Új jelszó kérése

Kategóriák

Kövess a Facebookon

Ország boltja szavazás 2018, Szavazz ránk te is!

 

 

TOP termékek

Termékajánló

Szállítási információk

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Termék részletekBarack 17 gyümölcszselet 35g

Barack 17 gyümölcszselet 35g
325 Ft
Egységár: 9 286 Ft/kg

100% gyümölcstartalmú természetes édesség - élet-energia

  
Bio termesztésből származó sárgabarack, mazsola és szeletenként kb. 17 db barackmag, édes és keserű vegyesen.

  
„Csak maga a Természet”

  
Nem tartalmaz semmilyen adalékot, hozzáadott cukrot, tartósítószert, ízesítőt, aromát, színezéket, allergént. Gluténmentes, szójamentes, tejmentes, vegán, nyers, paleolit édesség.

 

  


Szállítási információk >>

 

 

 • Mi van a Sárgabarackban?


  Antioxidánsok és nitriliozid (B17) – a sejtek védelméért,
  A vitamin – a szemnek,
  B vitaminok – az idegrendszernek,
  E vitamin és béta-karotin – a bőrnek,
  Kálium – a szívnek és a keringésnek,
  Kalcium és foszfor – a csontoknak és ízületeknek,
  Kén és olajsavak – a hajnak és a körmöknek,
  Rostok – a megfelelő emésztéshez,
  Vas – a vérképzéshez,
  … és energia a minden napokhoz.

  B17 vitamin, az Amygdalin és a Laetril
  Az Amygdalint az orvoslás már az 1830-as évek óta ismeri. A keserűmandulából kivont vegyületet a római időktől a XX. század közepéig rendszeresen használták.


  A B17 részletes kutatását idősebb és ifjabb. Ernst Krebs végezte az 1930-as, 1950-es években. Azóta az Amygdalin szabadalmaztatott, félszintetikus változatát (Laetril) a világon többfelé használjak az alternatív daganat terápiák kiegészítőjeként.


  Dr. Krebs kutatásai szerint naponta minimum 100 mg B17 vitaminra van szükségünk. Sok élelmiszer tartalmaz kisebb mennyiségű B17 vitamint, de a legkönnyebben a sárgabarackmagból juthatunk hozzá. Egy szem édes barackmag 4-5 mg, a keserű 15-25 mg B17-et tartalmaz.


  Egészségmegőrző terápiára megfelelő táplálkozás mellett kb. 5 testsúly-kilogrammonként feltételezhetően egy édes mag elegendő, tehát egy kb. 75 kg-os ember, ha elfogyaszt nagyjából 17 édes magot, ezzel biológiailag elegendő B17 vitaminhoz jut. Diagnosztizált rákbetegek számára Dr. Krebs is 30-35 barackmagot ajánl naponta, a megfelelő táplálkozás mellett.


  A természetes megoldás
  Hunzák - Pakisztánban, a Karakorum magas hegyvidékén élő Hunza-völgyben élő emberek magas életkorukról híresek, sokan közülük több mint száz évig is élnek. Életmódjuk szerves része a hegyekben termő sárgabarack mindennapos fogyasztása. A barackmagot és a gyümölcsöt többnyire együtt fogyasztják, így hozzájuthatnak a szükséges vitaminokhoz és a gyümölcsrostok tisztító hatása is érvényesül. Ezzel a módszerrel lehetetlen egyszerre túl sok barackmagot enni.


  A Hunzáknál a barack mindennapi táplálkozásuk részét képezi és étkezés után, desszertként sokszor 40-50 barackmagot is elrágcsálnak, mégis (vagy talán éppen ezért) jó egészségnek örvendnek.

  Dr. Krebs mindig emlékeztetett arra, hogy megelőzési célzatra a B17 vitamin nyers formája (pl. a sárgabarack magbél) jobb, mint a finomított forma. (Ez igaz minden más táplálékra is!)
  A magbél gazdag és természetes forrása a B-17 vitaminnak, olyan természetes anyagokat is tartalmaz, amelyek a vegyileg előállított B-17 készítményekben nem találhatók meg.


  A gyümölcshús és a magolaj nem tartalmaz B17 vitamint.


  forrás: G. Edward Griffin: A Világ rák nélkül – A B17 vitamin története(Vitafreenet kiadó 2011.)