Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kövess a Facebookon

TOP termékek

Termékajánló

Szállítási információk

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Termék részletekHuminiqum szirup 250ml

Huminiqum szirup 250ml
4 975 Ft
Egységár: 19 900 Ft/l

Huminiqum szirup 250ml

  

Ásványi anyagokat, C-vitamint, fulvosavat, huminsavat és máriatövis kivonatot tartalmazó étrend kiegészítő szirup. Védekezőképesség javítására, betegségek utáni lábadozáshoz, ásványi anyagok és nyomelemek pótlására, a szervezet tisztítására, a szellemi és fizikai teljesítőképesség javítására ajánlott. Pótolja az ásványi anyagokat, erősíti az immunrendszert, javítja a szellemi teljesítőképességet és elősegíti a toxikus anyagok eltávolítását.

  

Magyar alapanyagokból, Magyar szellemi tőkével, Magyar munkaerővel előállítva.

  

  


Szállítási információk >>

 

 

 • Huminsavat, fulvosavat és mikroelemeket tartalmazó étrend-kiegészítő szuszpenzió. A védekezőképesség javítására, betegségek utáni lábadozáshoz, ásványi anyagok és nyomelemek pótlására, a szervezet tisztítására, a szellemi és fizikai teljesítőképesség javítására.


  A huminsavak kémiai értelemben egyrészt természetes quinon vegyületek, másrészt természetes polimer molekuláknak tekinthetők, melyek alapépítő egységei a kis molekulájú fulvosavak. Egy részük tehát felszívódik a szervezetbe (antivirális, energiatermelő katalizátor, immunrendszer erősítő és méregtelenítő hatás), más részük viszont a bélrendszerben maradva serkenti, szabályozza a bélflórát, felvehető állapotban tartja a tápanyagokat, megköti és kiüríti a toxinokat és gyógyszermaradványokat. A huminsavak a növényi eredetű biomassza több tízezer (millió) éves bomlási folyamataiban keletkeznek (növény - tőzeg - lignit - barnaszén - feketeszén - gyémánt) A huminsav képződés kiindulási vegyületeinek a fás növényi részek lignin molekulái, valamint a flavonoid szerkezetű vegyületek tekinthetők. A természetes huminsav és fulvosav számos ásványi anyagot tartalmaz önmagában és mindezeket felvehető, biológiailag hasznosítható formában.

  A huminsav és fulvosav évezredek óta ismert gyógyászati hatásait, mint "természetes antivirális hatóanyagot" és "alternatív antibiotikumot" a modern tudomány is felfedezte.

  A HUMINIQUM étrend kiegészítő a szervezet számára szükséges mikroelemeket, huminsav és fulvosav komplexek formájában tartalmazza természetes arányban. A készítmény hatóanyagát világviszonylatban is egyedülálló, Magyarországi természetes humusz ásványból (leonardite) vonják ki.

  A huminsav és fulvosav mikroelemekkel képzett komplex vegyületei természetes megoldást nyújtanak a technikai civilizáció kihívásainak megfelelni vágyó ember testi, lelki és szellemi megpróbáltatásaihoz.

  ANTIOXIDÁNS, GYÖKFOGÓ: Rendkívüli hatékonysággal megköti a szervezetben keletkező szabad gyököket, melyek számos betegség forrásai.


  NÖVELI AZ ENZIMAKTIVITÁST: Az enzimek és vitaminok az életerő forrásai. Ezek alakítják át a felvett táplálékot energiává és biokémiai építőanyagokká. A huminsavak növelik az enzimaktivitást. Ha vitaminok és enzimek mellé fulosavat juttatunk, akkor azok biológiai hatékonysága megnő.


  ANTIVIRÁLIS HATÁS: A huminsavak antivirális hatása a humán gyógyászatban régóta ismert és a huminsav talán a természet egyik legerősebb vírusellenes hatóanyaga.


