Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kövess a Facebookon

TOP termékek

Termékajánló

Szállítási információk

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Termék részletekVolmix Mosódió Por Fehér Ruhákhoz 1000g

Volmix Mosódió Por Fehér Ruhákhoz 1000g
1 405 Ft
Egységár: 1 405 Ft/kg

Volmix Mosódió Por Fehér Ruhákhoz 1000g

  

Organikus mosódió-kivonat alapú mosópor fehér ruhák és pelenkák mosásához, fehérítő hatással. Illatmentes. Minimum 40°C vízhőmérsékleten fejti ki hatását. Magasabb hőmérsékleten (90oC) is alkalmazható. Hatékony összetevőinek köszönhetően megbirkózik a makacs foltokkal is. Kiváló folttisztító hatással rendelkezik, mosás után a textíliák visszanyerik ragyogó fehérségüket.

 

  


Szállítási információk >>

 

 

 • Volmix MOSÓDIÓ POR FEHÉR RUHÁK ÉS PELENKÁK MOSÁSÁHOZ (1000G)

  A mosódió por szaponint tartalmaz, egy természetes felületaktív anyagot. A mosódió termés finomra őrölt héja található meg a termékben. A mosás során a porból kioldódó szaponin fokozza a mosópor hatékonyságát. A szaponin a környezetben teljesen lebomlik, így a termék alkalmazásával kevésbé terheljük a környezetünket és élővizeinket.

  Adagolás: 2 és fél kupaknyi (1 kupak=30 ml) mosódió por mosásonként. Erősen szennyezett ruhanemű vagy kemény víz esetén használja az ajánlott mennyiség kétszeresét. Kézi és gépi mosáshoz egyaránt alkalmazható. Kézi mosás esetén két kupaknyi mosódió port 4 liter forró vízben (kb. 50oC) feloldani. Gépi mosás esetén két és fél kupaknyit a mosógép tartályába tenni.

  1 vödör mosódió por kb. 18 mosásra elegendő.


  A termék nem tartalmaz kőolaj-származékot, foszfátot, klórt, szintetikus illatanyagot, színezéket és habzásgátlót.

  Kiszerelés: 1000g