Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kategóriák

Kövess a Facebookon

TOP termékek

Termékajánló

Szállítási információk

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Termék részletekFogkefe nano ezüst EQ Wellbeing

Fogkefe nano ezüst EQ Wellbeing
750 Ft
Egységár: 188 Ft/db

Fogkefe nano ezüst EQ Wellbeing

 

ILYET MÉG NEM VIZUÁLTÁL! A LEGJOBB FOGKEFE, AMIVEL EDDIG TALÁLKOZTUNK!

Új generációs fogkefe az egészséges fogakért, fogínyért és egészségért.

Most többet tehetsz a fogaidért és az egészséges lehelletért mint eddig bármikor.

 

 


Szállítási információk >>

 

 

 • Az ezüst jótékony tulajdonságai már régóta ismertek. Már a múltban is felhasználták fertőtlenítésre, gyógyászatban, mérgek kimutatására. Az EQ Wellbeing fogkefe az ezüst tulajdonságát használja fel a nanotechnológia segítségével, egy különleges kialakítású fogkefén.

  Kézre álló, csúszásgátló kialakítás teszi könnyebbé a használatot. A puha sörték lehetővé teszik az érzékeny fogak alapos tisztítását is. A hagyományos fogkefék nejlon szálainál sokkal vékonyabb PBT sörték (több mint 2100db!) kiválóan tisztítanak, sokkal alaktartóbbak.

   

  Antibakteriális és fogselyem hatás

  Az EQ Wellbeing fogkefe antibakteriális hatású és a Dual Bristle System”-nek köszönhetően a legtöbb esetben a fogselymet is helyettesíti.

   

  Mi a Dual bristle system?

  Dupla sörtés fogkefe

    Tegyél a vérző fogíny, foghúzás és a fogágybetegségek súlyos következményei ellen!

   
  fogkefe  A puhább, hosszabb és vékonyabb sörték fogselyemszerűen hatékonyan eltávolítják a láthatatlan baktériumokat és lerakódásokat a fogközökből. Így    biztosítja az egészséges fogínyt és fogakat, sőt a friss leheletet és az általános szájhigiéniát is.

  fogkefe

   A rövidebb és vastagabb sörték hagyományos módon megtisztítják a fogaid felszínét. Kíméletes a fogínnyel és fogakkal. A sörték polírozott végűek, hogy ne  okozzanak sérülést a fogínynek.

  fogkefe sorte

   A hosszú, vékony. lekerekített végű és polírozott sörték könnyen mélyre hatolnak a résekbe, hatékonyan megtisztítva a baktériumokat és lerakódásokat a  fogíny alól is, nem csak a látható részekről. Ezek a sörték az emberi haj századrésze átmérőjűek!

   

   Mi a nanotechnológia?

  A nanotechnológia arra a tudományra utal, amely parányi, még mikoszkóp alatt se látható méretű részecskékkel foglalkozik Amikor a hagyományos anyagokat nano részecskékre bontunk, akkor megváltoztatják fizikai és kémiai tulajdonságaikat, egy teljesen új világba lépünk be.

  Az ezüstnek számos tulajdonsága van: ibolyán túli sugárzás kibocsájtása, antibakteriális, gombaölő, szagtalanító. Az átlag 25nm átmérőjű ezüst részecskék óriási relatív felületet alkotnak, így jobban érintkeznek a baktriumokkal.

   

  Miért ilyen olcsó, ha ennyire jó?

  Azért, mert már nem egy kis szériás, egyedi termékről van szó, Koreában már az emberek döntő többsége nano fogkefét használ, több tucat orszába exportálják, és így gazdaságos a gyártása.