  NÖVELI A SEJTMEMBRÁN ÁTERESZTŐ KÉPESSÉGÉT: Beviszi a szervetlen ásványi anyagokat a sejtmembránon.
  SZERVES KELÁTKÉPZŐ: A szervetlen ásványi anyagokat és mikroelemeket "szerves" vegyületekké alakítják, bejuttatják a sejtekbe. Az élettani szempontból fontos ásványi anyagokat a természetben egyedülálló módon, könnyen cserélhető formában kötik meg, míg a toxikus nehézfémekkel oldhatatlan kötést alakítanak ki és kiürítik a szervezetből.


  OPTIMALIZÁLJA AZ ÁSVÁNYI ANYAGOK FELVÉTELÉT: Biztosítja a szervezet számára az optimális ásványi anyag felvételt, azáltal, hogy a túlsúlyban lévő anyagok felvételét gátolja, míg a kisebb mennyiségben jelenlévő anyagok felvételét elősegíti.


  MEGKÖTI A TOXINOKAT: Fizikai- kémiai szerkezetükből adódóan a huminsavak szinte valamennyi vegyülettel képesek kölcsönhatásba lépni. A szervezetbe került toxikus anyagokat hatástalanítják és kiürítik. A legújabb amerikai kutatási eredmények szerint egy átlagember vérében 170 idegen anyag található.


  HELYREÁLLÍTJA SZERVEZET SAV-BÁZIS EGYENSÚLYÁT: A "modern" táplálkozási szokások a szervezet elsavasodását okozzák. Az elsavasodás számos betegség okozója (pl. narancsbőr, reuma, asztma, elhízás, csontritkulás, hajhullás, élősködők, gombák). Szervezetünk e folyamatok ellen úgy védekezik, hogy a savakat ásványi anyagokkal semlegesíti, és a keletkezett sókat elraktározza. Tehát ez a folyamat is a szervezet számára felhasználható mikroelemek szintjét csökkenti.

  Felhasználási javaslatok:
  A készítmény nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot (ízesítő, stabilizáló, tartósító, stb.). Ízesítését mindenki ízlése szerint végezze, ha a termék eredeti természetes íze zavaró.


  A szükséges adagot egy pohár folyadékban (víz, tej, joghurt, gyümölcslé, stb.) elkeverve
  fogyaszthatjuk. Ízét kellemesebbé tehetjük, és hatását fokozhatjuk, ha 1-2 csepp citromlevet adunk hozzá.
  Reggel étkezés előtt, illetve este étkezés után 15-20 perccel ajánlott bevenni.

  Ajánlott napi adagolás:

   

  • Általános roborálásra: 1x2-3 ml
  • mikroelem hiányos tünetek kezelésére: 1x4 ml
  • Fáradtság, levertség érzet esetén: 1x5 ml
  • Fizikai megterhelés, versenyzés: 2x3 ml
  • Szellemi kimerültség esetén: 2x4 ml
  • Vérszegénységi tünetek, menstruáció: 2x3 ml
  • Áldott állapotban, szoptatós anyáknak: 1x2-4 ml
  • Betegség utáni lábadozás: 2x3 ml
  • Gyermekeknek a napi adag fele javasolt. 


  Összetétel:
  Fulvosav, Huminsav, Máriatövis, Kálcium-klorid, Kovasav-gél, Magnézium-L-aszkorbát, Vas-szulfát, Cink-L-aszkorbát, Na-hidrogén-foszfát, Mangán-aszkorbát, Réz-szulfát, Nátrium-borát, Kálium-jodid, Ammonium-molibdát, Nátrium-szelenit, Króm-III-klorid, Nátrium-klorid, Tisztított víz, Növényi zselatin (kapszula).

  A Huminiqum készítmény tartósítószert nem tartalmaz.

  Tárolás:
  Felbontás után visszazárt kupakkal tároljuk, saját dobozában. Mágneses és elektromos terek közelében ne tároljuk.

   

  Kiszerelés: 250 ml