Új jelszó kérése

Kategóriák

TOP termékek

Termékajánló

Szállítási információk

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Kövess a Facebookon

Fizetési megoldás

Termék részletekLife Extension Bio-Collagen kapszula 60db

Life Extension Bio-Collagen kapszula 60db

Life Extension Bio-Collagen kapszula 60db

  

A puha, érzékeny ízületek korlátozhatják a mindennapi mozgás szabadságát. Ahogy idősödünk és továbbra is terheljük ízületeinket veszélyeztethetjük ízületi porcaink egészségét és ez kis kollagén rostokat szabadíthat/tárhat fel. Ezeket a kollagén rostokat sajnos szervezetünk tévesen idegen sejtként érzékeli. Ez a folyamat egy gyulladásos reakcióhoz vezet ízületeinkben a kollagén-tartalmú porc ellen. Hamarosan gyulladás és az ízületi fájdalom lép fel ilyenkor.

 

   


Szállítási információk >>

 

 

  • A Bio-Collagen with Patented UC-II® - Bio-kollagén szabadalmaztatott UC-II®-vel a nem denaturált 2-es típusú kollagén egy új formája csirke porcból, amelyről kimutatták, hogy célzottan támogatja az ízületi fájdalommal kapcsolatos immunrendszeri reakciókat. Szájon át bevéve az UC-II® a bélrendszerbe érve „bemutatja” immunrendszerünknek azon típusú kollagén molekulákat, melyek az ízületi porcban találhatóak.

      

    Normális esetben amikor a csirkéből szármzó kollagént feldolgozzák, molekuláris alakja megváltozik. Elveszti bioaktivitását és denaturálttá válik –ebben a formában a kutatók szerint nincs jó hatással az immunrendszerre. Szerencsére egy különleges eljárási technológia megőrzi a kollagén helyes molekuláris alakját, megőrzi bioaktivitását és egy nem denaturált kollagént eredményez a folyamat végén.

      

    Tudományos vizsgálatok azt találták, hogy az UC-II® enyhítette az ízületi fájdalmat és könnyített az ízületi működésen/funkción/mozgáson. Egy placebo-kontrollált kettős vak kísérletben arra jutottak, hogy az UC-II®  33%-kal könnyített az ízületi működésen és figyelemre méltó40%-kal csökkentette a fájdalmat – mindössze 90 nap alatt!