Új jelszó kérése

Kategóriák

Kövess a Facebookon

Ország boltja szavazás 2018, Szavazz ránk te is!

 

 

TOP termékek

Termékajánló

Szállítási információk

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Termék részletekColpo Cleaner pezsgőtabletta laktóz, 20 db

Colpo Cleaner pezsgőtabletta laktóz, 20 db
890 Ft

Colpo Cleaner pezsgőtabletta laktóz, 20 db

 

Az intim területek rendszeres tisztán tartására - hüvelyöblítő oldat készítésére.

 

 


Szállítási információk >>

 

 

 • A hüvely önvédelmét számos újkori találmány és szokás mellékhatása is károsítja. Ekkor a kórokozók lemarják a sokrétegű védőhámot a hüvely falán, így az kiszivárog. Ez a folyás. Következménye: intim betétek és tisztasági tamponok használata. 

   

  A hüvely védelmét jórészt a benne élő védelmező Döderlein flóra adja. Ez olyan erős savat képez a hüvelyfalban levő cukorból, hogy kórokozók itt nem tudnak elszaporodni. De ha például sok antibiotikum szedésével a Döderlein flóra is kipusztul, vagy tablettás fogamzásgátlók hatására kevés lesz a hüvelyfali cukor, vagy éppen lúgos folyadékokkal (pl. szappanos víz, sampon, uszodavíz, férfi nemi váladék) megszűnik a hüvely savassága, akkor az önvédelem leromlik és egy mindig lesben álló kórokozó szaporodik el.

   

  Amennyiben rendszeresen intim zuhanyt használ, megelőzheti a kellemetlen tünetekkel járó hüvelygyulladást és annak alattomos következményeit!

   

  Mi ronthatja még a hüvely savas vegyhatását? 

   

  • A méhszájseb, méhnyak repedés, rosszul záró gát, lesüllyedt méh, terhesség.
  • A pangó anyagok: menstruációs vér, hüvelytabletták és kúpok maradékai.
  • A hüvelygyulladás kórokozójának gyógyszeres kiirtását követően sem eléggé savas e terület, ezért gyakran nem a hasznos Döderlein flóra, hanem egy lesben álló kórokozó veszi át az "uralmat". Tehát két-három hétig, amíg a Döderlein flóra nem szaporodik fel, és nem nő vissza a lemart hám, addig bizony fokozottan védelemre szorul ez a testnyílás!

   

  Hogyan védi Önt az intim zuhany?

   

  1. Kimossa a pangó, sokszor tömeges váladékot, amiben a kórokozók élnek és szaporodnak.
  2. Nyomban savas vegyhatást állít elő és azt igyekszik fenntartani mindaddig, amíg...
  3. ...a laktózzal (tejcukorral) elszaporítja a Döderlein flórát, hogy savat termeljen. Ezt a cukrot a leggyakoribb kórokozók nem eszik! - Így néhány hét alatt a hám is megerősödik.

   

  Mi történik azzal, aki nem előzi meg a hüvelygyulladásait, nem törődik a folyásával?

   

  • A hüvely, a méh és a méhkürt nyitott csatornát képez és a hasüregbe vezet, ezért a hüvelyből a gyulladás a kismedence szerveire ráterjedhet. Terhesség esetén a magzat is megfertőződhet.
  • A hüvely védőhámját a közönséges kórokozók lemarják, mint például a gomba, ezért az ölelkezéssel odavitt Humán Papilloma Vírus mélyebbre jut és eléri az alsó, megfertőzhető hámsejteket. Ez a vírus okozza a méhnyak-, hüvely- és szeméremtest-rákot.
  • A gyulladás hatására az erek is kitágulnak, kilyukadhatnak, ezért a közösüléssel odakerülő vérbaj, AIDS és májgyulladás kórokozói így sokkal könnyebben juttathatók be a partner vérereibe. 

   

   

  Használat: 

   
  – Hüvelyi folyás, gyulladás megelőzésére és hüvelyben alkalmazott készítmények( antibiotikumok, fogamzásgátlók, hüvelyi fertőtlenítőszerek) használata után a természetes állapot visszaállítására. – – Rákszűrés előtt és után. Hüvelyi műtét előtt. 
  – Tablettás fogamzásgátlószer vagy méhűri hurok használatával egy időben. 
  – Strandolás és közösülés után. 
   
  Hányszor használja? 

  - Sűrű folyás esetén: naponta 2-3-szor
  - megelőzésre és tisztálkodásra naponta, kétnaponta 1-szer.
   
  Az oldat készítése: 

  Colpo-Cleaner Intim Zuhanyt töltse meg test hőmérsékletű vízzel, oldjon fel benne 1 pezsgőtablettát. Az oldatot mindig frissen készítse. Szüzek is igénybe vehetik, ha a cső befér. Egy eszközt csak egy személy használhat.
   
  Összetevők: 
  tejcukor (laktóz), citromsav, szódabikarbóna, illatanyag.
  Természetes összetevők, nem allergizálnak! 
    
  Azonnal optimális savas állapotot hoznak létre és azt enyhébb károsító hatások ellenére is fenntartják. A tejcukor a Lactobacillus számára tápanyag, a leggyakoribb kórokozóknak viszont nem! A Áldott állapotban, gyermekágyban és műtét utáni használatáról kérdezze meg orvosát.

 • Megrendelt mennyiségKedv.Termék Ár
  1 db vagy többkevesebb mint 2 dbNincs!890 Ft/db
  2 db vagy többkevesebb mint 5 db5 %846 Ft/db
  5 db vagy többkevesebb mint 10 db10 %801 Ft/db
  10 db vagy több 12 %783 Ft/db