Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kategóriák

Kövess a Facebookon

TOP termékek

Termékajánló

Szállítási információk

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Termék részletekFITOVITAL EZÜST KOLLOID 25PPM, 250 ML

FITOVITAL EZÜST KOLLOID 25PPM, 250 ML
1 130 Ft
Egységár: 4 520 Ft/l

FITOVITAL EZÜST KOLLOID 25PPM, 250 ML

 

Az ezüstkolloid közel 650 organizmust képes elpusztítani a szervezetben. Hatásos lehet még csontregenerálásra és gyorsabb csontgyógyulást eredményezhet, továbbá az ezüstkolloid felgyorsíthatja a bőr és más finom szövetek újraképződését.

 

Az ezüstkolloid hatásos lehet az összes testfelszínen lévő, illetőleg a test belsejében megbúvó fertőzéses betegségek, gyulladások esetén. Az ezüstkollid a máj anatómiai szerkezetét is helyreállíthatja, illetve a májműködést erősítheti, így a szervezet méregtelenítését fokozhatja.

 

  


Szállítási információk >>

 

 

 • Űrtartalom: 250 ml

   

  Gyógyszer-kölcsönhatás: Nem ismert. Ezüstallergia vagy fémallergia esetén kérdezze meg orvosa véleményét vagy tárcsázza infovonalunkat (06 36 40-200-925), ahol bátran kérdezze szakértőinket az ezüstkolloiddal kapcsolatban.

   

  Mellékhatás: Az ezüstkolloidok használatával kapcsolatban ritkán megfigyelték az ezüst lerakódását a bőrben és annak fémes elszíneződését (argirózis).

   

  Az ezüstkolloid önmagában nem minősül gyógyszernek, nem helyettesíti az orvos gyógyító tevékenységét és az általa javasolt gyógyszereket!

   

  Az ezüstkollid belsőleg a következő betegségek esetén alkalmazható:

   

  Candida, allergia, szénanáthánál, nátha, megfázás, influenza, tüdőgyulladás, staphylococcusos és streptococcusos fertőzések, légzőszervi és orrüregi fertőzések, Lyme-kór, tüdőgyulladás, ízületi panaszok, reuma, agyhártyagyulladás, leukémia, szifilisz, AIDS, HPV-vírus, herpesz.

   

  Az ezüstkolloid külsőleg a következő betegségek esetén alkalmazható:

   

  Aknés, pattanásos bőr, ótvar, skarlát, gombás fertőzések, bőrrák, kötőhártya gyulladás, fülgyulladás, szájnyálkahártya fertőzés, sebek, sérülések, horzsolások, herpesz, HPV-vírus, égés, napégés, fagyás, szemölcs, ekcéma, csípések, kiütések, bőrgombásodás, korpásodás.

   

  Az ezüstkolloid egyéb felhasználási területei:

   

  Az ezüstkolloid szájon át közvetlenül, gargalizálásra, torokgyulladásnál öblögetéssel, szájöblítéssel a száj nyálkahártya és fogínypanaszoknál is kiválóan alkalmazható. Az ezüstkolloid semlegesítheti a fogszuvasodást, megszűntetheti a kellemetlen leheletet.

   

  Az ezüstkolloid továbbá tökéletes élelmiszer tartósító. Gyümölcsöket, zöldségeket befújhatunk ezüstkolloiddal, ezzel elkerülve a rothadást, penészedést.

   

  Az ezüstkolloid kiválóan használható a hűtőszekrény szagtalanítására is.

   

  Az állatgyógyászatban is alkalmazható az ezüstkolloid, például égések, marások, harapások és fertőzések esetén, továbbá hatásos gyógyszere a kutyák parvo vírusfertőzésének is.

   

  Az ezüstkolloid használata:

   

  Az ezüstkolloid folyadékot szájban tartva, majd lenyelve – belsőleg alkalmazva!

   

  Az Ezüstkolloid biztonságosan, egész életen át fogyasztható. Mennyiségét hitelesen az EPA (Envrironmental Protection Agency) végezte aki, ún. Referencia Dózisban állapította meg a napi mennyiséget. Ez RD= 5*10-3 mg/kg/nap, ami azt jelenti, hogy az általuk megállapított napi adag egyenlő a napi saját testsúly kg szorozva 0,005 mg- mal.

   

  Ez úgy számítható ki, hogy 5 ml DrJuice ezüstkolloidban /20 ppm/ kb. 0,1 mg tiszta ezüst található.

   

  Az Amerikai Környezetvédelmi Ügynökség (EPA) számítása szerint:
  Referencia dózis: 5×10-3 mg / kg / nap

   

  Az ezüstkolloidot külsőleg az adagoló spray segítségével használjuk.

   

  Tárolás: Fénytől védve tartandó!

   

  Minőségét megőrzi: a gyártástól számított 1 évig

   

  Felbontást követően 90 napig használjuk el az ezüstkolloidot!