Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kategóriák

Kövess a Facebookon

TOP termékek

Termékajánló

Szállítási információk

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Termék részletekBionur Color Mosószer Színes ruhákhoz 3000ml

-31%
Bionur Color Mosószer Színes ruhákhoz 3000ml
1 590 Ft
Akció: 1 090 Ft
Kezdete: 2020.01.23   A készlet erejéig!
Egységár: 363 Ft/l

Bionur Perfect Color Mosószer Színes ruhákhoz 3000ml

  

Mosószer színes ruhákhoz. Gépi és kézi mosás során is hatékonyan távolítja el az erős szennyeződéseket. Védi a színt, kíméletlen a foltokkal. Zsíroldó formulájával többszöri  mosás után is védi a színeket. A címkén lévő adagolási táblázat segít abban, hogy csak a szükséges mennyiséget töltse a mosógépbe. Így segítve a gazdaságos felhasználást. 42 mosásra elegendő.

 

  


Szállítási információk >>

 

 

 • A tisztítószerek forradalma itt kezdődik!

   

  Célunk olyan minőségű termékek gyártása, amely a környezet védelmének megfelelően, a színvonal folyamatos emelésével biztosítja a megfelelő minőséget.

   

  Eleget teszünk az A.I.S.E. minőségi elvárásainak. Nagy hangsúlyt fektetünk a REACH és CLP rendelet előírásainak betartására, hatályos jogszabályok nyomon követésére és alkalmazására. Több termékünk rendelkezik OECD 302 B teszttel és egyre több termékünk környezetbarát minősítéssel. Az SGS auditálásával az ISO 9001 és ISO 14001 került bevezetésre.

   

  Tagja vagyunk a Magyar Kozmetikai és Háztartás- vegyipari Szövetségnek. Fontosnak tartjuk, hogy minél kisebb mértékben terheljük környezetünket, ezért napenergia hasznosításával igyekszünk csökkenteni a CO2 kibocsátását.

   

  Fejlesztéseink során törekszünk a környezetet terhelő alapanyagok kiváltására, így a foszfátéra, foszfonátéra. Törekszünk arra, hogy termékeink semmilyen veszélyes besorolást ne kapjanak.

   

  Termékeinkben található legtöbb felületaktív anyag biológiailag lebomlik. Csomagoló anyagok beszerzésénél olyan alternatívák beszerzését helyezzük előtérbe, melyek újrahasznosíthatóak.