Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kövess a Facebookon

TOP termékek

Termékajánló

Szállítási információk

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Fizetési megoldás

Termék részletekAltáji Mumijó "hegyi balzsam" tabletta 30db

Altáji Mumijó "hegyi balzsam" tabletta 30db
3 855 Ft
Egységár: 129 Ft/db

Altáji Mumijó "hegyi balzsam" tabletta 30db

 

A mumijó a népi gyógyászatban Keleten már 3 ezer éve közismert, mint gyógyászati eszköz. Gyógyító tulajdonságairól értékes ismereteket őriznek India, Tibet, Mongólia, Közép-Ázsia ősi gyógyászati értekezései. A későbbiekben a kutatások igazolták, mennyire gazdag ennek a természetes anyagnak az ásványi összetétele.

 

Gyártó: Better You Ltd.

 

 


Szállítási információk >>

 

 

 • A mumijó – „hegyi gyanta”, szerves és nem szerves anyagok természetes keveréke. Sziklák hasadékaiban, üregeiben, réseiben gyűlik össze, beszivárgások, kérgek formájában, fekete, sötétbarna és barna, gyantaszerű alakban. Közép Ázsia hegyi barlangjaiban található.  A mumijó-nyersanyagot a tengerszint feletti 3500-3900 m magasságban, meredek, gyakorlatilag függőleges sziklákon gyűjtik be. A mumijó-nyersanyag kiszivárog a sziklák repedéseiből és csorgások, cseppek, gyöngyszemek alakjában megmerevedik. Ha ma begyűjtik, a következő évben ugyanazon a helyen és ugyanolyan mennyiségben újratermelődik, a mumijó-hordozó ereknek köszönhetően.

   

  A mumijó plasztikus anyag, +20°C alatti hőmérsékleten megszilárdul, hevítés hatására meglágyul. Felmelegítése 40°C feletti hőmérsékletre nem megengedhető, mert az erőtejes hevítés következtében sok hasznos anyag elvész belőle.

   

  A szennyeződésektől megtisztított, extrahált mumijó egységes tömegű, sötétbarna vagy fekete színű, elasztikus állapotú, csillogó felületű, balzsamos illatú és kesernyés ízű anyag. A tárolás során fokozatosan megkeményedik, mivel nedvességtartalma csökken. Vízben könnyen oldódik, aminek következtében a víz barna színűvé válik.

   

  Összetevők: 100% tisztított mumijó (600 mg / 3 tabletta)

   

  Adagolás: felnőtteknek 1 tabletta napi 3 alkalommal, vízzel lenyelve, étkezés közben. A terméket 1 (egy) hónapon keresztül ajánlott szedni. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

   

  Ellenjavallatok: a készítmény összetevőivel szembeni esetleges egyéni érzékenység, terhesség, szoptatás, vesekő.

   

  Tárolási feltételek: száraz, hűvös (maximum 25⁰C), fénytől védett helyen.

   

  Minőségét megőrzi: a gyártástól (a doboz alján feltüntetett dátumtól) számított 2 évig.

   

  OÉTI notifikációs szám: 14626/2014       

                 .

  Gyártó: OOO Farm-Produkt, Barnaul, Oroszország