Kövess a Facebookon

TOP termékek

Termékajánló

Szállítási információk

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Termék részletekPaleolit Cukormentes Aszalt Lícium Goji 100g

Paleolit Cukormentes Aszalt Lícium Goji 100g
655 Ft
Egységár: 6 550 Ft/kg

Paleolit Cukormentes Aszalt Lícium Goji 100g

 

Cukor hozzáadása nélkül készült, ízletes aszalvány.
 

19 aminosavat (a fehérjék építőkövei) tartalmaz, melyek közül 8 esszenciális, azaz nélkülözhetetlen az élethez.

 
21 nyomelemet tartalmaz, köztük germániumot, amely ritkán fordul elő élelmiszerben és amely rákellenes hatású.

 
Gyártó: PaleoCentrum Kft.

 

  


Szállítási információk >>

 

 

 • Több fehérjét tartalmaz (13%), mint a teljes kiőrlésű gabona.


  Az antioxidáns karotinoidok egész tárházát tartalmazza, beleértve abéta-karotint is (s jobb forrása annak, mint a sárgarépa!), és a zeaxantint, ami a szemet védi. Minden élelmiszernél több karotinoidot tartalmaz.


  Még a narancsnál is több C-vitamin található benne.


  Valamennyi B-vitamin megtalálható benne, amelyek nélkülözhetetlenek a táplálék energiává alakításához.


  E-vitamint is tartalmaz, ami ritkán fordul elő gyümölcsökben, csak gabonában és magvakban.
  Béta-szitoszterolt, egy gyulladás gátlót is tartalmaz, amely szintén csökkenti a vér koleszterin szintjét és amelyet szexuális impotencia és prosztata megnagyobbodás kezelésére is használnak.
  Esszenciális zsírsavakat is tartalmaz, melyek szükségesek a szervezet hormon termeléséhez, és az agy és idegrendszer tökéletes működéséhez.


  Ciperont is tartalmaz, s ez a szeszkviterpén előnyösen hat a szívre és a vérnyomásra, és kedvezően befolyásolja a menstruációs zavarokat. A méhnyak rák kezelésére is használják.


  Szolavetivont tartalmaz, amely erőteljes gomba-ölő és baktérium-ölő vegyület.


  Fizalint tartalmaz, amely hatásos a leukémia főbb típusainak kezelésében. Bebizonyították erről a vegyületről, hogy növeli a lép természetes “killer-sejt” aktivitását, a normál és a tumoros egérben, és rák-ellenes hatása széles spektrumú. A hepatitisz B kezelésében is használják.


  Betaint tartalmaz, amely a máj kolin termelésében tölt be szerepet, s amely vegyület jótékonyan hat idegesség esetén, javítja a memóriát, gyorsítja az izom-növekedést és védi a májat is. A betain metil csoportjai révén a szervezet energia folyamataiban is részt vesz, segít csökkenteni a homocisztein szintet, amely a szív-betegségek elsődleges rizikó faktora. DNS védő hatása is ismert.


  A goji bogyó gazdag C-vitamin forrás, 500-szor annyi C-vitamint tartalmazsúly-arányosan, mint a narancs, és többet, mint bármilyen más gyümölcs. Az A-vitaminnak is kiváló forrása, ami nem meglepő, hiszen a bogyó maga is szép vörös színű. Tartalmaz továbbá B1, B2, B6 és E vitamint, melyek köztudottan anti-oxidánsok.


  A szelénium és a germánium bőséges forrása is, és számos klinikai vizsgálatban, köztük rák-betegek gyógyításában is alkalmazták: a kemoterápiában részesülő rák-betegek esetén máj-védő hatással bír. A távol-keleti medicinában a chi-hiányt korrigálja e két elem, ami azt jelenti, hogy az alacsony energiájú emberek, akik álmatlanságban, szívritmuszavarban, és szorongásban szenvednek, jobban érzik magukat, ha goji bogyót fogyasztanak.


  A gyümölcs 18 aminosavat (többet, mint a lépes méz) és21 féle nyomelemet tartalmaz, valamint linolén savat, és több béta-karotint, mint a sárgarépa.


  In vitro tanulmányok azt mutatják, hogy a goji bogyóban található ásványi anyagoknak köszönhetően több féle rák-sejtet is elpusztíthat. Feltételezhetően olyan mechanizmussal, hogy meggátolja a rák-sejtek osztódását, amely által csökken azok reproduktív kapacitása. Egy Japánban végzett átfogó tanulmány szerint, a kontroll csoporthoz képest a rákbetegek 58%-ában csökkent a tumor növekedés a goji bogyót hatására. Egy Mongóliában végzett tanulmány azt mutatta, hogy a goji bogyót fogyasztó betegeknek jelentősen megnőtt a lymfocita aktivitása, és vérük „megfiatalodott“.


  A Lycium Barbarum (a goji latin neve) számos legendás egészség-növelő hatását tudományos tanulmányok erősítik meg. Ezek az:

  immunválaszt fokozó hatás

  kimerültség ellenes hatás
  súly-csökkenés
  szabad gyök gátlás


  A goji gyümölcse az az élelmiszer, amely az ORAC-skálán a legmagasabb, 3472 egységnyi, antioxidáns hatással rendelkezik.


  Az ORAC-skála az USA mezőgazdasági minisztériuma által standardizált minősítés az élelmiszerek antioxidáns szintjének mérésére. Az ORAC az „Oxygen Radical Absorbance Capacity“ (oxigén gyök abszorbancia kapacitás) kifejezés rövidítése, és egysége az ORAC-egység/ 100 g élelmiszer.


  Kiszerelés: 100g

 • MennyiségKedvezményTermék ára
  1 db vagy többkevesebb mint 2 db-655 Ft/db
  2 db vagy többkevesebb mint 5 db5 %622 Ft/db
  5 db vagy többkevesebb mint 10 db10 %590 Ft/db
  10 db vagy több 12 %576 Ft/db