Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kategóriák

Kövess a Facebookon

TOP termékek

Termékajánló

Szállítási információk

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Termék részletekColpo Cleaner pezsgőtabletta laktóz, 20 db

Colpo Cleaner pezsgőtabletta laktóz, 20 db
970 Ft
Egységár: 49 Ft/db

Colpo Cleaner pezsgőtabletta laktóz, 20 db

 

Az intim területek rendszeres tisztán tartására - hüvelyöblítő oldat készítésére.

 

 


Szállítási információk >>

 

 

 • A hüvely önvédelmét számos újkori találmány és szokás mellékhatása is károsítja. Ekkor a kórokozók lemarják a sokrétegű védőhámot a hüvely falán, így az kiszivárog. Ez a folyás. Következménye: intim betétek és tisztasági tamponok használata. 

   

  A hüvely védelmét jórészt a benne élő védelmező Döderlein flóra adja. Ez olyan erős savat képez a hüvelyfalban levő cukorból, hogy kórokozók itt nem tudnak elszaporodni. De ha például sok antibiotikum szedésével a Döderlein flóra is kipusztul, vagy tablettás fogamzásgátlók hatására kevés lesz a hüvelyfali cukor, vagy éppen lúgos folyadékokkal (pl. szappanos víz, sampon, uszodavíz, férfi nemi váladék) megszűnik a hüvely savassága, akkor az önvédelem leromlik és egy mindig lesben álló kórokozó szaporodik el.

   

  Amennyiben rendszeresen intim zuhanyt használ, megelőzheti a kellemetlen tünetekkel járó hüvelygyulladást és annak alattomos következményeit!

   

  Mi ronthatja még a hüvely savas vegyhatását? 

   

  • A méhszájseb, méhnyak repedés, rosszul záró gát, lesüllyedt méh, terhesség.
  • A pangó anyagok: menstruációs vér, hüvelytabletták és kúpok maradékai.
  • A hüvelygyulladás kórokozójának gyógyszeres kiirtását követően sem eléggé savas e terület, ezért gyakran nem a hasznos Döderlein flóra, hanem egy lesben álló kórokozó veszi át az "uralmat". Tehát két-három hétig, amíg a Döderlein flóra nem szaporodik fel, és nem nő vissza a lemart hám, addig bizony fokozottan védelemre szorul ez a testnyílás!

   

  Hogyan védi Önt az intim zuhany?

   

  1. Kimossa a pangó, sokszor tömeges váladékot, amiben a kórokozók élnek és szaporodnak.
  2. Nyomban savas vegyhatást állít elő és azt igyekszik fenntartani mindaddig, amíg...
  3. ...a laktózzal (tejcukorral) elszaporítja a Döderlein flórát, hogy savat termeljen. Ezt a cukrot a leggyakoribb kórokozók nem eszik! - Így néhány hét alatt a hám is megerősödik.

   

  Mi történik azzal, aki nem előzi meg a hüvelygyulladásait, nem törődik a folyásával?

   

  • A hüvely, a méh és a méhkürt nyitott csatornát képez és a hasüregbe vezet, ezért a hüvelyből a gyulladás a kismedence szerveire ráterjedhet. Terhesség esetén a magzat is megfertőződhet.
  • A hüvely védőhámját a közönséges kórokozók lemarják, mint például a gomba, ezért az ölelkezéssel odavitt Humán Papilloma Vírus mélyebbre jut és eléri az alsó, megfertőzhető hámsejteket. Ez a vírus okozza a méhnyak-, hüvely- és szeméremtest-rákot.
  • A gyulladás hatására az erek is kitágulnak, kilyukadhatnak, ezért a közösüléssel odakerülő vérbaj, AIDS és májgyulladás kórokozói így sokkal könnyebben juttathatók be a partner vérereibe. 

   

   

  Használat: 

   
  – Hüvelyi folyás, gyulladás megelőzésére és hüvelyben alkalmazott készítmények( antibiotikumok, fogamzásgátlók, hüvelyi fertőtlenítőszerek) használata után a természetes állapot visszaállítására. – – Rákszűrés előtt és után. Hüvelyi műtét előtt. 
  – Tablettás fogamzásgátlószer vagy méhűri hurok használatával egy időben. 
  – Strandolás és közösülés után. 
   
  Hányszor használja? 

  - Sűrű folyás esetén: naponta 2-3-szor
  - megelőzésre és tisztálkodásra naponta, kétnaponta 1-szer.
   
  Az oldat készítése: 

  Colpo-Cleaner Intim Zuhanyt töltse meg test hőmérsékletű vízzel, oldjon fel benne 1 pezsgőtablettát. Az oldatot mindig frissen készítse. Szüzek is igénybe vehetik, ha a cső befér. Egy eszközt csak egy személy használhat.
   
  Összetevők: 
  tejcukor (laktóz), citromsav, szódabikarbóna, illatanyag.
  Természetes összetevők, nem allergizálnak! 
    
  Azonnal optimális savas állapotot hoznak létre és azt enyhébb károsító hatások ellenére is fenntartják. A tejcukor a Lactobacillus számára tápanyag, a leggyakoribb kórokozóknak viszont nem! A Áldott állapotban, gyermekágyban és műtét utáni használatáról kérdezze meg orvosát.