Új jelszó kérése

Kövess a Facebookon

Ország boltja szavazás 2018, Szavazz ránk te is!

 

 

TOP termékek

Termékajánló

Szállítási információk

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Termék részletekBioconnect KIDS Gyümölcs és Zöldség 210g

Bioconnect KIDS Gyümölcs és Zöldség 210g
5 155 Ft

Bioconnect KIDS Gyümölcs és Zöldség 210g

 

Több mint 2 kg magyar zöldségből és gyümölcsből készült, kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, hozzáadott cukrot, tartósítószert, színezőanyagot nem; alacsony hőfokon, speciális eljárással készült.

 

Kiemelkedő antioxidáns hatása mellett nagyon finom ízű, így a gyermek is örömmel fogyasztja el a szükséges napi zöldség- és gyümölcsmennyiséget; támogatja a kiegyensúlyozott és tápanyagokban gazdag étkezést, napi 1-2 mokkáskanál.

 

  


Szállítási információk >>

 

 

 • A Wellmune WGP béta glükán aktiválja gyermeke elsődleges védelmi vonalát, a veleszületett (ősi) immunrendszert, folyamatos szedése állandó, hatékony védőpajzsot nyújt a vírusos és bakteriális fertőzésekkel, egyéb megbetegedésekkel szemben.

   
  Hazai gyártó által, magyar gyümölcsökből és zöldségekből készített 85%-os oldott szárazanyag tartalom és magas antioxidáns hatás elérésével támogatja gyermeke megfelelő immunműködését.
  Több mint 2 kg magyar zöldségből és gyümölcsből készült, nagyon finom ízű, kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, hozzáadott cukrot, tartósítószert, színezőanyagot nem.

   
  A meggy magas A-vitamin, B-vitamin, kálium, magnézium és vas tartalmú, gyulladásgátló és antibakteriális hatású; a cékla javítja a szellemi aktivitást, általános egészségi állapotot, erősíti az immunrendszert, az egyik leghasznosabb vasforrás; a csicsóka immunműködést támogató, bélflórát helyreállító összetevő.
   
  Összetevők:
  Wellmune WGP béta glükán (100mg/nap, a teljes üveg 1,4%-a) gyümölcs (meggy: 60%) és zöldségkoncentrátum (cékla: 28,6%, csicsóka:10%).

   
  Nettó tömeg: 210 g.
   
  Javasolt életkor:
  Az élelmiszerbiztonsági hatásvizsgálatokat az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság végezte, szakvéleményében az élesztő béta-glükán biztonságosságát 1,5 éves kortól vizsgálta, és teljesen biztonságosnak találta.
  Az OÉTI előírásnak megfelelően egyelőre 3 éves kortól javasolhatjuk.
   
  Adagolás:
  Napi 1-2 mokkáskanál elfogyasztása javasolt, mely 15-20 mokkáskanál gyümölcs és zöldség elfogyasztásával egyenértékű.

   
  Betegség esetén 2-3 mokkáskanál javasolt.

   

 • Megrendelt mennyiségKedv.Termék Ár
  1 db vagy többkevesebb mint 2 dbNincs!5 155 Ft/db
  2 db vagy többkevesebb mint 5 db5 %4 897 Ft/db
  5 db vagy többkevesebb mint 10 db10 %4 640 Ft/db
  10 db vagy több 12 %4 536 Ft/db