Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kategóriák

Kövess a Facebookon

TOP termékek

Termékajánló

Szállítási információk

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Termék részletekForcapil oldat 150ml

Forcapil oldat 150ml
4 200 Ft
Egységár: 28 000 Ft/l

Forcapil oldat 150ml

    

A Forcapil oldat lassítja a hajhullást és serkenti a növekedést, összetevői részt vesznek a hajhagymák regenerálásában és elősegítik a keratin szintézist. A hatását közvetlenül az érintett területre juttatva fejti ki.
 

 


Szállítási információk >>

 

 

 • HASZNÁLATI UTASÍTÁS

  • Juttassa naponta a teljes hajas fejbőrre enyhe körkörös masszírozással.
  • Ne használja 3 éves kor alatti gyermek esetében.
  • Alkoholmentes, nem szükséges leöblíteni.
  • Tárolja száraz helyen 25ºC fok alatt.

  ÖSSZETEVŐK:

  AQUA, PROPYLENGLYCOL, SODIUM PCA, HYALURONIC ACID, MILIUM, GINKO BILOBA, URTICA DIOICA, BAMBOUSA ARUNDINACEA, EQUISITUM ARVENSE, PEG-40 CASTOR OIL, DIAZOLIDINYL UREA, CALCIUM PANTOTHENATE, PYRIDOXINE CHLORHYDRATE, ZINC GLUCONATE, BIOTIN, PHENOXYETHANOL, METHYLPARBEN, PROPYLPARABEN, ISOBUTYLPARABEN, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE, BENZYLALCOHOL, PARFUM

  FIGYELMEZTETÉS:

  • Ne kerüljön a szembe és a nyálkahártyára!
  • Amennyiben a szembe vagy a nyálkahártyára jutna, öblítsük ki bő vízzel.
  • Külsőleges használatra!
  • Ne nyelje le!

   

  HATÁSTANULMÁNY 

   

  A HAJNÖVEKEDÉS FÁZISAI

  HATÁSTANULMÁNY EREDMÉNYE

  A FORCAPIL KAPSZULA ÉS AZ OLDAT HATÁSÁNAK VIZSGÁLATA DIFFÚZ HAJHULLÁSBAN SZENVEDŐ BETEGEKEN

  Számtalanszor felmerül a kérdés, vajon a lokális kezeléssel elérhető-e az a hatás, amit a szisztémás kezeléstől várunk. De felmerülhet ez a kérdés fordítva is, illetőleg sokszor keresünk választ arra, jelent-e előnyt a helyi és szisztémás kezelés egyidejű alkalmazása.
  Jelen vizsgálat célja az volt, hogy megkísérelje tisztázni azt, hogy a Forcapil kapszulával és a kozmetikum Forcapil oldattal való kombinált (lokális és orális) kezelés előnyösebb-e, mint az adott készítmények külön-külön való használata.

  A bőrgyógyász szakrendelések gyakorlatában mindennapos, hogy valamelyik beteg fokozott hajhullásról panaszkodik. A hajhullások diagnosztikája és mérésének metodikája jól ismert. A széleskörű felmérés során olyan egyszerű módszereket kívántunk alkalmazni, melyeknek eszközigénye alacsony, ugyanakkor informatív. Ilyen vizsgálat a kihullott hajszálak számlálása, valamint a lanugo hajszálak számlálása egy kiválasztott teszt-területen, továbbá a haj és a fejbőr vizsgálata.

  LANUGO HAJSZÁLAK

  Az új hajszálak megjelenése, számuk növekedése egyik bizonyítéka a hajregeneráció serkentésének. Az összes csoport adatait figyelembe véve a kezelés előtti állapothoz képest jelentősen javult a hajnövekedés.

  KIHULLOTT HAJSZÁLAK NORMÁL FÉSÜLÉSNÉL

  A kihullott hajszálak számának változása a betegek számára a legjobban követhető változás. Un. „normál” fésülés után a kihullott hajszálak megszámolása nagyon informatív a kezelés hatékonyságának megítélésében. A kezelés 3. ill. a 6. hónapjának végén a kihullott hajszálak száma szignifikánsan kevesebb, mint a kezelés kezdetén.

  forrás: http://www.forcapil.hu/hu/nagyito-alatt/a-hajnovekedes-fazisai.html