Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kategóriák

Kövess a Facebookon

TOP termékek

Termékajánló

Szállítási információk

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Termék részletekClipper Bio Instant forró Csokoládé 350g

Clipper Bio Instant forró Csokoládé 350g
2 110 Ft
Egységár: 6 029 Ft/kg

Clipper Bio Instant forró Csokoládé 250g

  

Úgy érzi itt az ideje egy kis kényeztetésnek? Elege volt a nap történtéseiből? Kimerült és most már aztán kell valami ami valóban kikapcsolja? Ha így érzi magát akkor merüljön bele egy igazi krémes, gazdag aromájával kényeztető forró csokoládéba. Az ivócsokoládé kiváló esti nyalánkság melyet akár egy kellemes baráti beszélgetés közben szürcsölgetve fogyaszthat el. De ha nem akarja senkivel sem megosztani akkor a csokival édes kettesben is jó lesz a hangulat!

 

A Clipper azonnal oldódó Fairtrade biocsokoládé gazdag aromájával hódít. Jó tudni, hogy csészénként mindössze fél gramm zsírt tartalmaz, ennélfogva a fogyókúrázókra sem jelent veszélyt.

 

 

  


Szállítási információk >>

 

 

  • Prémium minőségű forró csoki a Clippertől! Csak adj hozzá forró tejet, és máris kortyolhatod a gazdag aromájú, sűrű és finom italt. A remek ízek mellett tiéd lehet az a megnyugtató érzés is, hogy támogatod az igazságos kereskedelmet (a Clipper ugyanis tagja a Fair Trade közösségnek), ráadásul semmilyen mesterséges adalék, színezék, tartósítószer sem kerül szervezetedbe!

     

    Összetevők: bio cukor, bio kakaó (40%). Felhasználási javaslat: 3-4 kávéskanál csokit keverjen el kevés hideg tejben, majd öntse le forró tejjel.

     

    Fairtrade termék. A gyarmati élvezeti cikkekre (pl. kávé, kakaó, banán), kézműves termékekre valamint egyes ruházati cikkekre kiterjedő méltányos kereskedelem célja, a magasabb felvásárlói ár mellett jobb megélhetési feltételek biztosítása a bevett világpiaci rendszer által hátrányos helyzetbe kényszerített termelők számára, valamint az emberjogi és környezetvédelmi szempontok érvényre juttatása a termelés során. A fair trade lényege, hogy az importőrök, akik gyakran a forgalmazók is, közvetlenül a harmadik világbeli kistermelőktől, termelőszövetkezetektől szerzik be az árut, ezzel is csökkentve a termékre tevődő árrést. Így a bevétel mintegy 28 százaléka jut a termelőhöz, szemben a "normál" kereskedelmi formák 10-12 százalékával.