Új jelszó kérése

Kategóriák

TOP termékek

Termékajánló

Szállítási információk

dpd_futar

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Kövess a Facebookon

Fizetési megoldás

Termék részletekArmonia Natural Kígyóméreg krém 50ml

Armonia Natural Kígyóméreg krém 50ml
11 900 Ft11900

Armonia Natural Kígyóméreg krém 50ml - Vigyázat ! Fiatalít!

    

A SYN®AKE egy   szabadalmazott   aktív összetevő, egy ránctalanító hatású, szintetikus tripeptid, amely a természetes Waglerin 1 peptid utánzata. Ez a peptid a templomi viperák mérgének idegbénító összetevője. Klinikai tanulmányok szerint a SYN®AKE az arcizom összehúzódásának visszafogásával csökkenti a mimikai ráncokat.

  

Igazi korvarázsló hatás.

 

  


Szállítási információk >>

 

 

 • Vigyázat ! Fiatalít!

   

  • Különleges lifting hatás
  • Bizionyított ránckisimító hatás
  • Akkumulatív hidratáló hatás
  • Parabénmentes
  • SPF 15

    

  A mély ráncok keletkezésének fő okozója a mimika. Mintegy 60 arcizom vesz részt a verbális- és a metakommunikációban. Ezek az arckifejezések idővel állandó nyomo kat, azaz mély mimikai ráncokat hoznak létre bőrünkön. A SYN®AKE kortalanító (anti aging) hatása különösen a mimikai ráncok esetében nyilvánul meg.
     

  A SYN®AKE fehérje leblokkolja a mimikai izmok sejtfa lá ban található receptorokat, aminek köszönhetően azok ellazulnak és a mimikai ráncok kisimulnak, majd lassan eltűnnek. A SYN®AKE hatása elképesztő: egészen különleges bőr kisimító tulajdonsággal ren delkezik és mindössze néhány napon belül jelentősen csökkenti a mimikai ráncok mély ségét. Egyesek a Botox méltó ellenfelének tartják! A klinikailag bizonyított ránctalanító hatással rendelkező SYN®AKE kígyóméreg utánzattal, füge kak tusz kivonattal (nopallal), továbbá az ultrahidratáló aloé verával, valamint SPF 15-ös napvédő faktorral kiegészített krém bársonyossá, hidratálttá teszi a bőrt és csökkenti az izomsejtek kont rak cióját.

   
  Használati utasítás:

  Naponta kétszer, reggel és este, alapos bőrtisztítás után finom körkörös mozdulatokkal masszírozzuk el az arcon, a nyakon és a dekoltázson. A krém használata után öt perccel már sminkelhetünk.

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.