Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kövess a Facebookon

TOP termékek

Termékajánló

Szállítási információk

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Termék részletekBioconnect KIDS Gyümölcs és Zöldség 210g

Bioconnect KIDS Gyümölcs és Zöldség 210g
5 155 Ft
Egységár: 25 Ft/g

Bioconnect KIDS Gyümölcs és Zöldség 210g

 

Több mint 2 kg magyar zöldségből és gyümölcsből készült, kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, hozzáadott cukrot, tartósítószert, színezőanyagot nem; alacsony hőfokon, speciális eljárással készült.

 

Kiemelkedő antioxidáns hatása mellett nagyon finom ízű, így a gyermek is örömmel fogyasztja el a szükséges napi zöldség- és gyümölcsmennyiséget; támogatja a kiegyensúlyozott és tápanyagokban gazdag étkezést, napi 1-2 mokkáskanál.

 

  


Szállítási információk >>

 

 

 • A Wellmune WGP béta glükán aktiválja gyermeke elsődleges védelmi vonalát, a veleszületett (ősi) immunrendszert, folyamatos szedése állandó, hatékony védőpajzsot nyújt a vírusos és bakteriális fertőzésekkel, egyéb megbetegedésekkel szemben.

   
  Hazai gyártó által, magyar gyümölcsökből és zöldségekből készített 85%-os oldott szárazanyag tartalom és magas antioxidáns hatás elérésével támogatja gyermeke megfelelő immunműködését.
  Több mint 2 kg magyar zöldségből és gyümölcsből készült, nagyon finom ízű, kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, hozzáadott cukrot, tartósítószert, színezőanyagot nem.

   
  A meggy magas A-vitamin, B-vitamin, kálium, magnézium és vas tartalmú, gyulladásgátló és antibakteriális hatású; a cékla javítja a szellemi aktivitást, általános egészségi állapotot, erősíti az immunrendszert, az egyik leghasznosabb vasforrás; a csicsóka immunműködést támogató, bélflórát helyreállító összetevő.
   
  Összetevők:
  Wellmune WGP béta glükán (100mg/nap, a teljes üveg 1,4%-a) gyümölcs (meggy: 60%) és zöldségkoncentrátum (cékla: 28,6%, csicsóka:10%).

   
  Nettó tömeg: 210 g.
   
  Javasolt életkor:
  Az élelmiszerbiztonsági hatásvizsgálatokat az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság végezte, szakvéleményében az élesztő béta-glükán biztonságosságát 1,5 éves kortól vizsgálta, és teljesen biztonságosnak találta.
  Az OÉTI előírásnak megfelelően egyelőre 3 éves kortól javasolhatjuk.
   
  Adagolás:
  Napi 1-2 mokkáskanál elfogyasztása javasolt, mely 15-20 mokkáskanál gyümölcs és zöldség elfogyasztásával egyenértékű.

   
  Betegség esetén 2-3 mokkáskanál javasolt.