Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kategóriák

Kövess a Facebookon

TOP termékek

Termékajánló

Szállítási információk

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Termék részletekBarack 17 gyümölcszselet 35g

Barack 17 gyümölcszselet 35g
325 Ft
Egységár: 9 286 Ft/kg

100% gyümölcstartalmú természetes édesség - élet-energia

  
Bio termesztésből származó sárgabarack, mazsola és szeletenként kb. 17 db barackmag, édes és keserű vegyesen.

  
„Csak maga a Természet”

  
Nem tartalmaz semmilyen adalékot, hozzáadott cukrot, tartósítószert, ízesítőt, aromát, színezéket, allergént. Gluténmentes, szójamentes, tejmentes, vegán, nyers, paleolit édesség.

 

  


Szállítási információk >>

 

 

 • Mi van a Sárgabarackban?


  Antioxidánsok és nitriliozid (B17) – a sejtek védelméért,
  A vitamin – a szemnek,
  B vitaminok – az idegrendszernek,
  E vitamin és béta-karotin – a bőrnek,
  Kálium – a szívnek és a keringésnek,
  Kalcium és foszfor – a csontoknak és ízületeknek,
  Kén és olajsavak – a hajnak és a körmöknek,
  Rostok – a megfelelő emésztéshez,
  Vas – a vérképzéshez,
  … és energia a minden napokhoz.

  B17 vitamin, az Amygdalin és a Laetril
  Az Amygdalint az orvoslás már az 1830-as évek óta ismeri. A keserűmandulából kivont vegyületet a római időktől a XX. század közepéig rendszeresen használták.


  A B17 részletes kutatását idősebb és ifjabb. Ernst Krebs végezte az 1930-as, 1950-es években. Azóta az Amygdalin szabadalmaztatott, félszintetikus változatát (Laetril) a világon többfelé használjak az alternatív daganat terápiák kiegészítőjeként.


  Dr. Krebs kutatásai szerint naponta minimum 100 mg B17 vitaminra van szükségünk. Sok élelmiszer tartalmaz kisebb mennyiségű B17 vitamint, de a legkönnyebben a sárgabarackmagból juthatunk hozzá. Egy szem édes barackmag 4-5 mg, a keserű 15-25 mg B17-et tartalmaz.


  Egészségmegőrző terápiára megfelelő táplálkozás mellett kb. 5 testsúly-kilogrammonként feltételezhetően egy édes mag elegendő, tehát egy kb. 75 kg-os ember, ha elfogyaszt nagyjából 17 édes magot, ezzel biológiailag elegendő B17 vitaminhoz jut. Diagnosztizált rákbetegek számára Dr. Krebs is 30-35 barackmagot ajánl naponta, a megfelelő táplálkozás mellett.


  A természetes megoldás
  Hunzák - Pakisztánban, a Karakorum magas hegyvidékén élő Hunza-völgyben élő emberek magas életkorukról híresek, sokan közülük több mint száz évig is élnek. Életmódjuk szerves része a hegyekben termő sárgabarack mindennapos fogyasztása. A barackmagot és a gyümölcsöt többnyire együtt fogyasztják, így hozzájuthatnak a szükséges vitaminokhoz és a gyümölcsrostok tisztító hatása is érvényesül. Ezzel a módszerrel lehetetlen egyszerre túl sok barackmagot enni.


  A Hunzáknál a barack mindennapi táplálkozásuk részét képezi és étkezés után, desszertként sokszor 40-50 barackmagot is elrágcsálnak, mégis (vagy talán éppen ezért) jó egészségnek örvendnek.

  Dr. Krebs mindig emlékeztetett arra, hogy megelőzési célzatra a B17 vitamin nyers formája (pl. a sárgabarack magbél) jobb, mint a finomított forma. (Ez igaz minden más táplálékra is!)
  A magbél gazdag és természetes forrása a B-17 vitaminnak, olyan természetes anyagokat is tartalmaz, amelyek a vegyileg előállított B-17 készítményekben nem találhatók meg.


  A gyümölcshús és a magolaj nem tartalmaz B17 vitamint.


  forrás: G. Edward Griffin: A Világ rák nélkül – A B17 vitamin története(Vitafreenet kiadó 2011.)