forgalmi, a jogosítvány? A villanyt, a gázt nem felejtette véletlenül bekapcsolva? Ezek az élethelyzetek mindenkinek ismerősek lehetnek.

   

  Idősödőknek: Az évek múlásával szembe kell nézni azzal a ténnyel, hogy a memóriánk már nem a régi. Könnyebben felejtünk, nehezebben koncentrálunk és az emlékeink is fakulhatnak. Fontos, hogy megértsük, ez egy természetes folyamat és a memória, valamint az emlékezőtehetség javítható.

    

  A MEMOIife KOMPONENSEI ÉS AZOK ÉLETTANI HATÁSAI
   
  ÖSSZETÉTEL
   
  200 mg Standardizált összetételű tengeri halolaj (18% EPA, 12% DHA tartalom), 100 mg Oleum Boragi (20% GLA tartalom), 100 mg Szója Lecitin
   
  OMEGA-3 ZSÍRSAVAK SZEREPE
   
  (A halolaj, mint omega-3 zsírsav-forrás)
  Az utóbbi évek kutatásai derítették ki, hogy az idegsejtek öregedési folyamataiban a sejtmembránok fluiditása csökken. A felismerés egybevág azon öregedési elméletekkel, melyek a folyamatot az O2 szabadgyökök felszaporodásával a lipidperoxidáció és a membrándestrukció fokozódásával jellemzik. Jelen tudásunk abban áll, hogy az idegsejt membránban megnő a telített lipidek aránya a telítetlen lipidek arányához képest. Az idegsejt membrán megváltozása maga után vonja az idegsejt funkcionális zavarait. Politelitetlen omega-3 zsírsavak - mint az EPA és a DHA -adagolásakor a zsírsavak incorporálódnak az idegsejt membránban és megnövelik annak fluiditását. Állatkísérletekben bizonyították, hogy az agy poliénsav (PUFA) igénye igen nagy. Különösen vonatkozik ez a fejlődésben lévő idegrendszer, agy esetére. Crawford és munkatársai humán kísérletekben a fejlődés korai stádiumában magzatokon és újszülötteken vizsgálták a PUFA igényt, valamint az agy növekedésének, fejfödésének viszonyát. Megállapították, hogy a szellemi elmaradottság és a nem megfelelő PUFA ellátottság között szoros összefüggés van.
   
  A GAMMA-LINOLÉNSAV SZEREPE
   
  (A borago olaj, mint GLA forrás)
  A gamma-linolénsav (GLA) az omega-3 zsírsavakhoz hasonlóan incorporálódik a membránba. A PGE1 prosztagladin származék prekurzora. Ismeretes, hogy a PGE1 hiánya a dopaminerg rendszer aktivitásának kóros fokozódása a memória csökkenéséhez vezet. Horrobin és munkatársai placebo kontrollos humán kísérletekben vizsgálták a GLA hatást a különböző memóriavesztéses állapotokon. A kísérletek eredményeként megállapítható, hogy mind az alkohol által előidézett, mind a skizophrénia okozta memóriadeficit esetében szignifikáns javulás kővetkezett be. A szerzők megállapították, hogy a GLA potenciális supplementum lehet különböző dementiás állapotokban, ill. Alzheimer-kórban.
   
  FOSZFOLIPID SZÁRMAZÉKOK SZEREPE
   
  (A lecitin, mint foszfolipid forrás)
  A lecitin formában alkalmazott foszfolipid, mely foszfatidilkolint (PC) és kisebb mennyiségben foszfatidilinositolt (PI) tartalmaz, egyben a foszfor forrásául is szolgál. A foszfolipidek fontos alkotói a membránoknak, irányítják annak felépítését, áteresztő-képességét, ugyanúgy, mint a membrán enzimkötő-képességét is. Az agyműködés fenntartását legnagyobb mértékben az anoxia veszélyezteti. Jellemző, hogy az emberi szervezetben az agy oxigén fogyasztása az egész szervezet 20-25%-a, noha az agy az egész test tömegének csak 2-3%-a. Ebből adódóan igen nagy a foszforigénye, hiszen a glükóz elégetéséből származó energiát elsősorban foszfokreatin formájában képes tárolni.
   
  A MEMOlife KAPSZULA ELÖNYÖS HATÁSAI
   
  * Magas poliénsav tartalma révén javítja a sejtmembrán fluiditását, az agyi funkciókat
  * Biztosítja az agysejtek fejlődési szakaszában a fokozott poliénsav igényt
  * Jótékonyan befolyásolja a memóriavesztéses, memória deficites állapotokat
   
  Megjelenési forma: Fedett rozsdabarna színű, jellemző szagú, olajos szuszpenzióval töltött, lágyzselatin kapszula.
   
  JAVALLATOK
   
  * Felnőtt és idős emberek memóriájának és koncentrációs képességének serkentésére, ill. szellemi frissességének megőrzésére.
  * Gyermekek és serdülők értelmi fejlődésének elősegítésére.
  * Dementia valamilyen formájában, vagy Alzheimer betegségben szenvedők gyógyszeres kezelésének kiegészítésére.
   
  ADAGOLÁS
   
  Memória és a koncentrálási készség fenntartására:
  Naponta reggel 2 kapszula, bő folyadékkal bevéve.
   
  Memóriaromlás esetén, emlékezési zavarokban és különböző dementia formákban:
  Naponta 2 X 2 kapszula reggel és este bő folyadékkal bevéve.
   
  Ellenjavallatok:
  A készítménynek nincs kontraindikációja

   
  Mellékhatás:
  Az alkalmazott adagolásban nem ismeretes

   
  Tárolás:
  Szobahőmérsékleten, hőtől, fénytől, nedvességtől távol tartandó

   
  Felhasználható:
  A gyártást követő 2 évig.

 • Megrendelt mennyiségKedv.Termék Ár
  1 db vagy többkevesebb mint 2 dbNincs!1 960 Ft/db
  2 db vagy többkevesebb mint 5 db5 %1 862 Ft/db
  5 db vagy többkevesebb mint 10 db10 %1 764 Ft/db
  10 db vagy több 12 %1 725 Ft/db