Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kategóriák

Kövess a Facebookon

TOP termékek

Termékajánló

Szállítási információk

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Termék részletekDemecs István: 25nap.hu – A cukorbetegség gyógyítható könyv

-10%
Demecs István: 25nap.hu – A cukorbetegség gyógyítható könyv
990 Ft
Akció: 890 Ft
Kezdete: 2020.01.21   A készlet erejéig!
Egységár: 890 Ft/db

A cukorbetegség gyógyítható – mint azt a könyv címe is sugallja, a 25nap.hu nem kevesebbet ígér olvasóinak, mint hogy 25 nap alatt megszabadulnak cukorbetegségükkel, a könyvben leírt módszerrel.

 


Szállítási információk >>

 

 

 • Egy szinte bárki számára követhető program aminek célja a 2-es típusú diabétesz végleges kezelése mindössze 3-4 hét alatt. Hogy lehet ez? A válasz igen egyszerű:

   

   

  A program nulladik napján ön elmegy a saját orvosához, aki megvizsgálja és megállapítja, hogy cukorbeteg. A program utolsó napján ön elmegy ugyanahhoz az orvoshoz, aki ismét megvizsgálja és megállapítja, hogy nem cukorbeteg. Tudom, hogy ez nem egy tudományos értékű bizonyítás, de mivel az elmúlt években ezt nagyon sokan sikerrel megtették, bátran állíthatjuk, hogy a program működőképes. Ráadásul a legtöbb résztvevő olyan “mellékhatásokról” számolt be, mint súlycsökkenés, magasvérnyomás normalizálódása, ízületi gyulladások csökkenése és megemelkedett napi életenergia szint.

   

   

  Diabetes cukorbetegség fali firka

   

  “1996-tól 2006-ig, 100 %-kal növekedett, azaz megduplázódott a diagnosztizált diabeteszesek száma. 2006-tól 2008-ig újabb 23,8%-kal több a cukorbeteg.
  Ha ez a tendencia megmarad, akkor 40 év alatt megtizenhatszorozódik a számuk.”

   

  A cukorbetegség járványszerű elterjedése itt zajlik az orrunk előtt. Csupán az elmúlt 25 évben háromszorosára nőtt a cukorbetegek száma, és mára elértük, hogy minden negyedik ember vagy diagnosztizált cukorbeteg, vagy az lesz, még mielőtt elérné a 63 éves kort.

   

  Bár rengeteg gyógyszer létezik a cukorbetegség kezelésére, ezek egyike sem a gyógyulást célozza, csupán az akut tünetek enyhítését. Miközben egy egész iparág él már a cukorbetegek ellátásából, soha nem látott méreteket öltött az új megbetegedések száma.

   

  Nincs forgalomban egyetlen gyógyszer sem, ami gyógyítaná a cukorbetegséget és olyan sincs, ami megelőzné.

   

  A kellős közepén vagyunk egy diabétesz járványnak. A népesség egy ötöde mélyen benne van ebben a betegségben, a maradék, látszólag egészséges tömegnek egy harmada szintén beteg. Az inzulin rezisztencia nevű betegség valamelyik szintjén vannak. Ez a diabéteszt megelőző állapot. Miközben a betegség gyógyítható, mindössze 3-4 hét alatt egyszerű, bárki által megvalósítható életmód-változtatásokkal.

   

  Az életmód és a hiányos táplálkozás okozta betegségekre nem létezik más “gyógyszer”, mint a betegség okát megszüntetni. Egy tápanyag hiánya miatt kialakult betegséget a tápanyag maga megszünteti mindenféle egyéb gyógyszer nélkül.

   

  A könyvben 25 nap alatt minden nap egy apró változtatást fog olvasni az életmódja illetve az étkezése megváltoztatása kapcsán. Ne feledje, hogy a diabétesz amitől szenved annak az életmódnak és étkezési szokásoknak a következménye, amit az elmúlt években követett. Nincs más ok.

   

  Forrás: http://www.25nap.hu/

  Béky Lászlóval beszélget Demecs István a cukorbetegség természetes kezelési lehetőségeiről. Nézd meg és alkalmazd ezeket a módszereket a mindennapjaid során.

   

 • Átlagos értékelés
  1
  Fábián József
  2019.10.03 01:43
  Ki az aki ezt a 25 nap baromságot leírta.
  Nagyon elkeseredett emberke lehetett.
  Eleinte jól kezdődik testmozgás, kevesebb cukor stb. a végére oda kerültünk, hogy fogj egy pisztolyt és lődd fejbe magad, mert az életed értelmét kipusztították belőled.
  Sajnos a fanatizmus nagyobb betegség mint a diabétesz, viszont az gyógyítható nem úgy mint a cukorbetegség. Egy jó pszichológusra van csak szükség.