Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kategóriák

Kövess a Facebookon

TOP termékek

Termékajánló

Szállítási információk

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Termék részletekBio-Kult Prémium Probiotikum kapszula 60db

Bio-Kult Prémium Probiotikum kapszula 60db
5 920 Ft
Egységár: 99 Ft/db

Bio-Kult Prémium Probiotikum kapszula 60db

 

A Bio-Kult® egyedi összetételű, tudományosan kifejlesztett étrend-kiegészítő készítmény, amely 14-féle hasznos baktériumtörzset tartalmaz.
 
10 milliárd hasznos baktériumot tartalmaz grammonként, amely a Protexin termékek közül a legkoncentráltabb készítménnyé teszi. 3 év feletti gyermekek és vegetáriánusok is fogyaszthatják.

 

  


Szállítási információk >>

 

 

 • Összetétel: Maltodextrin (vivőanyag), probiotikus baktériumok: Bacillus subtilis, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium longum, Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium bifidum,Lactococcus lactis subsp lactis, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus salivarius, magnéziumsztearát (csomósodásgátló), a kapszula anyaga hidroxipropil-metilcellulóz (HPMC).

   
  Kapszulánként legalább kétmilliárd (2x109), grammonként 10 milliárd (1010) élő probiotikus mikroorganizmus.

   

  Bélcsatornánkban trilliószám élnek potenciális kórokozók, amelyeket a hasznos baktériumok és az immunrendszer tart ellenőrzés alatt. Ezért alapvetően fontos, hogy a segítő baktériumok szintje mindig megfelelő legyen szervezetünkben, különben a kórokozók túlszaporodnak, az egyensúly felborul (dysbiosis alakul ki). Számos tényező vezethet ide: antibiotikumok alkalmazása, fertőzések, egyéb betegségek, stressz, helytelen étrend, távoli utazások.

   

  Dysbiosis mutatható ki számos betegségben. Ilyenek az antibiotikumkezeléssel társuló hasmenés (AAD), a gyulladásos bélbetegség (IBD), az irritábilis bél szindróma (IBS), az áteresztő bél szindróma, a laktóz intolerancia, az atopiás bőrgyulladás, az utazók hasmenése és egyes pszichoszindrómák. A mikrobiológiai egyensúly helyreállítható a hasznos baktériumok pótlásával. A Bio-KultR prémium probiotikum az egyik legerőteljesebb probiotikus étrend-kiegészítő, segít kialakítani, helyreállítani és fenntartani az egyensúlyt a potenciális kórokozókkal szemben. Hatásmódja összetett, baktériumai visszaszorítják a kórokozókat, ugyanis versenyeznek a tápanyagokért és a megtapadási helyekért, miközben tejsavat, ecetsavat, hidrogén-peroxidot, valamint természetes antibiotikumokat, bakteriocineket termelnek és emellett stimulálják az immunrendszert. A Bio-KultR összetételét kutatók, orvosok, táplálkozási szakemberek alakították ki. A sokféle hasznos baktérium egymás hatását kiegészíti és felerősíti. A laktobacillusok, a lactococcusok és a streptococcusok főként a vékonybélben, míg a bacillus subtilis és a bifidobaktériumok a vastagbélben élnek és így a bélcsatorna teljes hosszában védelmet biztosítanak.

   

  Gyermekek és felnőttek egyaránt szedhetik. Biztonságos, túladagolástól nem kell tartani. Adagolása: felnőtteknek naponta kétszer 1-2 kapszula étkezéskor. A 12 éven aluli gyermekek adagja ennek fele. A kapszula felnyitható és tartalma elkeverhető az étellel vagy itallal. Antibiotikus kezelés során a felnőtt adag napi 4 kapszula, az antibiotikummal ellentétes napszakban, ha ez nem lehetséges, legalább három órával később bevéve. A kapszulák szedését a kúra befejezése után még legalább két hétig folytatni kell.

   

  Tárolás: Hűvös, száraz helyen; nem szükséges hűtőszekrénybe tenni.