Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kövess a Facebookon

TOP termékek

Termékajánló

Szállítási információk

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Termék részletekGaruda Ayurveda Stress Guard vegán kapszula 60 db

Garuda Ayurveda Stress Guard vegán kapszula 60 db
4 240 Ft
Egységár: 71 Ft/db

Garuda Ayurveda Stress Guard vegán kapszula 60 db

 

Különleges gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő, amely rohanó, feszített tempójú világunkban segíthet felvenni a harcot a mindennapi stressz ellen. Vajon ki ne tapasztalta volna meg az örökös fáradtságot, az ingerlékenységet, az állandó stressz miatti érdeklődésvesztést, a gyakori gyomor- vagy fejfájást? Ezekre a problémákra fejlesztették ki évezredes receptúrák alapján, ezt a természetes gyógynövényekből készült kiváló terméket, a Stress Guard kapszulát, amely alkalmas lehet a stressz okozta káros hatások mérséklésére, segíthet a fizikai és szellemi erőnlét, a tűrőképesség és a teljesítmény fokozásában.  

 

Gyártó: Garuda Trade Kft.

 

  


Szállítási információk >>

 

 

 • Nehezen bírkozik meg a mindennapi stresszes helyzetekkel? Szeretne egy természetes megoldást a stressz kezelésére? Ez a különleges gyógynövényekkel készült termék kifejezetten a stressztűrő képesség növelését szolgálja hogy könnyebben vegye az akadályokat.

   

  A mindennapi rohanás, a feszített munkarend és a számtalan kihívás aminek meg kell felelnünk felőröl bennünket. De most van lehetőség egy természetes készítménnyel csökkenteni a belső feszültségen. Biztos érezte már egy-egy ilyen feszült pillanatban hogy megfájdul, összerándul a gyomra vagy fájni kezd a feje. Ez mind a stressz hatása. Ezekre a problémákra fejlesztették ki évezredes receptúrák alapján, ezt a természetes gyógynövényekből készült kiváló terméket, mely alkalmas lehet a stressz okozta káros hatások mérséklésére, segíthet a fizikai és szellemi erőnlét, a tűrőképesség és a teljesítmény fokozásában.  

   

  Összetétel 1 kapszulában (500 mg):

  Hatóanyagok  1 kapszula    2 kapszula
  Glycyrrhiza glabra 429.9 mg 859.8 mg
  Piper longum 17.3 mg 34.6 mg
  Bacopa monnieri 52.9 mg 105.8 mg

   

   

   

   

   

  Adagolás: Naponta 2x1 kapszula étkezés előtt, tejjel bevenni.