Kövess a Facebookon

TOP termékek

Termékajánló

Szállítási információk

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Termék részletekSópipa Légúti Allergiára Kerámia

Sópipa Légúti Allergiára Kerámia
5 600 Ft
Egységár: 5 600 Ft/db

Kerámia Sópipa Légúti Allergiára

  

A kerámia szûrõk közé olyan sókristályokat válogattunk, amelyek Európa leghíresebb gyógybarlangjaiból származnak, ahol orvosi statisztikák szerint is, akár 90%-os hatékonysággal javítanak a légúti betegségekben szenvedõk állapotán. A készülék halit ásványi sókristályokat tartalmaz, amelyek a középmiocén korban keletkeztek. A sópipa kerámia szûrõin átlélegezve, a nedves levegõvel mikron szinten jutnak le a légúti rendszer minden pontjára a sókristályokban 20-22 millió év óta õrzött jótékony hatású anyagok.

 

Gyártó: Sópipa Phama Kft.

  


Szállítási információk >>

 

 

 • A XX. sz. végén robbanásszerûen megnövekedett az allergiás, asztmás és egyéb légutakkal kapcsolatos megbetegedések száma. Ez egyenes következménye annak, hogy a légzõrendszerünket nap mint nap irritáló szennyezõdések tömege éri. Mivel a levegõszennyezõdés káros hatásai egyszerûen kivédhetetlenek egyértelmûnek látszik, hogy légútjainkat épp úgy tisztítani, karbantartani kellene, mint bõrünket, hajunkat stb. A barlangterápiák a maguk nemében azért olyan sikeresek, mert az ott lebegõ parányi sókristály oldatokat belélegezve szinte kitisztítjuk és ami nagyon fontos nyugtatjuk, regeneráljuk az egész légzõrendszert. Ezek a terápiák viszont költségesek, idõigényesek és helyhezkötöttek. A “Sópipa” olyan szabadalmaztatott készülék, amellyel bárhol szabadidejében hozzájuthat a sókristály terápia minden elõnyéhez.

   

  Naponta pár perc használattal kedvezõen befolyásolhatjuk a:

  • pollenallergiát és az egyéb légúti allergiákat
  • asztmát, bronchitist
  • hörghurutot, náthát
  • légúti fertõzõ betegségeket
  • és nem utolsó sorban a dohányzás okozta légúti problémákat.

   
  A készülék továbbá kiválóan alkalmas, hogy a sókristály terápiát illóolaj terápiával kiegészíthessük. A Sópipa alsó kerámia szûrõjére minimális / egy csepp törtrésze/ mennyiségû illóolajat csepegtetve tovább fokozhatjuk a sókristályok kedvezõ élettani hatását, mert a megfelelõen kiválasztott illóolajok szintén regeneráló, tisztító, nyugtató hatással rendelkeznek. /Pl.: myrha, eukaliptusz, borsmenta stb./ Illóolajok használata esetén a készülék alsó szûrõje elszínezõdhet, ami a Sópipa mûködését nem befolyásolja.

   

  A készülék hatóanyaga: kb. 5-6dkg a középmiocén korból származó /halit sókristályok válogatott formában/
  Összetétel: Nátrium-klorid: 99,20% Kálcium-szulfát: 0,40% Magnézium-klorid: 0,08% Kálcum-klorid: 0,08% Vas(III)-oxid: 0,001%.

   

  A készülék 5 évre elegendõ hatóanyagot tartalmaz!

   

  A készülék használata:

  A készüléket a szájba véve, azon keresztül lélegezni, majd orron keresztül kifújni a levegõt, a légzést normál intenzitással végezve.
  Az erõltetett belégzés felesleges és kerülendõ. A tisztulási folyamat beindulásakor a régi lerakódások köhögéssel, orrfolyással távozhatnak a szervezetbõl.

   

  A készüléket napi 15-25 percet ajánlatos használni, de a kezeléseket akár 1-2 óra idõtartamra is lehet emelni.

   
  A jobb eredmény elérése érdekében a készüléket nem szezonálisan, hanem folyamatosan kell használni.

   
  Tisztítása enyhén nedves ruhával történhet, mert a készülékbe víz nem kerülhet.

 • MennyiségKedvezményTermék ára
  1 db vagy többkevesebb mint 2 db-5 600 Ft/db
  2 db vagy többkevesebb mint 5 db5 %5 320 Ft/db
  5 db vagy többkevesebb mint 10 db10 %5 040 Ft/db
  10 db vagy több 12 %4 928 Ft/db