Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kövess a Facebookon

TOP termékek

Termékajánló

Szállítási információk

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Termék részletekCaleido Arabica-Ganoderma Instant Kávé 100g

Caleido Arabica-Ganoderma Instant Kávé 100g
2 560 Ft
Egységár: 25 600 Ft/kg

Caleido Arabica & Ganoderma Instant kávé 100 g
 
A kávé  BIO,  100% arabica, szárításos eljárással készült  instant  ECO CERT minősítésű. Finom kávé, amit magas vérnyomásban szenvedők is fogyaszthatnak. A kávé a tradicionális Kínai orvoslás egyik nélkülözhetetlen elemét, a 100%-ban biotermesztésből származó ganoderma gomba kivonatát tartalmazza.

 

  


Szállítási információk >>

 

 

 • Lefekvés előtt fogyasztva relaxáló hatása révén elősegíti a nyugodt, pihentető alvást, hogy reggel energiától, életerőtől duzzadva ébredhessen.
   
  Koleszterinszint csökkentő, gyulladásgátló és májvédő hatású, javítja a szervezetének betegségekkel szembeni ellenálló-képességét, fokozza a szervezet öngyógyító képességét, segít abban, hogy egészséges, hosszú életet élhessen.
   
  Ez az úgynevezett „első gyógyszer”, mely még hosszútávon történő fogyasztás esetén sem okoz semmilyen mellékhatást.
   
  Váljék egészségére!
   
  Leírás: A Kávé instant kávé, méltányos kereskedelemből (Fair Trade) származó első osztályú biotermesztésű instant kávét és 100%-ban biotermesztésű ganoderma kivonatot tartalmaz, amely ízében és a szervezetre gyakorolt pozitív élettani hatásaiban is kiváló.
   
  A kávé mentes a koffein negatív hatásaitól. Nem emeli a vérnyomást, ezért magasvérnyomás betegségben szenvedő betegek is fogyaszthatják. Akár lefekvés előtt is nyugodtan megiható, mert relaxáló hatása révén elősegíti a nyugodt alvást. Egészséges hatását a ganoderma gombakivonatnak köszönheti. Koleszterinszint-csökkentõ, gyulladásgátló és májvédõ hatású, javítja a szervezet betegségekkel szembeni ellenálló-képességét, fokozza a szervezet öngyógyító képességét, segít abban, hogy megõrizzük egészségünket és hosszú életet élhessünk.
   
  Előnyök:
      szív-, és érrendszeri megbetegedések megelőzése
      krónikus hörghurut, és asztma kiegészítő kezelése
      koleszterinszint csökkentése
      gyulladások csökkentése
      a szervezet immunreakcióinak felerősítése (antitumor hatás, oxidatív stressz okozta káros folyamatok gátlása)
      álmatlanság, alvászavarok enyhítése
   
  A Ganoderma lucidum a hagyományos kínai orvoslás nélkülözhetetlen eleme. Hatóanyagai között szterolok, enzimek, polipeptidek, vízben oldható és oldhatatlan poliszacharidok vannak.
  Koleszterinszint-csökkentõ, gyulladásgátló és májvédõ hatásáért lanosztán típusú triterpénjei, a ganoderánsavak felelõsek.
   
  A rákellenes hatást elsõsorban azok a 20–500 ezres mólsúlyú, 1,3 és 1,6 kötésû, béta-D-glukánokból álló gomba poliszacharidok idézik elõ, amelyek a szervezet immunreakcióit erõsítik. Hatásukra nõ a T-limfociták és a T-helper (segítõ) sejtek száma, valamint az interferontermelés. Az immunstimulánsok hatására a szervezet hatásosan pusztítja a vírusokat és a rákos sejteket. A nagygombák immunstimuláns poliszacharidjaival újabban igen biztató eredményeket értek el a HIV-pozitív betegek körében. A gomba hatóanyagokkal való kezelés késlelteti vagy megakadályozza az AIDS kifejlõdését, és a már kialakult szindróma esetében is javulást eredményez.
   
  Érdekességek:
  Az orvoslásban már kb. 4000 éve használják, és az antik Kínában még a ginseng-től is értékesebbnek tartották. Kiemelkedő minõségű gyógynövényként tekintenek a Ganordemára olyannyira, hogy a császárok eledelének nevezték, mivel akkoriban nagyon ritka helyeken lehetett megtalálni, ezért csak a császárok fogyaszthattak belöle. Szinte minden, amit akkor hatásairól írtak a mai modern tudományos tanulmányok során bizonyítva és igazolva lett.
   
  Lehetővé teszi, hogy belső szerveink rendeltetésszerűen működjenek, javítja a gyenge fizikai állapotot és erősíti az immunrendszert. Ebbõl a nálunk is élõ, de a mérsékelt övben mindenütt elterjedt gombából Kínában gyógyító "gombateát" fõznek. A Távol-Keleten ennek az Európában még alig hasznosított fajnak a gyógyászati célra történõ mesterséges termesztésével is foglalkoznak.
   
  Feltétlen említést érdemel, hogy Japánban a poliszacharidok egyik hatóanyaga regisztrált, hivatalosan alkalmazott tumor-ellenes gyógyszer. Mivel a Ganoderma lucidum nevű gomba por fogyasztása pl. tea, vagy kávé formájában tartalmazza ezt a hatóanyagot, ezért használata hasznos lehet a daganatban szenvedők gyógyulásának elősegítésében és életminőségük javításában.
   
  Ez az úgynevezett „elsõ gyógyszer”, mely még hosszútávon történõ fogyasztás esetén sem okoz semmilyen mellékhatást.